U pravu je lik 100%

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To klix i gg.ba?bvsic je napisao/la: ↑18 maj 2024, 20:16Ne prate oni ovo ne pika se kad pobijedimo, tu su samo kad gubimoVanja8 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 20:04E ne znam sta bih rekao...
U-19 osvoji Titulu Prvaka BiH. a oni pojedinci koji najvise pljuju po klubu, koji se "isekirase" o FKS, ne cestitase nasoj buducnosti...
Valjda im internet ne radi kad Fk Sarajevo slavi...
E moji jadovi providni...
Puno vas boli sto vam juniore odrasmo...![]()
ne nego tema FK SarajevoOldTownDistrict je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:13To klix i gg.ba?bvsic je napisao/la: ↑18 maj 2024, 20:16Ne prate oni ovo ne pika se kad pobijedimo, tu su samo kad gubimoVanja8 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 20:04E ne znam sta bih rekao...
U-19 osvoji Titulu Prvaka BiH. a oni pojedinci koji najvise pljuju po klubu, koji se "isekirase" o FKS, ne cestitase nasoj buducnosti...
![]()
samodakazem turkis i slicni, nisam vidio ni jedan post od njihOldTownDistrict je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:13To klix i gg.ba?bvsic je napisao/la: ↑18 maj 2024, 20:16Ne prate oni ovo ne pika se kad pobijedimo, tu su samo kad gubimoVanja8 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 20:04E ne znam sta bih rekao...
![]()
skautiraj malo crnogorsku ligu, ovi naši samo nju uzimaju o obzirH8Z7 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:31@MortemHz @tabba77 @Amcho1 hvala momci na podršci.
Evo ovog sam prošlo ljeto postavljao, evo ga sad u Ruskoj ligi ekipa Sochi 21 godina 9 utakimca, 7 golova i 1 asistencija
https://www.transfermarkt.com/saul-guar ... ler/814273
svaka ti cast bgmH8Z7 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:31@MortemHz @tabba77 @Amcho1 hvala momci na podršci.
Evo ovog sam prošlo ljeto postavljao, evo ga sad u Ruskoj ligi ekipa Sochi 21 godina 9 utakimca, 7 golova i 1 asistencija
Ma ima tu fine klijantele ‘legende’nase, mediji, forumasi, ovaki onaki… sve se vidi
Bravo za zapazanje. Sad valjda znamo s kim imamo posla kako na forumu tako i u medijima zapamtite te nikove i samo ignorisat botove. A mi raja hajmo sutra napunit Kosevo da se oprostimo na lijep nacin do Evrope abd... Svi na Sjever...U Inat Svima!
Pazi sta pricas
Čelik, Pramenković i drugi trebaju početi u Širokom.hordasDoboj je napisao/la: ↑19 maj 2024, 12:48Evo kaze Rozman nekim mladjim bi mogao dati sansu u ove zadnje dvije utakmice. A i najmladja smo ekipa lige![]()
Pored skautiranja, kulturan momak s kojim se moze zdravo diskutovati, jedan od rijetkih takvih na nasoj temi.H8Z7 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:31@MortemHz @tabba77 @Amcho1 hvala momci na podršci.
Je l se igra u Lištici ili Čitluku?MortemHz je napisao/la: ↑19 maj 2024, 12:55Čelik, Pramenković i drugi trebaju početi u Širokom.hordasDoboj je napisao/la: ↑19 maj 2024, 12:48Evo kaze Rozman nekim mladjim bi mogao dati sansu u ove zadnje dvije utakmice. A i najmladja smo ekipa lige![]()
![]()
u Čitlukufera je napisao/la: ↑19 maj 2024, 12:59Pored skautiranja, kulturan momak s kojim se moze zdravo diskutovati, jedan od rijetkih takvih na nasoj temi.H8Z7 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:31@MortemHz @tabba77 @Amcho1 hvala momci na podršci.
Ima ih jos sto znaju znanje ali kad ne ide psuju djecu igracima i slicne gadosti...
Svaka cast decko sigurno te ceka svijetla buducnost.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, Beli98, BeYaZ, boki86, Bordo10, bordobijeli, Bosniacum Lilium, BrazzoBavarac, budzak, Burberry46, bvsic, CentarsutNaClanak921, Dadox, dark44, ErosViverosViv, fera, Fouzi1, Fudo, HZbec, InatSilniBosanski, insimadop, Jadnimi, johntravolta123, JuricaSpindl, Kabinet1987, KarloIvandic, Kaunas, laznokrilo, Lecler, Lokomotifa, MisterGuardiola, mosarajvosa83, napoleon72, Pantelija, perodeformero, pitara, Posejdon, roccosiffredi, samoFKS, selver79, Serha, siroliver69, skoJaa, svihsedamsamuraja, Taree, zagorski i 523 gosta.