BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Joj hallal ti pita za ovaj post,nek si mu objasnio neke stvari.HZ_ilidzaa je napisao/la:Molimo da nas ne suspenduju , sve mi nismo krivi mi fini ,a na tribinama cigani cigani...sramota ! Znajul oni da na tribinama ima nasih roma...Udruzenje BHFanaticosa je toliko dvolicno da su mi se zgadili , al hajd...
Za ovog zvornicana....
Cetnici nisu Srbi , cetnici su srpski zlocinci i tokom tekme dvojica momaka pravoslavne vjeroispovjesti(Dejan,Bojan) pjevaju sa nama u kafeteriji gazi sve cetnike ... Koliko samo ljudi ima koji navijaju za Bosnu ,a pravoslavne/katolicke vjeroispovjesti... Uzivaj !

- Goalgetter
- Kontakt:
VOLIM TE BOSNO !
Sinoć sam bio na utakmici i jednostavno sam bio impresioniran navijanjem naših navijača...
Zadovoljan sam bio i igrom svih reprezentativaca uglavnom!
1.Kenan Hasagić-Tokom primljenog gola mogao je puno bolje reagirati, a ne samo stojati i gledati.Ali je on to sve ispravio onom odličnom intervencijom u drugom poluvremenu.Ocjena 7/10
13.Mensur Mujdža-Može se reći da je bio solidan, u nekoliko navrata je imao propusta, i može to bolje.Ocjena 7/10
3.Adnan Mravac-Tokom cijele utakmice bio je na vrhuncu i činio je dobar tandem sa Spahom.Ocjena 8/10
4.Emir Spahić-Kapiten k'o kapiten, ponovo je odigrao utakmicu svim srcem i jednostavno respekt.9/10
16.Senad Lulić-Jedan od boljih na sinoćnjoj utakmici, imao je nekoliko dobrih centaršuteva i onaj udarac kada je pogodio vanjsku mrežu.Ocjena 9/10
6.Elvir Rahimić-Naš Zidane kako su ga navijači sinoć prozvali, odličan je bio sinoć bez greške je odigrao partiju.Svaka čast na tome, mnogo nam znači u današnjoj repki.Ocjena 9/10
18.Haris Medunjanin-I Medo je bio dosta dobar sinoć, kada je u njegovom posjedu lopta nekako mi djeluje puno sigurnija, to je se moglo vidjeti kada je izlazio.Ocjena 8/10
[/b]8.Miralem Pjanić[/b]-Pjanić je ponovo pokazao svoju klasu i pomoću njegovog centaršuta i pobijedili smo.Ocjena 9/10
10.Zvjezdan Misimović-I Miske je bio više nego solidan sinoć, imao je nekoliko grešaka u napadu, ali u svakom slučaju je dobro.Ocjena 8/10
14.Vedad Ibišević-Odlično je odigrao u napadu, dosta sam zadovoljan.Dobro je skočio tokom našeg prvog gola.Ocjena 8/10
11.Edin Džeko-Naš dijamant je i sinoć bio heroj Bilinog Polja.Postigao je pobjedonosni pogodak i usrećio nas sviju za cijeli ovaj mjesec.U nekim situacijama mi Džeko izgleda tromo, ali na kraju sve ispravi.Ocjena 10/10
Što se tiče rezervi ni nisu mogli nešto puno uraditi, imao je Maletić dva neuspjela centaršuta...
Zadovoljan sam bio i igrom svih reprezentativaca uglavnom!

