BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Luís Nazário de Lima
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Luís Nazário de Lima » 27 mar 2011, 01:14

bparena je napisao/la:[youtube][/youtube]

Dva gola snimljena iz juznog kopa. Tornado... ludnica .... ovo samo malo od onoga sto spremam... pozz bparena
Super brate !
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 mar 2011, 01:17

Luís Nazário de Lima je napisao/la:
bparena je napisao/la:[youtube][/youtube]

Dva gola snimljena iz juznog kopa. Tornado... ludnica .... ovo samo malo od onoga sto spremam... pozz bparena
Super brate !
Ma extra , nista bez robijasa :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2011, 01:18

MrShadow je napisao/la:Ima li ko da je snimao cijelu utakmicu pa da uploaduje ziv bio.. Gledao sam uzivo i kad me infarkt nije opucao od srece, hocu jos jednom da to prozivim :)
Pa nemoj pred spavanje covjece. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 27 mar 2011, 01:18

eno desetak navijaca rumunije privedeno u stanicu zbog ubacivanja baklji medju nase navijace, morace platiti kaznu ukoliko misle kuci,

eto vidite ko je bacao baklje medju navijace, al vazno je da se na ovom forumu pojave likovi koji ce popljuvati nase navijace i reci da su stoka, nema sta svaka im cast :roll:
15.10 - 15.06 ...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 mar 2011, 01:23

slika

Poruka jedne skupine navijaca uvazenom gospodinu ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 27 mar 2011, 01:23

ludiloooo, ludilooo.
Sutra vam postavim snimljen drugi gol za 2:1 sa zapadne tribine :D
Dragon Town

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 mar 2011, 01:25

skyisthelimit je napisao/la:eno desetak navijaca rumunije privedeno u stanicu zbog ubacivanja baklji medju nase navijace, morace platiti kaznu ukoliko misle kuci,

eto vidite ko je bacao baklje medju navijace, al vazno je da se na ovom forumu pojave likovi koji ce popljuvati nase navijace i reci da su stoka, nema sta svaka im cast :roll:
Ima ih nazalost koji su navijali i za Rumune ... al nek nam se napuse kur.ine ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 27 mar 2011, 01:33

Sjajno!!!!!! Cestitam svima, a posebno momcima koji su veceras svi do jednog ginuli na terenu!!!! Kad vidim ovoliko zalaganje, borbu za svaku loptu, za svoju domovinu (pa i za svoj vlastiti dzep, naravno) budem bas ponosan i sretan, cak i da smo izgubili 0:3 veceras niko ne bi smio reci nijednu ruznu rijec protiv ovih 14 igraca.......medjutim, bez obzira na sve, iako nisam neki veliki postovalac lika i djela Safeta Susica kao selektora (kao igraca je to sasvim obrnuta situacija ;) ) ipak mi je drago sto je i on dobio mogucnost da malo odahne i da se raduje......neke stvari je veceras dobro poslozio, ali opet je kasnio sa izmjenama, kao i obicno.......sreca je da Rumuni imaju trenera kojeg kao i da nemaju, pa je to uvecalo Safetov ucinak veceras......nadam se da ce Rumuni dobiti Luksemburg, a rumunski savez zadrzati ovog trenera do juna, jer je on nasa sansa....... ;)
Da smo ovako pozrtvovano i srčano igrali protiv Francuza, izvukli bi bod sigurno....... Jos jednom cestitke svim igracima i strucnom stabu na ovoj pobjedi! Mislim da je dobro sto slijedecu utakmicu ne igramo odmah za 3 dana, jer se mi ne znamo nositi dobro sa prevelikom euforijom...... ;)
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 27 mar 2011, 01:38

I od mene sve cestitke igracima, navijacima....pa sta reci na Bilinom Polju je sve jasno, eee sad je samo pitanje sta ce biti 01.04. ??? ii da nejasni su mi oni BHF sto kod rezultata 0:1 traze da svi pjevaju savez napolje, umjesto podrske igracima al eto :)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 27 mar 2011, 01:47

