Ja nit sam mu ko nit bilo sta momka poznajem samo iz vidjenja. To sto sam se zezo s Truhlom oko amidze ako si zbog tog zakljucio da sam mu neka familija onda ne znambambus je napisao/la: ↑19 maj 2024, 07:57NekiForumas je napisao/la: ↑18 maj 2024, 19:01Ja ne znam sta ste vi gledali il se samo naviklo pljuvat po istim igracima. Momci su sve i jedan odlicno odigrali i borbeno i takticki. Mislim da je sve i jedan igrac ispunio ono sto je trener od njega trazio. Sta vi ocekujete u gostima protiv prve ekipe na tabeli da ih raspemo 0:3? Daj ba nemojte s*rat.
Istina mogli su bit mirniji u zavrsnici al uopce nisu bili losi ni jedan igrac! Kolko je Durmis puta sacuvo loptu i osvajao prostor al nije imo toliko podrske na lijevom krilu. Kolko je Ali trcao lijevo desno konstano ganjao i udarao se fizki dominantnijim igracima. Kolko je Karalic uzeo skokova i osvajao duela protiv po mongima najboljeg defanzivca lige?
To se ne broji jelde to niko ne gleda. Nek vas je sramota za ove komentare.
Prijavite se za sportksog direktora i rastjerajte sve ovo sko vam se ne svidja!
Ekipi cestitke na borbi i trci svih 90 minuta! Bravoo momci!
Sta ima Envere, unistit ces dijete, a vec si ga ubio u pojam da je mali katastrofa.Nemoj pametovat, vec pusti strucne ljude da rade.Nemoj psovat njegovim saigracima i spominjat najmilije jer su oni kao uzeli njemu mjesto u ekipi.Nemoj da nastavljam, pocet ce ljudi skupljat pljuvacku i cekat.
Ja cu rec uvijek svoje misljenje ovdje ko sto i ti kazes to smijem jelde? Ja ovdje komentarisem iskljucivo fudbal i to je to jer sam itekako kompetentan za to, a ocevi,amidze,daidze i ostala rodbins i prijatelji me ne zanimaju.