1.Kenan Hasagić-Tokom primljenog gola mogao je puno bolje reagirati, a ne samo stojati i gledati.Ali je on to sve ispravio onom odličnom intervencijom u drugom poluvremenu.Ocjena 7/10
13.Mensur Mujdža-Može se reći da je bio solidan, u nekoliko navrata je imao propusta, i može to bolje.Ocjena 7/10
3.Adnan Mravac-Tokom cijele utakmice bio je na vrhuncu i činio je dobar tandem sa Spahom.Ocjena 8/10
4.Emir Spahić-Kapiten k'o kapiten, ponovo je odigrao utakmicu svim srcem i jednostavno respekt.9/10
16.Senad Lulić-Jedan od boljih na sinoćnjoj utakmici, imao je nekoliko dobrih centaršuteva i onaj udarac kada je pogodio vanjsku mrežu.Ocjena 9/10
6.Elvir Rahimić-Naš Zidane kako su ga navijači sinoć prozvali, odličan je bio sinoć bez greške je odigrao partiju.Svaka čast na tome, mnogo nam znači u današnjoj repki.Ocjena 9/10
18.Haris Medunjanin-I Medo je bio dosta dobar sinoć, kada je u njegovom posjedu lopta nekako mi djeluje puno sigurnija, to je se moglo vidjeti kada je izlazio.Ocjena 8/10
[/b]8.Miralem Pjanić[/b]-Pjanić je ponovo pokazao svoju klasu i pomoću njegovog centaršuta i pobijedili smo.Ocjena 9/10
10.Zvjezdan Misimović-I Miske je bio više nego solidan sinoć, imao je nekoliko grešaka u napadu, ali u svakom slučaju je dobro.Ocjena 8/10
14.Vedad Ibišević-Odlično je odigrao u napadu, dosta sam zadovoljan.Dobro je skočio tokom našeg prvog gola.Ocjena 8/10
11.Edin Džeko-Naš dijamant je i sinoć bio heroj Bilinog Polja.Postigao je pobjedonosni pogodak i usrećio nas sviju za cijeli ovaj mjesec.U nekim situacijama mi Džeko izgleda tromo, ali na kraju sve ispravi.Ocjena 10/10
Što se tiče rezervi ni nisu mogli nešto puno uraditi, imao je Maletić dva neuspjela centaršuta...
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
- Megamon
- Kontakt:
Evo nakon prespavane noci jos ne mogu da vjerujem kako je nasa reprezentacija odigrala.Pa mi smo napadali 90 minuta,rumuni zabise gol nakon jednog suta.
Jednostavno ne smiju nas suspendovati,daBogda im za lijka trebalo ako se ne dogovore
PS:Sta kazete za avatar,uzeo sam ga od @RiNo
Jednostavno ne smiju nas suspendovati,daBogda im za lijka trebalo ako se ne dogovore
PS:Sta kazete za avatar,uzeo sam ga od @RiNo

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nego šta je bilo sa navijačem na zapadu, što ga je pogodila baklja od strane Rumunskih navijača?
Ja sam bio na jugu, pa nisam mogao vidjeti.
Ja sam bio na jugu, pa nisam mogao vidjeti.

- Crni gavran
- Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Molimo da nas ne suspenduju , sve mi nismo krivi mi fini ,a na tribinama cigani cigani...sramota ! Znajul oni da na tribinama ima nasih roma...Udruzenje BHFanaticosa je toliko dvolicno da su mi se zgadili , al hajd...
Za ovog zvornicana....
Cetnici nisu Srbi , cetnici su srpski zlocinci i tokom tekme dvojica momaka pravoslavne vjeroispovjesti(Dejan,Bojan) pjevaju sa nama u kafeteriji gazi sve cetnike ... Koliko samo ljudi ima koji navijaju za Bosnu ,a pravoslavne/katolicke vjeroispovjesti... Uzivaj !
Potpis 100 % . Dobro smo igrali, pokazali smo karakter i ako nastavimo ovako mogli se po meni umijesati i u borbu za 1.mjesto, kako Pape kaze.ŠB_Fidelis je napisao/la:
Pa nije kao da je do mene. Nije kao da mi je u interesu da se blokira rad reprezentacije, klubova, nogometa. K'o jest problem dogovoriti se presutno da se eto rotiraju ti predsjednici saveza ako je toliko bitno, a ne glumiti nekakva troclana, kao da je rijec o politickom pitanju. Nogomet je bar nogomet, bez obzira sta je danas postao, a sasvim je svejedno tko je celnik ako ce donijeti neki napredak reprezentaciji i dignuti ligu na neki zadovoljavajuci nivo.
Poruka za one sto navijaju da nas suspenduju: Dzabe vam sve, ostajete u B i H

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Svaka čast momcima, igrali su upravo onako kao što sam prethodno rekao, i uspjeh nije izostao. Imali smo nesreću da primimo gol nakon jednog, naizgled bezazlenog, napada Rumuna i kasnije pogotka Marice.
U drugom dijeli, stajali smo mnogo bolje na terenu, i na kraju zasluženo pobjedili za veliko slavlje cijele nacije. Nadam se da će se foteljaši konačno urazumiti i omogućiti nam da konačno odemo na Euro 2012.
Velika pohvala na korektnost ŠB_Fidelisa.
U drugom dijeli, stajali smo mnogo bolje na terenu, i na kraju zasluženo pobjedili za veliko slavlje cijele nacije. Nadam se da će se foteljaši konačno urazumiti i omogućiti nam da konačno odemo na Euro 2012.
Velika pohvala na korektnost ŠB_Fidelisa.

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Cestitke igracima svaka cast po meni najbolja utakmica reprezentacije od Belgije
samo jos da se usvoji Status .. da gospoda iz NS BIH nepokvare sve :S..

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Valjda statuT.ANTIFA ! je napisao/la:Cestitke igracima svaka cast po meni najbolja utakmica reprezentacije od Belgijesamo jos da se usvoji Status .. da gospoda iz NS BIH nepokvare sve :S..

Spammer
AulleTa je napisao/la:Valjda statuT.ANTIFA ! je napisao/la:Cestitke igracima svaka cast po meni najbolja utakmica reprezentacije od Belgijesamo jos da se usvoji Status .. da gospoda iz NS BIH nepokvare sve :S..
A jeste

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- miralem444
- Kontakt:
Jednostavno noc za pamcenje...Hvala vam ZMAJEVI nasi sto sve nas ucinili ponosnim kako kaze IGOR KRISTIC(koji je fenomenalno vodio tekmu,znaci kapa dolje majstore) "kako je lijepo bit Bosanac u ovim trenutcima"..jednostavno ponosan sam na nase igrace jednostavno sinoc su me emocije toliko nistile da nisam znao sta pisem na forumu...ako sam koga uvrijedio izvinjavam se......i molim Boga da da malo pameti onim foteljasima da svate bar radi onih LAVCINA koji poslednju kap znoja daju da dodju do pobjede da nam nikako netreba ta suspenzija ,jel zaista imamo preprejaku ekipu jos zamislite sad Sejo kad se vrati....
Hasagic-nije imao posla puno ,kod gola pa boze ako cemo krivit kenu onda trebamo krivit i mravca i spahi
Spahic-sta reci beton,kralj ,legenda,institucija...kosto jaze nisam ni vidio mutua on i mravac su mutua u dzep stavili
Mravac-isto ko i za spahu strasna tekma
Rahimic-ja pametnijegfudbalre vidio nisam kapa dolje majstore...
Medunjnin-odlican ,bas onij savremeni zadnnji vezni koji zna da povuce da doda da lagano predribla..bravo medonja
Lulic-sta reci Lula hvala ti ,tesko je izdvojit najboljeg pojedinca ,ali lula je odigro nije za 10 nego za 50...kupio si me za narednih 30 godina...
Mujdza-standardno pored njega se nijedan rumun nije igro jendostavno onog i schalkea je unistio..
Pjanic-eh od njega sam vise ocekivo,ali ostala kompanija je nadoknadila to sto Mire nije bio u elementu svom..
Misimovic-ljudi ruku na srce bez Misketa nasa repka nebi imala ono sot se zove,dusa,ikona...Miske svaka cast..
Ibisevic-zabio borio se vidi se da se stari Vedo vraca,i zbog toga sam presretan.
Dzeko-hehe nemam rijeci jednostavno ponove je dokazo koji je to maestro ,pa ljudi moji 3 na njemu on smiruje loptu na prsa i ona nonsalantno ih zaobidje koda ih i nema ,jedino sto mu ja zamjerujem i nadam se da ce i to dovest do savrsenstva,a to je dugo se namjesta da opuca loptu...aA sve ostalo kod DIJAMANTA je dovedeno da bolje nemoze..
muslimovic-lav,borac svaka cast.
Ibricic-unio svjezinu ,odlicno odigro 10-15 min
maletic-nekako malo se i izgubio u onom grotlu.nekako mogo je 2 3 puta puno bolje centrirat ,treba ga Miske malo naucit.
SAFET SUSIC-Hvala dragom bogu safete da si opravdo moje rijeci i moju podrsku...odlicna taktika odlicne izmjene,sve za cistu 10-ku...al noge su mi zadrhtale kad sam vidio SAFETA kolko s eraduje...
Navijaci-bravo bravoo jos jendnom ste dokazali kako se bodri svoja domovina,jos jednom ste bili 12-ti igrac..hvala vam i nadam se da ce uvijek tako bit..
HVALA TI ZENICO ,JEDNOSTAVNO BILINO POLJE JE NAS HRAM FUDBALA...
Hasagic-nije imao posla puno ,kod gola pa boze ako cemo krivit kenu onda trebamo krivit i mravca i spahi
Spahic-sta reci beton,kralj ,legenda,institucija...kosto jaze nisam ni vidio mutua on i mravac su mutua u dzep stavili
Mravac-isto ko i za spahu strasna tekma
Rahimic-ja pametnijegfudbalre vidio nisam kapa dolje majstore...
Medunjnin-odlican ,bas onij savremeni zadnnji vezni koji zna da povuce da doda da lagano predribla..bravo medonja
Lulic-sta reci Lula hvala ti ,tesko je izdvojit najboljeg pojedinca ,ali lula je odigro nije za 10 nego za 50...kupio si me za narednih 30 godina...
Mujdza-standardno pored njega se nijedan rumun nije igro jendostavno onog i schalkea je unistio..
Pjanic-eh od njega sam vise ocekivo,ali ostala kompanija je nadoknadila to sto Mire nije bio u elementu svom..
Misimovic-ljudi ruku na srce bez Misketa nasa repka nebi imala ono sot se zove,dusa,ikona...Miske svaka cast..
Ibisevic-zabio borio se vidi se da se stari Vedo vraca,i zbog toga sam presretan.
Dzeko-hehe nemam rijeci jednostavno ponove je dokazo koji je to maestro ,pa ljudi moji 3 na njemu on smiruje loptu na prsa i ona nonsalantno ih zaobidje koda ih i nema ,jedino sto mu ja zamjerujem i nadam se da ce i to dovest do savrsenstva,a to je dugo se namjesta da opuca loptu...aA sve ostalo kod DIJAMANTA je dovedeno da bolje nemoze..
muslimovic-lav,borac svaka cast.
Ibricic-unio svjezinu ,odlicno odigro 10-15 min
maletic-nekako malo se i izgubio u onom grotlu.nekako mogo je 2 3 puta puno bolje centrirat ,treba ga Miske malo naucit.
SAFET SUSIC-Hvala dragom bogu safete da si opravdo moje rijeci i moju podrsku...odlicna taktika odlicne izmjene,sve za cistu 10-ku...al noge su mi zadrhtale kad sam vidio SAFETA kolko s eraduje...
Navijaci-bravo bravoo jos jendnom ste dokazali kako se bodri svoja domovina,jos jednom ste bili 12-ti igrac..hvala vam i nadam se da ce uvijek tako bit..
HVALA TI ZENICO ,JEDNOSTAVNO BILINO POLJE JE NAS HRAM FUDBALA...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
Jedino mi je zao da Miske nije dao bar jedan gol (u inat svom bivsem treneru Hagiju),ali pokazao je svojom igrom da je veliki majstor.
Veliko pozitivno iznenadjenje je i SB Fidelis (bravo majstore svaka cast), samo nastavi tako.Ovo je reprezentacija sviju nas.
Veliko pozitivno iznenadjenje je i SB Fidelis (bravo majstore svaka cast), samo nastavi tako.Ovo je reprezentacija sviju nas.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Ti pojma o fudbalu nemas.Plava krv je napisao/la:jel moguce da ima ljudi koji su veceras vidjeli nekakvu "perfektnu, fantastičnu, maestralnu, genijalnu" i kakvu svve ne igru i taktiku... halooo, jeste li iko vidio kako smo mi zabili ta dva gola????? iz PREKIDA i sa tri hektara sreće... niti jedan, ama bas niti jedan ozbiljan udarac u okvir gola za 90 minuta nismo uputili (da se moze reci da je golma rumuna morao pokazati svoj kavlitet), ako ga je neko vidio zamolio bih neka ga stavi ili neka kaze u kojem minutu da i ja vidim...
Neko napisa Pape odlazi... samo cu dodati, kasno je, ova ce nas vjerovatno pobjeda skupo kostati...
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Stvarno ne znam koju si ti utakmicu gledao.Plava krv je napisao/la:jel moguce da ima ljudi koji su veceras vidjeli nekakvu "perfektnu, fantastičnu, maestralnu, genijalnu" i kakvu svve ne igru i taktiku... halooo, jeste li iko vidio kako smo mi zabili ta dva gola????? iz PREKIDA i sa tri hektara sreće... niti jedan, ama bas niti jedan ozbiljan udarac u okvir gola za 90 minuta nismo uputili (da se moze reci da je golma rumuna morao pokazati svoj kavlitet), ako ga je neko vidio zamolio bih neka ga stavi ili neka kaze u kojem minutu da i ja vidim...
Neko napisa Pape odlazi... samo cu dodati, kasno je, ova ce nas vjerovatno pobjeda skupo kostati...

Pa mi smo dominirali tokom cijelih 90 minuta na terenu i stvarali smo prilike!
VOLIM TE BOSNO!

Joj sto volim sto sam Bosanac!
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Razumijem sta hoces da kazes,medjutim na onakav bunker odbrane Rumunije i nismo mogli nista bolje :SPlava krv je napisao/la:jel moguce da ima ljudi koji su veceras vidjeli nekakvu "perfektnu, fantastičnu, maestralnu, genijalnu" i kakvu svve ne igru i taktiku... halooo, jeste li iko vidio kako smo mi zabili ta dva gola????? iz PREKIDA i sa tri hektara sreće... niti jedan, ama bas niti jedan ozbiljan udarac u okvir gola za 90 minuta nismo uputili (da se moze reci da je golma rumuna morao pokazati svoj kavlitet), ako ga je neko vidio zamolio bih neka ga stavi ili neka kaze u kojem minutu da i ja vidim...
Svaki sut je izblokiran od strane nekog njihovog igraca,jer su bili brate zbijeni ko....
Al posjed lopte 65:35 tokom citave utakmice i reci da nista nismo uradili,ne stoji !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
najbolje mi je bilo jutros kad sam vidio izjavu Spahica na pitanje
novinar -Mutu, moram priznati ja ga nisam puno vidio na terenu?
SPAHIC: NISAM NI JA !!!!
novinar -Mutu, moram priznati ja ga nisam puno vidio na terenu?
SPAHIC: NISAM NI JA !!!!

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Da li će se i sljedeća utakmica protiv Albanije igrati na Bilinom Polju?
- el-fighter
- Kontakt:
Od velike euforije nisam sinoć mogao davati nikakve komentare. Al evo sada hladne glave.
Prije svega čestitao bih momcima na zaista sjajnoj večeri. Podarili su ovom napaćenom Bosanskom narodu barem malo sreće i veselja. Navijanje je bilo odlično, što se tiče sportskog djela, a ono urlikanje "Kup je naš" i "Cigani" neću da komentarišem. Igrači su odigrali maestralno svih 90 minuta i šteta je što nismo uvalili još koji gol.
No nema veze. Ne bih sada nikoga izdvajao jer su stvarno svi ginuli na terenu.
Prije svega čestitao bih momcima na zaista sjajnoj večeri. Podarili su ovom napaćenom Bosanskom narodu barem malo sreće i veselja. Navijanje je bilo odlično, što se tiče sportskog djela, a ono urlikanje "Kup je naš" i "Cigani" neću da komentarišem. Igrači su odigrali maestralno svih 90 minuta i šteta je što nismo uvalili još koji gol.
No nema veze. Ne bih sada nikoga izdvajao jer su stvarno svi ginuli na terenu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.