Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RiNo
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la RiNo » 26 mar 2011, 21:47

slavko njegus je napisao/la:Pa nije pape pobijedio... Svaka cast momcima na borbenosti...
Ma ja, kriv je samo za poraze, nikad za pobjede i dobru igru.
100% sportski i krajnje opušten potpis

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 26 mar 2011, 22:12

RiNo je napisao/la:
slavko njegus je napisao/la:Pa nije pape pobijedio... Svaka cast momcima na borbenosti...
Ma ja, kriv je samo za poraze, nikad za pobjede i dobru igru.
drug pusti ove kvaziznalce ;) pa od samog pocetka se vidi da su takticki igrali i da je razlog zbog kojeg smo pobijedili SAFET SUSIC!!
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 mar 2011, 22:17

Sta je nasa Premijer Liga :lol: , udje u igru Maletic i nikako covjek nema snage zaredom 2 puta da loptu daleko ubaci na glavu napadacima , cini se nekako jedva nabacuje , a tek us˙o u igru ,a Lulic grmi po lijevoj strani 90 minuta 8-) ...

Primjetio sam , nakon izlaska Medunjanina izgubila se smirenost na sredini , inace odlicna partija Harisa :D
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 26 mar 2011, 22:20

odlicnna pobjeda... :D :D
ipak izvukli smo nesto dobro iz te suspenzije salihovicu,lulic najbolji :D :D

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 26 mar 2011, 22:24

dr.van nostrand je napisao/la:Sta je nasa Premijer Liga :lol: , udje u igru Maletic i nikako covjek nema snage zaredom 2 puta da loptu daleko ubaci na glavu napadacima , cini se nekako jedva nabacuje , a tek us˙o u igru ,a Lulic grmi po lijevoj strani 90 minuta 8-) ...

Primjetio sam , nakon izlaska Medunjanina izgubila se smirenost na sredini , inace odlicna partija Harisa :D
ma hare ima sjajnu kontrolu lopte i jos se super krece... a u svakoj utakmici napravi par odlicnih poteza na sredini :D :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 26 mar 2011, 22:24

Eto u našoj ligi nema niko snage da centrira :lol: Kad Pjanić izvede 5 kornera jedva na prvu stativu(dešavalo se u Lyonu), niko neće blatit Ligue 1 ;) Istina, ni sad mi nije jasno kako je Maletić upao u tim i odmah dobio priliku za igru. Valjda nije politika imala neke veze tu.

Večeras su svi bili fantastični, ali nešto bolji Spahić, Mujdža, Lulić, Rahimić, Misimović, Pjanić, Ibišević i Džeko. Znam da je lakše bilo nabrojati ove nešto slabije, ali nije lijepo :mrgreen: Herojski odigrano i normalno da u svemu tome velike zasluge idu i Sušiću. I prvo poluvrijeme smo stvarno bili super i ne pamtim da smo nekad bolje odigrali. Možda protiv Danske u gostima. Baš strašno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 mar 2011, 23:09

nisam isao na utakmicu, zbog svojih "prijatelja", al transparentu sam se ismijao bukvalno do bola3

VOLIM TE BIH- DODIK

meni je zao sto nije Bešić igrao, al et dobro je, samo da nam se ovog saveza rijesiti ;)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 mar 2011, 23:42

dr.van nostrand je napisao/la:Sta je nasa Premijer Liga :lol: , udje u igru Maletic i nikako covjek nema snage zaredom 2 puta da loptu daleko ubaci na glavu napadacima , cini se nekako jedva nabacuje , a tek us˙o u igru ,a Lulic grmi po lijevoj strani 90 minuta 8-) ...

Zbog ovakvog razmišljanja nam je i liga u krcu . Tako su i prošli selektori razmišljali, čim je iz inostranstva odma' valja, a ako je iz ove fildzan lige rinaka 100% . Pa većina igrača je morala nekada i igrati u ovoj ligi, da bi napredovali u bolje klubove :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 04:06

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 27 mar 2011, 05:27

dzenan01 je napisao/la:

Zbog ovakvog razmišljanja nam je i liga u krcu . Tako su i prošli selektori razmišljali, čim je iz inostranstva odma' valja, a ako je iz ove fildzan lige rinaka 100% . Pa većina igrača je morala nekada i igrati u ovoj ligi, da bi napredovali u bolje klubove :roll:

Mozda si u pravu do nekle ali vecina repke nije nikad igrala u Premijer Ligi. Pandza Dzeko Stilic Sehic Subasic Vranjes Avdukic i Maletic. Od ovi samo Dzeko i Pandza igraju neku vazno ulogu.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 27 mar 2011, 09:12

Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Visca je za repke odmah!Ako nista davati mu po jedno poluvrijeme ,profesor za Lulica!
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 27 mar 2011, 09:43

I Višća je dosta dobar igrač, ali nije bolji od Lulića koji je sinoć odigrao odličnu utakmicu. ;)
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 27 mar 2011, 10:59

Pa i nebih se slozio sa tvojom konstataciom,mislim da Maletic nije osramotio ligu za onih minuta u igri,jest da mu nije htjela lopta ici tamo 2 puta gdje je zelio ali je sam i izborio one pozicije za nabacak ;)
Ubjedjen sam da od Mra(f)vca imamo u nasoj ligi 5 puta boljeg igraca,onaj sinoc gol je dosta i njegov jer je kao p.ickica okrenuo ledja da ga lopta ne opuca u glavu unjesto da se baci na Maricu kao Stam pa koliko bude kopci nek bude ;)

Ako Safet nadje jos jednog stopera barem 70% kvalitete Spahe ima da se nahebemo Ukrainki i Poljakinja u pohodu nasih navijaca na te zemlje... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 27 mar 2011, 11:54

Za_raju je napisao/la:

Pa i nebih se slozio sa tvojom konstataciom,mislim da Maletic nije osramotio ligu za onih minuta u igri,jest da mu nije htjela lopta ici tamo 2 puta gdje je zelio ali je sam i izborio one pozicije za nabacak ;)
Ubjedjen sam da od Mra(f)vca imamo u nasoj ligi 5 puta boljeg igraca,onaj sinoc gol je dosta i njegov jer je kao p.ickica okrenuo ledja da ga lopta ne opuca u glavu unjesto da se baci na Maricu kao Stam pa koliko bude kopci nek bude ;)

Ako Safet nadje jos jednog stopera barem 70% kvalitete Spahe ima da se nahebemo Ukrainki i Poljakinja u pohodu nasih navijaca na te zemlje... ;)
ma treba Besica ubact nek igra pa dje pukne .... ne moze vala gori od Mravca bit nikako ... mada sinoc Mravac solidan ... pohvale...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 mar 2011, 13:24

Modricluka je napisao/la:
Visca je za repke odmah!Ako nista davati mu po jedno poluvrijeme ,profesor za Lulica!
Ovo moze reci neko ko samo gleda i prati Dinamo Zagreb.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 13:32

BIHfan je napisao/la:
Modricluka je napisao/la:
Ovo moze reci neko ko samo gleda i prati Dinamo Zagreb.
Znaš li gdje igra Višća? :mrgreen:

Visca el Višća!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 27 mar 2011, 13:33

U Dinamu slika
Rođen s tobom da budem

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 13:34

Faraon iz Visokog je napisao/la:U Dinamu slika
Možda uskoro.

Visca el Višća!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 mar 2011, 14:00

Željovac je napisao/la: Znaš li gdje igra Višća? :mrgreen:
Znam igra u Zelji, a ti nisi skontao moju foru. Al objasnicu ja. Mislim kad njegov voljeni klub bude ovako oderan od jednog igraca normalno da ce biti profesor fudbala. Al reci da je profesor za Lulica nije, mozda bude al sad nije. Visca je za mene najtalentiraniji igrac u BIH, ima top u nozi i brz je al nema ubacaj kao Lulic i nema snage ko Senad.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 14:11

BIHfan je napisao/la:
Željovac je napisao/la: Znaš li gdje igra Višća? :mrgreen:
Znam igra u Zelji, a ti nisi skontao moju foru. Al objasnicu ja. Mislim kad njegov voljeni klub bude ovako oderan od jednog igraca normalno da ce biti profesor fudbala. Al reci da je profesor za Lulica nije, mozda bude al sad nije. Visca je za mene najtalentiraniji igrac u BIH, ima top u nozi i brz je al nema ubacaj kao Lulic i nema snage ko Senad.
Ja ih ne bih poredio uopšte, jer Višća nema još uvijek kontinuitet. Ali sigurno ima snage k'o konj. I on što si citirao od Modrića može reći i neko ko navija za Želju, što je i najlogičnije.

Visca el Višća!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, zgembo89 i 48 gostiju.