Postao/la Crni gavran » 19 maj 2024, 08:05
Velike čestitke našim herojima, nije mala stvar biti jedini tim u 1.federalnoj ligi koji ima u ovoj sezoni ima pozitivan omjer sa ubjedljivo najboljim timom u 1.federalnoj ligi, koliko god mnogi to osporavate vezano da Sloboda nije ubjedljivo najbolji tim u 1.federalnoh ligi, pogledajte tabelu. I mislim da zajedno sa Radnikom iz Hadzica da smo jedini tim iz prve federalne lige koji nije porazen na Tusnju. Iskreno ja sam ocekivao i pobjedu, jer Sloboda lose igra kad je pod pritiskom, mada za Čelik nije igrao mozda i njegov najbolji igrac Masic. Joj ljudi svaka cast Karalicu, ali fali Mirso Sijerkic. Pa i Besim Kolic. Bio bi Čelik ubojitiji sa njima, ali ja niti sam trener, niti član Uprave, to je moje licno misljenje.
Robovi, heroji Čelika. Ljudi koji žive za svoj klub, dokazali vise puta, isli i po kisi i po snijegu i u sva najudaljenija zabita sela i gradove da bi dali sebe za Čelik. Sanjam pun jug, da li je to moja utopija ili ne, vrijeme ce pokazati, nema boljeg sudije od njega.
Sad treba dobiti Jedinstva i teoretski osigurati opstanak, mozda je to za nas utakmica sezone
Zadnja izmjena:
Crni gavran, dana/u 19 maj 2024, 08:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor