RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Joel Paolo Da Silva, jedan od najboljih napadača Prve lige Republike Srpske, najvjerovatnije napušta rudare sa Sane po završetku aktuelne sezone...Ima li nas gdje da tražimo ovog napadača. Podsjeća me kad smo nekad davno doveli Brandao-(crnu mambu), pa od njega stvorili odličnog napadača.Ovaj brazilac je do sada dao 16 golova i vjerovatno će do kraja (3 kola) dati još koji....
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Vedad Garcevic Tuzla city 18 godina
23 utakmice odigrane u PL, dao 10 golova. Reprezentativac takodjer,zabio sad prelijep gol,nas Djuliman mu asistirao
Ofanzivno vezni pozicija,mada koliko sam upratio nije mu ni krilo strano
Nadam se da mozemo ovdje nesto uraditi
23 utakmice odigrane u PL, dao 10 golova. Reprezentativac takodjer,zabio sad prelijep gol,nas Djuliman mu asistirao
Nukiću iz Tuzle ističe ugovor, desni bek, 26 god, ima nastup za reprezentaciju. Po meni dobar igrač.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Jest al za u19 23 utakmice 10 golovaDirektorcic je napisao/la: ↑17 maj 2024, 08:15Vedad Garcevic Tuzla city 18 godina
1 tim 11 utakmica 1 gol
1 nastup u kupu..
-
- Kontakt:
E to nisam upratio stvarno,vodio se samo statistikom.Ali svejedno mislim da ima tu hljeba sto se kaze.Hvala svakakoRedred je napisao/la: ↑17 maj 2024, 09:41Jest al za u19 23 utakmice 10 golovaDirektorcic je napisao/la: ↑17 maj 2024, 08:15Vedad Garcevic Tuzla city 18 godina
1 tim 11 utakmica 1 gol
1 nastup u kupu..
Pa normala isto mislimo i ja bi ga doveo treba dat i 10 golova i za juniore..Direktorcic je napisao/la: ↑17 maj 2024, 09:42E to nisam upratio stvarno,vodio se samo statistikom.Ali svejedno mislim da ima tu hljeba sto se kaze.Hvala svakakoRedred je napisao/la: ↑17 maj 2024, 09:41Jest al za u19 23 utakmice 10 golovaDirektorcic je napisao/la: ↑17 maj 2024, 08:15Vedad Garcevic Tuzla city 18 godina
1 tim 11 utakmica 1 gol
1 nastup u kupu..
-
- Kontakt:
Vidic iz Sloge se spominje, i Kpan iz Sirokog
ovo sto se moze uzet iz nase lige treba uzet bgm ima par igraca da nam upadnu kao kec na desetku moramo imat i jaku klupu ne mozemo samo gledat prvi 12 13 igraca..
sto ste se tuzle dopovezali? da su imali tako dobre pojedince ne bi ispadali iz lige... namjeravamo li napadati prvo mjesto dogodine, nama treba pobjednicki a ne luzerski mentalitet igraca.
Ante Hrkać je došao iz Tuzle 

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
I Hrkac je dosao iz tuzle pa je pogodak. Nije isto igracima igrat u klubu bez navijaca i na utakmicama gdje je atmosfera ko da si na dzenazi, i igrat pred par hiljada ljudi . A to sto su ispali ja mislim je Husic htjeo jer je lakse opet uci iz prve lige nego opstat iz premijer lige kad ispadaju 4 ekipe. Nukic bi valjao kao rezerva na beku ili krilu, sigurno bolji od pece. Mehanovic i ovaj mali garcevic takodje.
evo, hajde jedan igrac, kao Hrkac, ali vi pola TC nabrojaste... a prica da je Husic namjerno ispao nema logike, ko kaze da dogodine ne bi, sa ovim igracima koje bi vi vidjeli u Velezu i dobrim pojacanjima, bio i pri vrhu tablice? Vracati se u PL iz Prve lige nije ni malo lagan zadatak, ta i sami smo bili u toj situaciji. Niko ti ne garantuje da ces se odmah vratiti, ako ikako...uostalom, Klaf najbolje zna sta mu treba... In Klaf We Trust...
-
- Kontakt:
Mislim da nam baza ukoliko napadamo veće ciljeve neće biti Tuzla. Mislim da će Klaf i uprava po završetku sezone već imati dosta kockica posloženih. Davao sam im podršku od početka, ali likovi su brutalno ozbiljni.
Nadamo se da će Ado uvesti još sponzora jer je lik čudo, nevjerovatan pojedinac koji opet doprinosi ponajviše grupi ljudi..
Nadamo se da će Ado uvesti još sponzora jer je lik čudo, nevjerovatan pojedinac koji opet doprinosi ponajviše grupi ljudi..
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja sam cuo da je Kupresak zavrsen vec ali ovo je vrijeme epicentra mahalanja

Sturm (Kupresak) - Gholami (Mahmic) - Hrkac (Bajric) - Orec (Isasegi)
Hadzikic (Duka)
Izgleda super, na ovo jos mozemo dodati juniore i vjerovatno Zvonica, mozda i jos jedan stoper?
Hadzikic (Duka)
Izgleda super, na ovo jos mozemo dodati juniore i vjerovatno Zvonica, mozda i jos jedan stoper?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ma najbolje da se ne piše svasta jer znamo kako je prosle god bilo spomene se ovdje ime i onda nam ga smetljari sa zapada uzmu Misic bio zavrsen za velezom pa sutri dan na potpisu kod njih
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
Jeli vama cudno bilo kad je Kevelj rekao imamo jos godinu i nesto mandata i nadamo se da ce iduca uprava zateci jak,stabilan i evropski Velez,Nije valjda da se vec oprastaju od funkcija
Vjerovatno godinu ipo do izbora u UO. Nadam se da je na to mislio. Sumnjam da ce opet biti druga grupa da im se suprotsavi, a i vala kad vidi covjek Rahimica ne djeluje mi da ce ikog pustit da ga pomjeri iz kluba. Bit ce aBd jos velikih stvari sa ovom upravom.
19V22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.