To sigurno, zeznuli su se sa Abramovicem, ali City je npr. primjer sta znaci dobar trener, neko ce reci puno trose,ali znaju na sta trose. Od engleske lige su napravili farmersku( u smislu osvajanja).Virtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2024, 14:13Oni su doživjeli ogromne strukturne promjene i ne može to leći na svoje preko noći. Sam odlazak Marine Granovskaje bi bio dovoljan da ih poremeti, a ne sve ostalo što im se izdešavalo.
Kao što rekoh, oni su najbolji primjer privatizacije fudbalskog kluba. Osvojili sve što se može osvojiti, postali samoodrživi, napravili strašnu akademiju, riješili sva otvorena pitanja (stadion).
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
Stream za juniorski derbi koji počinje sad u 17:00
Sastav:
1 Vedad Alibašić, 2 Šemdin, 3 Pašić (kapiten),7 Efendić, 9 Davud Alibašić, 11 Babaluk, 15 Babić, 16 Barimac, 17 Fočo, 21 Alagić, 81 Karić
Klupa: 10 Dženan Šabić, 20 Duškaj, 13 Goletić, 14 Džano, 18 Hamurović, 30 Hasanić,70 Bucalović
- MocMahale444
Ebo nanulicu sudija nije normalan, nego promasili smo nesto sto je teze promasiti nego pogoditi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Senad Misimovic
Ma mislio sam na ovu sezonu. Pretjerao sam i ja sa poredjenjem sa celzijem. Ova sezona, bruku para okrenuto, kamara igraca a losi rezultati. Investitor ne znaci instant uspjeh niti je to jedini nacin uspjeha. Po meni naravno. Naravno da je sa njim lakse, trebalo bi bit. Sustina mog posta je da mi kontamo da je to jedini nacin. I sta ako ga ne nadjemo. Ugasit klub ?Virtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2024, 13:33Kakav ti je primjer Chelsea? Pet puta šampioni, dvije lige prvaka, super kup, dvije lige Evrope, jedno SP, itd.
Oni su u stvari najbolji primjer klupske privatizacije.
Ovo što im se sad dešava nije toliko zbog loših poslovnih odluka koliko je zbog rata u Ukrajini i situacije sa Abramovićem.
Treba nac sposobne ljude i pocet radit. Taj neko sa parama ako dodje bit ce lakse i njemu i nama.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kad se igra s Borcem
Zna li se sta
Zna li se sta
Ovaj put koji je odabrala nova uprava bi mogao funkcionisati.
Najvažnije je da ova priča neće ometati funkcionisanje kluba a može mu donijeti mnogo dobrog. Sigurno da ne bi bilo lako, ponajviše zbog birokratije i veoma sporih procesa kada je urbanizam u pitanju, ali valjda podrška institucija neće izostati.
Mi nemamo baš mnogo izbora, ovo je jedino što možemo uraditi.
Najvažnije je da ova priča neće ometati funkcionisanje kluba a može mu donijeti mnogo dobrog. Sigurno da ne bi bilo lako, ponajviše zbog birokratije i veoma sporih procesa kada je urbanizam u pitanju, ali valjda podrška institucija neće izostati.
Mi nemamo baš mnogo izbora, ovo je jedino što možemo uraditi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najjaca priča naći sposobne ljude. Isto kao da je to otići u konzum i zavrseno. Tacno se vidi da ovdje ljudi bezveze lupetaju samo da bi nesto napisali.
Ako ti je za 20 godina jedan čovjek osvojio skoro sve trofeje kluba o čemu dalje da pričamo. Promijenilo se za to vrijeme ne zna se broj koliko ljudi. Na kraju sad imamo u skupštini nehljebe i pusikurce odredjenih ljudi i to je to. Kakav crni Oro i bakraci. Treba biti realan.