Ljudi, jbo sve. Od ovog moze da se umre. :) Ne treba mi vise nista u votazi. :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 mar 2011, 01:51

Lulina je ''perpetuum mobile''!!! :mrgreen:

Mislim da je ovo prvi put da je naša repka uspjela preokrenuti rezultat u jednoj kvalifikacijskoj tekmi. 8-) Čini mi se da je konačno došlo vrijeme da taj gubitnički mentalitet isčezne, a ova Sajina repka je na pravom putu. (gubili smo i u friendlyu protiv Slovaka, pa preokrenuli). Meni lično, možda i najdraža pobjeda naše repke, a razloga je mnogo. Odlična igra, kontrola lopte, velika borbenost i ogromna želja. Nedavno je ivica Osim rekao da BH repka nema neku nogometnu filozofiju po kojoj bi bila prepoznatljiva u svijetu, ali mišljenja sam da je ova Sajina klapa udarila osnovne postulata naše fudbalske filozofije po kojoj ćemo biti prepoznatljivi. Od meča sa Albanijom prisutan je veliki napredak u našoj igri, protiv Slovaka je to odlično izgledalo, dobro smo igrali i u dalekoj Atlanti protiv Meksića unatoč velikim problemima objektivne prirode( izostanak nekoliko igrača i vremenska razlika), a večeras smo svjedočili najboljoj partiji BH repke pod Sajinom komandom.Uvjeren sam da će ova repka biti sve bolja i bolja kako mečevi budu odmicali i da ćemo se uspjeti domoći jednog od prva dva mjesta. Rumuni su naši najveći konkurenti za drugu poziciju i ako ostanemo neporaženi na njihovom terenu, barem baraž će biti osiguran, jer objektivno gledajući ni Bjelorusi ni Albanci nemaju kvalitet da igraju u kontinuitetu dobro.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 27 mar 2011, 01:52, ukupno mijenjano 3 puta.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 mar 2011, 01:51

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Evo, neki su htjeli da ja otvorim temu za ove dvije utakmice jer sam protiv Belgije ispao sretan. :mrgreen:

Mali izgleda da si opet bio sretan :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 27 mar 2011, 01:52

SVAKA CAST LJILJANI !!!

vratili ste nam ono malo nade u bolje sutra sto smo imali prije pocetka kvalifikacija !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 27 mar 2011, 01:52

http://sportsport.ba/bh_fudbal/uhapseno ... jaca/54181

...a kako nezvanično saznajemo jedan bh. navijač završio je u bolnici zbog opekotina na licu.

gdje su sad oni koji su nase navijace nazivali stokom, a rumune nevina janjad :roll:
15.10 - 15.06 ...

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 27 mar 2011, 01:56

Evo sad uso u kucu,sta reci nego fantasicna predstava nasih momaka i sve osim nase pobjede bi bilo veceras apsolutno nepravedno,zato hvala svakome igracu za vecerasnju pobjedu,rasuli smo ih da valja,sam podatak da je omjer u kornerima bio 11-0 govori koliko smo mocni bili veceras.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 27 mar 2011, 01:56

[youtube][/youtube]

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2011, 01:56

legenda reala je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Evo, neki su htjeli da ja otvorim temu za ove dvije utakmice jer sam protiv Belgije ispao sretan. :mrgreen:

Mali izgleda da si opet bio sretan :lol:
Od sad na dalje i ubuduce nek @Unica otvara teme u vezi tekmi BIH.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 27 mar 2011, 03:04

Jao Kristića kralja :D :D :D

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2011, 03:14

Kristicu je mikrofon zamalo pregorio. :D
Kako se vec kod prvog gola vidi ta zelja za pobjedom.
Pa nisu ga ni proslavili kako valja, nego odmah trce prema centru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 03:15

SKANDAL! Rumunjski navijači pretučeni od strane bosanske policije! Cijeli stadion eksplodirao: "Cigani!"

sport.ro
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.