To stoji, ali evo ti primjer Igmana za kojeg niko ziv nije mislio da ce duze od sezone izdrzati pa evo 3 ili koliko vec opstaju. Sumnjam da je nja ambicija odmah nazad u blato federalne, ali bez najmanje 10ak igraca imaju zagarantovanu sut karti.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
19V22
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Madrid Benfika kad ono FK Sarajevo rapsodysvrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 16:56https://www.youtube.com/live/RJhlx_3vJv ... 6Ht5CgMqEW
Juniori koji su igrali protiv Real Madrida i Benfike koji su avionom letili za Barcelonu da bih odigrali ove dvije utakmice sa istim i juniori koji su domaćini na otetom poljoprivrednom blagu KS gdje žive i pasu krave KS kojim su otete livade za ispašu .... i koji nisu vidjeli aviona osim kad proleti preko poljoprivrednog dobra KS
....sve drugo će proći!
Sta bi bilo da su ovi nasi letjeli avionomsvrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 16:56https://www.youtube.com/live/RJhlx_3vJv ... 6Ht5CgMqEW
Juniori koji su igrali protiv Real Madrida i Benfike koji su avionom letili za Barcelonu da bih odigrali ove dvije utakmice sa istim i juniori koji su domaćini na otetom poljoprivrednom blagu KS gdje žive i pasu krave KS kojim su otete livade za ispašu .... i koji nisu vidjeli aviona osim kad proleti preko poljoprivrednog dobra KS

Jesu vasi ti sletjeli, znali se sta?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Uporedi visine kazni za iste prekršaje pa da nastavimo diskutovati,novčana kazna nama dupla,vama opomena nama suspenzija itdKamaga11 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 14:16Kakvo spinovanje ne mozes vjerovati. Ugrozen je zivot u vasim glavama mozda bio, dok ste vi bacali igracima topovske pod noge i urlali ubice. Ne znam na kakve ste vi ubice mislili, ali to sigurno nisu bili igraci. Ta zadnja floskula ti ne ide da mi relativizujemo jer smo i mi dobijali kazne za generale i slicno.Anex je napisao/la: ↑18 maj 2024, 12:07U čemu je razlika ponašanja recimo naših i vaših navijača a da ne govorimo o nacionalističkim ispadima drugih a saberi ukupne kazne pa ćeš vidjeti ko je debelo najžešće kažnjen,pa vaš je navijač izbo nožem našeg na sred stadiona i nije suspendovan stadion,nećemo dalje,ugrožen život se ne može porediti bakljom i topovskim udarom,nas za Nanića oderu a za ratne zločince ništa,ovo može relatizovati samo neko ko je gori od njih,a vi očito jesteKamaga11 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 10:57
Podmetanja su mogla biti samo vasa. Sudijske lakrdije nisu toliko ucestale bile koliko spinujete, a puno vise ste vi nastetili druge. Finansijske kazne ko vam je kriv sto su horde palile pirotehniku (kod nas je ista situacija). Suspenzija stadiona opet greskom vasih navijaca bacati petarde na igrace kao da smo u Brazilu. I za kraj jako malu ste kaznu dobili s obzirom sta ste uradili. Izborili ste europu sa Slogom nezainteresovanom ili sto vi kazete stimali utakmice i Posusje koje je ruku na srce idalje nekonkurentno za europu.
Ubiše bordo momci brašno u plavoj nejačisvrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 16:56https://www.youtube.com/live/RJhlx_3vJv ... 6Ht5CgMqEW

"Treba istaći da je posljednji vječiti derbi juniora pripao Sarajevu i to čak 6:1 na Grbavici"
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Desetaru je malo neprijatno. Previse omladinci putovaliAnex je napisao/la: ↑18 maj 2024, 18:33Ubiše bordo momci brašno u plavoj nejačisvrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 16:56https://www.youtube.com/live/RJhlx_3vJv ... 6Ht5CgMqEW
Juniori koji su igrali protiv Real Madrida i Benfike koji su avionom letili za Barcelonu da bih odigrali ove dvije utakmice sa istim i juniori koji su domaćini na otetom poljoprivrednom blagu KS gdje žive i pasu krave KS kojim su otete livade za ispašu .... i koji nisu vidjeli aviona osim kad proleti preko poljoprivrednog dobra KS![]()

Igraju li veliki asovi Fočo i Babaluk ili hvataju let za Madrid?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Oderali plavu qrvu i osvojili titulu,bravo momci,sad će dug narasti na 90 miliona
- svrakino1921
- Kontakt:
Čestitam Bordo forumašima na pobjedi juniora Sarajeva u derbiju i osvajanju titule
P.S.
Napravili ste tribinu sa tri reda al opet nema krova na tribinama
Daj napravite krov molim Vas
I na AFH napravite makar na istoku
P.S.
Napravili ste tribinu sa tri reda al opet nema krova na tribinama
Daj napravite krov molim Vas
I na AFH napravite makar na istoku
I njih dvojicu cemo uzet kao sto smo Plocu, bas ga lijepo uvali danas hahaha.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lijepo vidjeti jaku robiju
Vazda im ove juniore otrese Real sa tri komada, nije bitno da li je madridski ili sarajevski...

Kako sad, je li idu u LP za juniore ili se moraju cekati drugi rezultati?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Realno, da su neki igrači pokupili bismo ih do sad.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Izgleda da ce se jos pricekati sa osvajacem zlatne lopte. Tanka ova omladina.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Foco je kadet i jako dobar igrac, treba mu malo vremena da se adaptira na U-19, ali je i vezan ugovorom sa Zeljkanom , Babaluk je srednja zalost i sigurno ne bi pored Ploce mogao igrati, tako da nam nije ni zanimljiv, a takodjer ima potpisan ugovor...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.