bambus je napisao/la: ↑19 maj 2024, 11:23
I ja bi volio da se jave random grupe pa da napisu.Dosli kombijem, u gradu vas nigdje nije bilo.Na tribini stali sa tm jer je tm ocekivo belaj.Kao nesto se mangupisali a poslije utakmice pravac kombi i bjezanija.Jel tako ? A najavljivalo se da cemo biti rastavljeni na proste faktore, jrdva nas cekaju i na kraju nista.A mi i prije i za vrijeme i poslije utakmice bili tu.Na dan utakmice obisli vise kafana pa se pozicionirali i cekali.Kad nista niste pokusali, krenulo se na stadion i logicno da ce te murija sprovesti do stadiona i u putu se sazna da je pun gornji dio, i opet se krenulo prema gornjem dijelu pa je murija uletila i zakljucala ulaz, pa nakon natezanja smjesteni na donju tribinu.Prvo nas ispraznili sa stadiona jer je bila napeta atmosfera, i opet se cekalo al jbg zuri se kuci.
Evo nek potvrde to ove random grupe, bilo ih je.
P.s nemoj da spominjemo repku, bgt.Bilo ih je.
Nek bude tako kao sto ti pricas. Ne želim da idemo dalje u tu temu, jer ne vrijedi. A ako pocnem lijep slike ovdje kao dokaze i cinjenice, druga ce vam prica bit.
O tome kako nasih nije bilo nigdje u gradu, o tome kako smo bili zajedno sa TM i o tome sta se stvarno desavalo na tribini. Al ne da mi se iz vise razloga da ovdje da to kacam, jer nisu za ovog te stvari.
U detalje sve ima, al kazem opet nebitno, jer vi cete opet svoju pricu, da se operete.
I na kraju, ako je tako kao sto ti kazes, zasto vise ne idete na utakmice repke poslije toga?