Ako ti je za 20 godina jedan čovjek osvojio skoro sve trofeje kluba o čemu dalje da pričamo. Promijenilo se za to vrijeme ne zna se broj koliko ljudi. Na kraju sad imamo u skupštini nehljebe i pusikurce odredjenih ljudi i to je to. Kakav crni Oro i bakraci. Treba biti realan.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
26.5. 17h
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Hajte ljudi mozda sledeca sezona bude pocetak nove zlatne generacije . Mozda dode ko grom iz vedra neba i osvojimo sve . Danas ja nesto gledam i izleti mi video na youtubu celik vs zeljo manijaci navijanje . Fazon otislo mozda vise od 1000 nasih tad u zenicu a mi nismo vidjeli tada 810 dana pobjede u gostima , 2 sezone i jos malo mi nismo vidjeli pobjede u gostima i nasi su ljudi bili euforicni navijali i naravno tu utakmicu su pobjedili i zeljo je tad osvojio titulu slavnu 2009/2010 sezonu sto je bilo pocetak 4 godine osvajanja trofeja svake godine jer smo 2010/2011 osvojili kup , 2011/2012 duplu krunu i 2012/2013 posljednju titulu u historiji kluba. A fazon 2008/2009 smo zavrsili kao 9 . 5 bodova nas dijelilo od 14 mjesta a od 15 koji vodi u drugu ligu nas dijelilo 8 bodova . A sezona prije toga nije nista bila bolja sa slucajem da smo zavrsili 7 samo 5 bodova ispred mjesta koji vodi u relegaciju . Svi ovdje depresivni samo negativno ma moramo biti optimisticni cak i kad tad je optimizam vise ludost nego realnost uvijek ima svjetlo na kraju tunela ali kad napokon dode nas zeljo do tog svijetla ako bogda dugo ce nam trebati da nas rastave od njega .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Jel moguce da opet Fare Zubanovic ne pocinje od prve minute???
-
- Kontakt:
Ovo je neka nova formacija da nije opet 3-5-2 sa ovim igračima na terenu
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Cocalić(Drina) i Jaber zadnji vezni, Hiroš Amoah krila, Štila lažna devetka. Raduje me to što je Hiroš krilo, da vidimo kako će to izgledati. Egzistencija Mekića, još na desetci, će mi skratit život za 18 godina, 8 zbog broja, 10 zbog pozicije.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Gledaj ti Drine
jbo te tata sta si ceko do sad...

Amoah je trebao bit prva postava. Pred pocetak utakmice neku bol osjetio.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
- Kontakt:
Omladinski pogon ugasiti, a ovu djecu sto zimus potpisasmo pustiti i ne ubijati ih u pojam. Ovo forsiranje raspalog klosara Mekica je pisanje po navijacima.
Pročepit će negdje.
Amoah je osjetio bol u kur.cu levat nece da igra majku **** klosarsku
Gurali Becu, Gasala i milion drugih, a eno ih rezerve u drugoj ligi, a neki se i oprostili od fudbala. Mozda nije do trenera...MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 maj 2024, 17:38Omladinski pogon ugasiti, a ovu djecu sto zimus potpisasmo pustiti i ne ubijati ih u pojam. Ovo forsiranje raspalog klosara Mekica je pisanje po navijacima.
-
- Kontakt:
Ne treba nikoga gurati ali treba dati bar sansu. Utakmice protiv Igmana i Zvijezde su bile idealna prilika. Koja je poenta igranja Stilica i Mekica u ovakvim utakmicama? Ja je ne vidim. Bezvoljni i bez motiva sto se i moze razumjeti. Mekic ni igracki, a ni ljudski ne zasluzuje da igra. Mozda mu nabijamo minute da bolje izgleda u ocima potencijalnog buduceg kluba. Kakvu poruku saljemo tim omladincima sa kojim potpisasmo ugovore? Sto smo ih i potpisivali ako ne mogu igrati ni u ovakvim tekmama? Klasicno ubijanje u pojam. Isti racku sto je i Bruno radio sa Jaberom.Yanichar je napisao/la: ↑20 maj 2024, 17:53Gurali Becu, Gasala i milion drugih, a eno ih rezerve u drugoj ligi, a neki se i oprostili od fudbala. Mozda nije do trenera...MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 maj 2024, 17:38Omladinski pogon ugasiti, a ovu djecu sto zimus potpisasmo pustiti i ne ubijati ih u pojam. Ovo forsiranje raspalog klosara Mekica je pisanje po navijacima.
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 46 gostiju.