BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

zvornicki klan
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la zvornicki klan » 27 mar 2011, 11:04

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Molimo da nas ne suspenduju , sve mi nismo krivi mi fini ,a na tribinama cigani cigani...sramota ! Znajul oni da na tribinama ima nasih roma...Udruzenje BHFanaticosa je toliko dvolicno da su mi se zgadili , al hajd...

Za ovog zvornicana....
Cetnici nisu Srbi , cetnici su srpski zlocinci i tokom tekme dvojica momaka pravoslavne vjeroispovjesti(Dejan,Bojan) pjevaju sa nama u kafeteriji gazi sve cetnike ... Koliko samo ljudi ima koji navijaju za Bosnu ,a pravoslavne/katolicke vjeroispovjesti... Uzivaj !
' %, вјероватно " " свјестан % " ". " се те " " $. & " " " ",- ".
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 27 mar 2011, 11:12

Ljudi jel imaju već negdje linkovi za download utakmice (BHT) ako je neko već našao zamolio bih ga da mi ih pošalje na pm jer sinoć nisam ništa čuo komentatora od buke i galame :/

hvala puno ;)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 27 mar 2011, 11:14

Evo ovdje znači akcije za gol i slavlje igrača poslije golova, naš komentator ali "uživo" ....
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 27 mar 2011, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 27 mar 2011, 11:15

Ko je izaso sa stadiona, zaje..... se...:)

[youtube][/youtube]

Pozdrav domovini!!!

Volim te Bosno i Hercegovino....!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 mar 2011, 11:17

Ono je sinoc po meni bila najbolja utakmica repke od njenog postojanja.Velike su pobjede protiv Danske,Beligija al ono sinoc je bilo bas izivljavanje.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 27 mar 2011, 11:18

sinoc nisam htio nista pisat..popio sam malo :D :D :D sto se tice same utakmice,Rumuni nisu imali 3 pasa kako treba..onaj gol sto su dali ( priznajem,prelijep gol ) je greska prvo nasih stopera,pa Hasagica..Spahic je svojim tijelom pokrio lijevu stranu gola i samim tim omogucio Hasagicu da se ljepse i bolje postavi,a on dize ruke nesto,glumi neku budalu il sta vec..mogao je i morao bolje intervenisat jer je lopta fakticki po pola gola isla..ali, nasi stoperi,ponavljam,nisu trebali dati onoliko prostora Marici..covjek je prima na prsa,lopta spada i tek onda oni prilaze..al ajd..sto se tice samih igraca,necu vise o Hasagicu,jer tog golmana ne volim nikako..Begovica pod hitno vratit da brani,covjek je GOLMAN za Hasagica..Spahic-kapitenski,dobar,standardno..Mravac isto dobar,iako nisu imali nekog posla osim kod tog vec pomenutog gola,al eto..Mujdza-solidan,probijao po strani,pokusavao odigrat,zatvarao nazad,puno smo dobili s njim u repki..LULIC - napisano velikim slovima - igrac utakmice, samo da ovako nastavi, mislio sam da Bale igra za nas :D :D .. Rahimic - koliko je ta ljudina pretrcala veceras,to je strahota..svaka ti cast gospodine..Medunjanin-definitivno zna igrat lopte,al moje misljenje je da treba igrat blize golu,zna momak posao..Pjanic-eh sad ce doc oni koji svrsavaju na Pjanica i govorit meni : " sta si ti gledao?? " ; " nemas ti pojma o fudbalu " itd itd..Pjanic je bio sinoc los. ( tacka ) Misimovic - pokusavao nesto odigrat,nudit se,malo trckarat,al mislim da nije fizicki spreman uopste..slabo je to jos..vidilo se u par situacija da se zna vrlo dobro s Dzekom,onda onaj centarsut kod gola..solidno,al moze Miske puno bolje..Dzeko - razgrce,skace,odigrava,nudi se,vidi se da je napredovao sto se tice fizicke spreme i snage,ALI nista konkretno,bas kao i u Manchesteru..zna se nac na mjestu,dat gol i sve to..ALI..veliko ALI..i na kraju najlosiji igrac utakmice sinoc - Ibisevic..hvala ti momak na golu,al ti nisi za reprezentacije..i onaj gol,da budemo iskreni,postignut ramenom je sreca i to ogromna..ni jednu loptu nije zadrzao,ni jednom nije opasan bio..nista..a napadac???

