Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Nemogu da opisem kolko mi je drago stu je vedo dao gol.O je meni najdrazi igrac bosne,jer momak trci.
BRAVO VEDO !
BRAVO VEDO !
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Mislim da se ovdje završava sva priča o kvalitetu Vedada Ibiševića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
VEDOOOO KRALJUUUUU
Nakon Albanije ponovo nas cupa jedan i jedini Vedo.

Nakon Albanije ponovo nas cupa jedan i jedini Vedo.

Samo da malo skrati jezik, večeras je samo zbog prigovora mogao dobiti 2 žuta.
100% sportski i krajnje opušten potpis
RKO je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:ne znam po cemu je bio los, preorao je teren uz krilo, samo sto nije dobio 2 lopte u noge da valjaju... al nek je dzeko bio bolji protiv francuske, **** vas on. vise volim Ibisevica "kloca" nego Dzeku "zlatnu kopacku" !_d1n0_ je napisao/la:Protiv Francuske je bio dosta loš, nadam se da će večeras biti dobar.
Zaboli nas koga vise volis i sto to tako "nek je Dzeko bio bolji"..koda imas komplekse od Dzeke jer ga niko ne spominje ovde,tema je Ibisevic Vedo.
I svi su bili katastrofa protiv Francuske.
Ja gotivim i Dzeko i Vedu podjednako i nadam se da ce veceras obojica zabit po gol
Hahaha,jesam pogodio!Svaka cast momci
RIP SALE VILENJAK
-
- Kontakt:
da ne pisem....POTPIS....DAVID VILLA 7' je napisao/la:Nemogu da opisem kolko mi je drago stu je vedo dao gol.O je meni najdrazi igrac bosne,jer momak trci.
BRAVO VEDO !
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
svaka cast @ RKORKO je napisao/la:RKO je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la: ne znam po cemu je bio los, preorao je teren uz krilo, samo sto nije dobio 2 lopte u noge da valjaju... al nek je dzeko bio bolji protiv francuske, **** vas on. vise volim Ibisevica "kloca" nego Dzeku "zlatnu kopacku" !
Zaboli nas koga vise volis i sto to tako "nek je Dzeko bio bolji"..koda imas komplekse od Dzeke jer ga niko ne spominje ovde,tema je Ibisevic Vedo.
I svi su bili katastrofa protiv Francuske.
Ja gotivim i Dzeko i Vedu podjednako i nadam se da ce veceras obojica zabit po gol
Hahaha,jesam pogodio!Svaka cast momci
i ja sam pogodio za Vedu, naprijed Vedooooooooooooo trpaj majstore !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Svaka čast! Još da neko hoće ukloniti ovu zastarjelu. sumnjičavu, kretensku anketu sa ove teme... Usput mu se mogu i kvakice stavit na prezime.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Bravo Vedade,uvijek mi je Vedo bio drag igrac zato sto je momak skroman i na svom mjestu i ima nos za pogotke 

Ukinuta anketa. Pa, nisi ti meni svak'.Željovac je napisao/la:Svaka čast! Još da neko hoće ukloniti ovu zastarjelu. sumnjičavu, kretensku anketu sa ove teme... Usput mu se mogu i kvakice stavit na prezime.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Hebes Chuck Norrisa kad Vedo ramenom daje golove 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Jucer je jos jednom pokazao i dokazao klasu i s pravom se smatra jednim od najboljih napadaca Bundeslige. (Barem ga ja smatram).
Odigrao je dosta dobru utakmicu, a vidljivo je bilo da se previse istrosio tako da je kasnije malo popustio sa pritiskom na odbranu Roma, ali opet je bio velika opasnost.
Odigrao je dosta dobru utakmicu, a vidljivo je bilo da se previse istrosio tako da je kasnije malo popustio sa pritiskom na odbranu Roma, ali opet je bio velika opasnost.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vedo je sinoć odigrao za desetke kako se kaže...
Puno je bio bolji nego protiv Francuske.
Puno je bio bolji nego protiv Francuske.

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
-
- Kontakt:
Presretan sam zbog Vede, jer se ne bi moglo zivjeti od zlikovaca da nije postigao gol...samo mi je krivo sto nasi reprezentativci nisu proslavili gol fino sa njim.....nisam vidio da su mu Dzeko i Spahic ni pritrcali...garant su Misketu otisli guzu poljubiti. Ali nema veze...Vedu ide u rpeki u zadnje vrijeme hvala Bogu.
Nek je i Vedo ocepio !!! 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Principatus
- Kontakt:
@Necromacer
Mislim da su svi htjeli da drze slavlje kratkim i odmah su poceli trcati prema centru. Nije bilo velike proslave nerijesenog, jer se htjela pobjeda. Velika zelja i borba, to je nase momke jucer krasilo.
A Vedo je odavno "otcepio", protiv Ghane, pa onih Arapa, Albanije, pa sada Rumuna...posebno ova 2 gola su bitna. Njega je samo bitno pravilno upotrijebiti.
Gledao sam onaj gol iz drugog ugla, gdje se vidi kako je zeznuo njihovu odbranu i onda skocio u onu visinu, da bi se poslije gola usadio na straznjicu.
Mislim da su svi htjeli da drze slavlje kratkim i odmah su poceli trcati prema centru. Nije bilo velike proslave nerijesenog, jer se htjela pobjeda. Velika zelja i borba, to je nase momke jucer krasilo.
A Vedo je odavno "otcepio", protiv Ghane, pa onih Arapa, Albanije, pa sada Rumuna...posebno ova 2 gola su bitna. Njega je samo bitno pravilno upotrijebiti.
Gledao sam onaj gol iz drugog ugla, gdje se vidi kako je zeznuo njihovu odbranu i onda skocio u onu visinu, da bi se poslije gola usadio na straznjicu.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vedo je jedan od manje popularnih za puno ljudi , ne znam zasto. Predpostavljam sto je skroman i sto se ne busa u prsa. Obozavam njegov rad i disciplinu i ucinak. Onaj pritisak na Rumune juce i onaj go svaka cast majstore !!!!!!!
I ono volim dade go i odma nastavlja prema centru da ide dalje !!!
@Necromacer
Donekle si u pravi , jak je klan Spahic,Dzeko,Miske,Ibricic ...
Al to nema bas toliko veze ne mogu biti svi isti . Meni licno grupa momaka: Lulic.Medo,Pjanic,Ibi,Salih,Rahimic,Mujdza Besic predstavljaju srce nase reke sada . Momci koji zive sportski sute i rade non stop bez kalkulisanja... Licno volim taj mentalitet ..
I ono volim dade go i odma nastavlja prema centru da ide dalje !!!

@Necromacer
Donekle si u pravi , jak je klan Spahic,Dzeko,Miske,Ibricic ...
Al to nema bas toliko veze ne mogu biti svi isti . Meni licno grupa momaka: Lulic.Medo,Pjanic,Ibi,Salih,Rahimic,Mujdza Besic predstavljaju srce nase reke sada . Momci koji zive sportski sute i rade non stop bez kalkulisanja... Licno volim taj mentalitet ..
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 27 mar 2011, 16:36, ukupno mijenjano 2 puta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Principatus
- Kontakt:
Ovo mislim:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Baš sam sinoć pratio Vedu i odigrao je jednu onako mprosječnu (više lošu utakmicu).Imao je puno izgubljenih duela,nije nijednu prošao jedan na jedan,dosta loših pasova ali da nebi sad bio neprijatelj No1 ,kao što Pape reče sa napadačima se nikada ne zna.Dao je gol i to je najbitnije.Kod njega je uvijek vidljiv taj trud zalaganje,pa i kada ne ide kao sinoć iz te silne želje ispane nešto dobro..želim mu samo zdravlja i da nam donese puno radosti kao sinoć.VEDEO SRETNO.
vedo nikada nije bio neka svijetska klasa da moze sam izdriblati 3 igraca i zabiti, za to mu fali tehnika i snaga..on je brzi od dzeke i zna zabiti gol iz nicega, nesto tipa inzaghi ali nije svijetska klasa kao dzeko..bravo vedade, tvoj posao je da zabijes i to si dobro radio zadnje vrijeme..
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!