Ma kakav on,njegov maksimum je "tik tak"
I kazu mi nesto ljubomorni na njih , na sta da budem ljubomoranVirtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2024, 07:40Moraš biti velika neznalica pa izgubiti 33 miliona maraka investirajući u jednu od najslabijih liga u Evropi. Moraš biti još veća neznalica pa za šampionom u tri sezone zbirno zaostajati skoro sto bodova, iako si u svakoj od te tri sezone uložio više od tog šampiona. 33 miliona su prikazana kroz papire, stvarni gubitak je još veći.
Deset godina si privatna prćija, dočekuješ utrpane milijardere, sultane, svako malo te euforija ponese (ovo razumijem), a nemaš jedan kvadrat nečega na svoje ime, čak si i kamp izgradio na tuđem (poljoprivrednom) zemljištu suprotno zakonu. I dalje te samo jedan koncert na gradskom stadionu dijeli od Zenice ili kao nekad - Travnika.
Maštaš o stadionu, uspjesima u Evropi, dominaciji u domaćim takmičenjima, a na kraju završiš varajući državu za tričavih par miliona doprinosa, plaćajući igrače sumnjivim transakcijama i friziranim izvještajima.
Tik-tak, tik-tak...
Baš me zanima hoće li se o njemu pisati kao o Sučiću i Ilinkovićusvrakino1921 je napisao/la: ↑17 maj 2024, 13:54
Samed Baždar umjesto Srbije prihvatio da igra za BiH!
Talentovani fudbaler Partizana iz Beograda, Samed Baždar, nosit će u budućnosti dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Tako je
Tvoja matica je voljena BiH
Komsija pa ne yebu ni Hrvati majku Sucicu i Iilinkovicu jer su izabrali Hr prije BiH.TheNoblesMo je napisao/la: ↑17 maj 2024, 14:05Baš me zanima hoće li se o njemu pisati kao o Sučiću i Ilinkovićusvrakino1921 je napisao/la: ↑17 maj 2024, 13:54
Samed Baždar umjesto Srbije prihvatio da igra za BiH!
Talentovani fudbaler Partizana iz Beograda, Samed Baždar, nosit će u budućnosti dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Tako je
Tvoja matica je voljena BiH![]()
Momku sretno
Što si samo sliku sa sjevera postavio? I istok i zapad su bili otvoreni.
Trpa ti mamu ,pa ce ti braca roditi
Ceka podatke od arhiviranog.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ErosViverosViv i 32 gosta.