Safet Susic - veliki igrac i abd bice veliki trener..samo da to nadodje,bice to ok..i onaj politicki potez uvodjenjem Maletica,svaka mu cast..nadam se da nas nece suspendovat,ima ova generacija jos puno lijepih trenutaka i slavlja podarit ovom napacenom narodu..al vidicemo to jos..

i na kraju..VOLIM TE BIH-DODIK
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 27 mar 2011, 11:20

Megamon je napisao/la:Ono je sinoc po meni bila najbolja utakmica repke od njenog postojanja.Velike su pobjede protiv Danske,Beligija al ono sinoc je bilo bas izivljavanje.
Pa kako smo onda primili pogodak ?
Al saltcityattack je moj idol.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 mar 2011, 11:23

taracess je napisao/la:Ko je izaso sa stadiona, zaje..... se...:)

[youtube][/youtube]

Pozdrav domovini!!!

Ma ovo je extra !

Svaka cast i navijacima i igracima :D

Nemogu da nepomenem, da je bio Asmir Begovic sigurno nebi primili pogodak...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 27 mar 2011, 11:24

taracess je napisao/la:Ko je izaso sa stadiona, zaje..... se...:)

[youtube][/youtube]

Pozdrav domovini!!!

Malo reci da sam se najezio.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 mar 2011, 11:24

Obzirom da imam malog sinčića od 4,5 godine, koji je lud za Džekom, sinoć sam ga morao voditi u Zenicu da pokušamo da vidi Edina uživo ali i da malo osjeti atmosferu. Na utakmice ga još ne vodim zbog silnih petardi, naguravanja i slično.

Evo od nas jedna mala fotopriča koju smo napravili prije utakmice:

1. BHF se zagrijava za utakmicu. Šta god ko mislio o njima, njihovo jedinstvo impresionira:

slika

2. Par stotina navijača je satima čekalo reprezentativce ispred hotela, da im poželi sreću pred utakmicu:

slika

3. BHF odlaze na stadion. Ponovo sve to izgleda impresivno, svi zvuče i izgledaju kao jedan:

slika

4. Reprezentativci, oko 18:00, izlaze iz hotela:

slika

5. Edin je naravno pokupio najveće ovacije. Zamjerim mu što nije našao za shodno da pozdravi okupljene navijače koji su skandirali njegovo ime, iako je cijelu minutu bio ispred autobusa, u razgovoru sa nekim službenikom:

slika

6. Naši reprezentativci odlaze na utakmicu uz ovacije navijača, odlaze da pregaze Rumune:

slika
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 27 mar 2011, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 27 mar 2011, 11:26

Prva utakmica sretna, vidjet ćemo drugu aBd .... :lol: :lol: :lol: :lol:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 mar 2011, 11:30

Kako smo mi samo jednostrani. Nemojmo očekivati da Srbi ili Hrvati navijaju za BiH, sve dok se na utakmice ide sa obilježjima Turske, S.Arabije i slično. Šta tek reći za ovog kretena, koji se zove navijač reprezentacije:

slika

Ako mislimo da svi iz BiH treba da navijaju za reprezentaciju, onda moramo spriječiti ovakve pojave.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 27 mar 2011, 11:31

NoName je napisao/la:Obzirom da imam malog sinčića od 4,5 godine, koji je lud za Džekom, sinoć sam ga morao voditi u Zenicu da pokušamo da vidi Edina uživo ali i da malo osjeti atmosferu. Na utakmice ga još ne vodim zbog silnih petardi, naguravanja i slično.

Evo od nas jedna mala fotopriča koju smo napravili prije utakmice:

1. BHF se zagrijava za utakmicu. Šta god ko mislio o njima, njihovo jedinstvo impresionira:

slika

2. Par stotina navijača je satima čekalo reprezentativce ispred hotela, da im poželi sreću pred utakmicu:

slika

3. BHF odlaze na stadion. Ponovo sve to izgleda impresivno, svi zvuče i izgledaju kao jedan:

slika

4. Reprezentativci, oko 18:00, izlaze iz hotela:

slika

5. Edin je naravno pokupio najveće ovacije. Zamjerim mu što nije našao za shodno da pozdravi okupljene navijače koji su skandirali njegovo ime, iako je cijelu minutu bio ispred autobusa, u razgovoru sa nekim službenikom:

slika

6. Naši reprezentativci odlaze na utakmicu uz ovacije navijača, odlaze da pregaze Rumune:

slika
hajd nek ste se lijepo proveli .... i jos puno godina tako ... ;)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 27 mar 2011, 11:32

[youtube][/youtube]

Akcije za golove i slavlje igrača nakon golova uz našeg komentatora .... :D :D :D :D
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 27 mar 2011, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 27 mar 2011, 11:34

NoName je napisao/la:Kako smo mi samo jednostrani. Nemojmo očekivati da Srbi ili Hrvati navijaju za BiH, sve dok se na utakmice ide sa obilježjima Turske, S.Arabije i slično. Šta tek reći za ovog kretena, koji se zove navijač reprezentacije:

slika

Ako mislimo da svi iz BiH treba da navijaju za reprezentaciju, onda moramo spriječiti ovakve pojave.
I ne ocekujemo, iskreno receno...toliki sanjari nismo....eto ko biva, svaki Srbin ili Hrvat bi garant navijao za BiH, ali poneki kreten koji se obmota zastavom Saudije ga tjera od toga :lol: :lol: ma daj molim te, uozbilji se.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 27 mar 2011, 11:35

jasko_juve je napisao/la:sinoc nisam htio nista pisat..popio sam malo :D :D :D sto se tice same utakmice,Rumuni nisu imali 3 pasa kako treba..onaj gol sto su dali ( priznajem,prelijep gol ) je greska prvo nasih stopera,pa Hasagica..Spahic je svojim tijelom pokrio lijevu stranu gola i samim tim omogucio Hasagicu da se ljepse i bolje postavi,a on dize ruke nesto,glumi neku budalu il sta vec..mogao je i morao bolje intervenisat jer je lopta fakticki po pola gola isla..ali, nasi stoperi,ponavljam,nisu trebali dati onoliko prostora Marici..covjek je prima na prsa,lopta spada i tek onda oni prilaze..al ajd..sto se tice samih igraca,necu vise o Hasagicu,jer tog golmana ne volim nikako..Begovica pod hitno vratit da brani,covjek je GOLMAN za Hasagica..Spahic-kapitenski,dobar,standardno..Mravac isto dobar,iako nisu imali nekog posla osim kod tog vec pomenutog gola,al eto..Mujdza-solidan,probijao po strani,pokusavao odigrat,zatvarao nazad,puno smo dobili s njim u repki..LULIC - napisano velikim slovima - igrac utakmice, samo da ovako nastavi, mislio sam da Bale igra za nas :D :D .. Rahimic - koliko je ta ljudina pretrcala veceras,to je strahota..svaka ti cast gospodine..Medunjanin-definitivno zna igrat lopte,al moje misljenje je da treba igrat blize golu,zna momak posao..Pjanic-eh sad ce doc oni koji svrsavaju na Pjanica i govorit meni : " sta si ti gledao?? " ; " nemas ti pojma o fudbalu " itd itd..Pjanic je bio sinoc los. ( tacka ) Misimovic - pokusavao nesto odigrat,nudit se,malo trckarat,al mislim da nije fizicki spreman uopste..slabo je to jos..vidilo se u par situacija da se zna vrlo dobro s Dzekom,onda onaj centarsut kod gola..solidno,al moze Miske puno bolje..Dzeko - razgrce,skace,odigrava,nudi se,vidi se da je napredovao sto se tice fizicke spreme i snage,ALI nista konkretno,bas kao i u Manchesteru..zna se nac na mjestu,dat gol i sve to..ALI..veliko ALI..i na kraju najlosiji igrac utakmice sinoc - Ibisevic..hvala ti momak na golu,al ti nisi za reprezentacije..i onaj gol,da budemo iskreni,postignut ramenom je sreca i to ogromna..ni jednu loptu nije zadrzao,ni jednom nije opasan bio..nista..a napadac???

Safet Susic - veliki igrac i abd bice veliki trener..samo da to nadodje,bice to ok..i onaj politicki potez uvodjenjem Maletica,svaka mu cast..nadam se da nas nece suspendovat,ima ova generacija jos puno lijepih trenutaka i slavlja podarit ovom napacenom narodu..al vidicemo to jos..

i na kraju..VOLIM TE BIH-DODIK
Medunjanin da je igrao blize protivnickom golu, to bi bila propast, svakako imamo gore previse igraca.....po meni odlicna pozicija za Medu, treba nam neko pozadi ko zna igrat lopte, ...ako si mogao primjetiti vecina akcija je krenula od njega..kad ima loptu ja se osjecam sigurno......usput pomaze odbrani.., sto se tice Ibisevica i sam kazes kako Rumuni nisu napravili 3 pasa...covjek vrsi pritisak na odbranu i to masa ljudi ne vidi, a svaki napad krece od odbrane i tu je bitno unijeti nemir........dao je go i opravdao to sto igra...ne znam cemu vise negativne reakcije prema ovom momku..i mene zna nekad iznervirati sa svojim primanjem lopte itd...ali po meni jedan od najborbenijih.....ne zelim raspravu, vec se ne slazem sa nekim komentarima.....toliko..pozdrav

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 27 mar 2011, 11:37

@NoName
Ja se sa tobom u potpunosti slazem, meni ni Turska, ni Saudijska Arabija, niti ijedna zemlja koja nije Bosna i Hercegovina, ne predstavljaju nesto posebno, te ne mogu shvatiti da ljudi se mogu poistovjecivati sa Turskom ili nekom desetom zemljom.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 mar 2011, 11:38

izzo, iskreno, ja se tome nadam i to priželjkujem. Očekujem da jednog dana u dalekoj budućnosti imamo državu, savez i reprezentaciju koju će svi da vole i da žele da žive tu. Tek tada možemo da se nadamo da će igrači rođeni ovdje igrati za BiH a ne za reprezentacije susjednih zemalja, da će na utakmice dolaziti desetine autobusa navijača iz Banja Luke ili Širokog, da će reprezentacija uz istu podršku kakvu je imala sinoć igrati u BL ili Širokom.... Naravno, ja sam veliki iluzionar, oprosti mi.

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 27 mar 2011, 11:46

aleksandar_veliki je napisao/la:Doista ne mogu vjerovati o cemu pojedinci raspravljaju nakon velike pobjede. Tema je BIH - RUMUNIJA i molim da se drzimo iste jer bice banana.
Sto se tice te "velike pobjede" ljudi su nam uvalili golcinu samo takvu. A mi se do kraja izvukli. Toliko o "velikoj pobjedi".
Al saltcityattack je moj idol.

bilalx

Post Postao/la bilalx » 27 mar 2011, 11:47

Dugo smo cekali da vidimo onakvu igru nase reprezentacije! Svaka cast prije svega za borbenosti i srcanost a onda i za pobjedu koja sa onom igrom nije smjela izostati. Mogli smo im jos koji zavalit' al' ne dade nam sudija. I naravno cista 10ka za pribranost i ne predavanje nakon primljenog gola. Izgleda da smo tu boljku izlijecili.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.