Cijenim te kao ozbiljnog forumaša, ne leti za kojekakvim glupostimasvrakino1921 je napisao/la: ↑17 maj 2024, 13:54
Samed Baždar umjesto Srbije prihvatio da igra za BiH!
Talentovani fudbaler Partizana iz Beograda, Samed Baždar, nosit će u budućnosti dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Tako je
Tvoja matica je voljena BiH
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
Direktorcic
- Kontakt:
Bit ce zanimljivo ovo kolo na navijackim tribinama obje navijacke mostarske grupe 
- LamineDiarra
- Kontakt:
usplahireni ste jer nam ne možete parirati niti u jednom aspektu, osim u pre-match prodaji artikala kada se dan utakmice poklopi sa pazarnim danom.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pošalji nodiju adresu, pa će on meni.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Hahahahah cuj nemozemo parirati,zadnjih godina vas ugnjetavamo na ulici na svakom koraku,bjezite,lazete,petljate ali o tom potom.
Navijacka pobjeda, dan prije finala dijelili karte dzabe ultra fazon nema staLamineDiarra je napisao/la: ↑17 maj 2024, 15:37usplahireni ste jer nam ne možete parirati niti u jednom aspektu, osim u pre-match prodaji artikala kada se dan utakmice poklopi sa pazarnim danom.
Dzaba dijelili,studente zvali,hodali putem dijelili karte,zvali bracu iz hrvatske….da nije smijesno bilo bi zalosnozemuntrg je napisao/la: ↑17 maj 2024, 15:50Navijacka pobjeda, dan prije finala dijelili karte dzabe ultra fazon nema staLamineDiarra je napisao/la: ↑17 maj 2024, 15:37usplahireni ste jer nam ne možete parirati niti u jednom aspektu, osim u pre-match prodaji artikala kada se dan utakmice poklopi sa pazarnim danom.
Dobili 3000 karata lani, nije ih ni 1800 bilo. Dzaba dijelili danimazemuntrg je napisao/la: ↑17 maj 2024, 15:50Navijacka pobjeda, dan prije finala dijelili karte dzabe ultra fazon nema staLamineDiarra je napisao/la: ↑17 maj 2024, 15:37usplahireni ste jer nam ne možete parirati niti u jednom aspektu, osim u pre-match prodaji artikala kada se dan utakmice poklopi sa pazarnim danom.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kako to, kako to?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Da se prisjetimo organizacijeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 maj 2024, 15:55Dobili 3000 karata lani, nije ih ni 1800 bilo. Dzaba dijelili danimazemuntrg je napisao/la: ↑17 maj 2024, 15:50Navijacka pobjeda, dan prije finala dijelili karte dzabe ultra fazon nema staLamineDiarra je napisao/la: ↑17 maj 2024, 15:37usplahireni ste jer nam ne možete parirati niti u jednom aspektu, osim u pre-match prodaji artikala kada se dan utakmice poklopi sa pazarnim danom.![]()
![]()

19V22
Baza navijača Zrinjskog nije ni u top 6 u drzavi tako da ne vidim poentu da im se brojka na finalu kupa ismijava.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jer sam na kopove mislio u svom postu na koji si se nadovezao.
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Ultrasi i rijec navijacki ne mogu u istu recenicu.RubikovaKocka je napisao/la: ↑17 maj 2024, 16:13Baš to. Ono je izuzetna brojka na finalu kupa za njih, a i inače čini mi se da im je navijački kop brojniji od onog kod njihovih komšija.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Ovaj je obolio zbog Veleza i RARubikovaKocka je napisao/la: ↑17 maj 2024, 16:13Baš to. Ono je izuzetna brojka na finalu kupa za njih, a i inače čini mi se da im je navijački kop brojniji od onog kod njihovih komšija.
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
A kako znam da ceš se ti uvijek prvi zakačiti za postCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 maj 2024, 16:15Ovaj je obolio zbog Veleza i RARubikovaKocka je napisao/la: ↑17 maj 2024, 16:13Baš to. Ono je izuzetna brojka na finalu kupa za njih, a i inače čini mi se da im je navijački kop brojniji od onog kod njihovih komšija.![]()
Doduše, danas si drugi
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Ne okreci sada kao da ti lozis nekoga
Pa ne moze nista proci ovdje da ne prosipas ljubomoru prema RA
Potkosuljo kakva ti je ova sa bilinog a

Pa ne moze nista proci ovdje da ne prosipas ljubomoru prema RA
Potkosuljo kakva ti je ova sa bilinog a

Zbog ovoga su onoliko ludovali danima?

Još jedna prekretnica.U TC Butmir predstavljen je projekt koji će u puni kapacitet trening centar staviti do kraja 2025. godine. Potvrđena su opredjeljenja za daljnja ulaganja.
"Ovo označava značajnu prekretnicu i priliku za našu budućnost", poručili su iz Sarajeva
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Tan se osusio, mislim da su pitari ucili dove dok se okusao u teretani
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Samo se fino naguzujete da se s vama čovjek može sprdatiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 maj 2024, 16:21Ne okreci sada kao da ti lozis nekoga![]()
Pa ne moze nista proci ovdje da ne prosipas ljubomoru prema RA![]()
Potkosuljo kakva ti je ova sa bilinog a![]()
![]()
Kakva ljubimora ? Pa Robija ima dosta kvalitetnija izdanja u odnosu na vaša izdanja iz federalne lige, ako si iskren to ćeš potvrditi, još klub igra bez ikakvih ambicija
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 17 maj 2024, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.