BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

delija
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la delija » 27 mar 2011, 00:34

robovi88 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko piše opet Pape Legendo :roll:

Pa da je Ćiro, mi bi ovim firgosima utrpali 5 komada :roll:

Ćiro - kulijana primimo gol- psuje Boga, damo gol- sjedi puši-uživa

Safet danas kad smo dali gol raduje se više nego ja, jer zna da smo popusili da bi dobio nogu ... Jedna slaba pobijeda protiv slabasnih Rumuna nemoze promijeniti misljenje prema Safetu.

SAFETE ODLAZI !!!
:o :o :o :o :o :o :o :o :o

Imal kakva opcija da stavis da ti ne pokazuje i da je neko uopste napisao neki post...

Momci svaka cast,a znam da je ovo jos 80% sta vi mozete ;)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 mar 2011, 00:36

Dule 078 je napisao/la:
Hvala na tim komplimentim, nadam se da si i ti bar malo osjetio ono sto mi upravo osjecamo
Pa normalno da mi je drago sto je Bosna pobjedila,nije bas kao zbog one pobjede sinoc,ali j e b o Rumune!
Iskreno i posteno od tebe. Svaka cast !
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 mar 2011, 00:37

Dule 078 je napisao/la:
Hvala na tim komplimentim, nadam se da si i ti bar malo osjetio ono sto mi upravo osjecamo
Pa normalno da mi je drago sto je Bosna pobjedila,nije bas kao zbog one pobjede sinoc,ali j e b o Rumune!

e to je ono sto cijenim

moze svako navijati za koga hoce al samo mi je krivo kad su protiv te drzave u kojoj zive

nerazumijem sto su im preci jedna belgija kipar mozambik kongo i ostale drzave
Thomas Müller - Fußballgott

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 mar 2011, 00:39

Dule 078 je napisao/la:
De se upiši na onu temu "šta mislite o osobi iznad", pa da te pohvalim... :lol:

Pa normalno je to, kako nećeš navijati za Maletića, Avdukića...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2011, 00:41

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 27 mar 2011, 00:44

ibrakadabra je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:slika
Moja sučut :D
Ne kontam. Kao ni onog sa onom duhovitom slikom. :?
Hayley <3

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 mar 2011, 00:47

Za narednu utakmicu sa Rumunima, ako nas ne kazne, bicemo jaci za jedno veliko ime. Naime Sejo se vraca i selektor bi mogao biti na slatkim mukama sto se tice te lijeve strane. 8-)

Nego, ima li neki opsirniji pregled utakmice, ali sa BHT-a?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Plava krv
Kontakt:

Post Postao/la Plava krv » 27 mar 2011, 00:47

jel moguce da ima ljudi koji su veceras vidjeli nekakvu "perfektnu, fantastičnu, maestralnu, genijalnu" i kakvu svve ne igru i taktiku... halooo, jeste li iko vidio kako smo mi zabili ta dva gola????? iz PREKIDA i sa tri hektara sreće... niti jedan, ama bas niti jedan ozbiljan udarac u okvir gola za 90 minuta nismo uputili (da se moze reci da je golma rumuna morao pokazati svoj kavlitet), ako ga je neko vidio zamolio bih neka ga stavi ili neka kaze u kojem minutu da i ja vidim...
Neko napisa Pape odlazi... samo cu dodati, kasno je, ova ce nas vjerovatno pobjeda skupo kostati...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 mar 2011, 00:48

Lulic je kralj,

ali obori me Hrvatska na kladionici , mogao sam stoju uzeti, nije mi jasno kako izgubise...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 mar 2011, 00:50

Kad smo igrali protiv Slovačke, mislio sam da je ono maksimum što mi možemo pružiti. No, danas sam se uvjerio da možemo i bolje. Jednostavno, ovo je savršeno odrađena utakmica; utakmica koje se ni najbolje svjetske reprezentacije ne bi postidjele.

Pape je u utakmicu kren'o onako kako je i najavljivao par dana prije - napadački. Ibišević i Džeko u špicu, a iza njih Miske. Mislio sam da nećemo pobijediti, jer svi znamo kakvi smo kada smo pod imperativom pobjede. No, momci(na čelu sa Sušićem) su me demantovali i pokazali sve što znaju i umiju.

Drago mi je što je Ibišević zabio, a i prije tog je im'o sjajnu asistenciju za Džeku čiji udarac je završio na ruci nekog rumunskog odbrambenog igrača. Jedino što sam više očekiv'o od Pjanića (da se razumijemo, nije on bio loš, al' sam očekiv'o da bude najbolji). Mravac i Spaha odlični, a kod prvog gola nisu oni krivi koliko onaj veznjak što nije ispratio akciju prije centaršuta. Ne znam ko je to bio, al' mislim da je to Pjana.

Lulić bi mog'o igrati 44 utakmice bez prestanka. Momak je danas bio ubjedljivo najbolji igrač na terenu. Gine za svaku loptu, koliko samo prodora po lijevoj strani, upotrebljivih centaršuteva. Strašno. Kapa dolje za današnju predstavu.

Sad nam preostaje nada da oni foteljaši neće biti tol'ko glupi, te da će usvojiti statut, pa da se nadamo nečemu, a ne da ovo bude ona standardna: "Gdje si bio? - Nigdje! Šta si radio? - Ništa!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 mar 2011, 00:52

Odavno nisam gledao da se nasi momci ovako srcano bore. Rumune ne da smo pobjedili, nego smo ih rasturili na proste faktore. Totalna dominacija protiv bunkeraske ekipe svih 90 min! Svaka cast za selektora ali i za igrace. Realno primili smo rahljav gol, slucajnost, jedan od 100 ce onako uci. Imali smo 4-5 super prilika pa jos i cist penal nam nije sviran, te indirekt na Misimovicu....

Nadam se da ce ovi sto kritikuju papeta zacapiti za sva vremena. Sve je ovo do igraca i njihove volje i zelje. Mozes imati Mourinha za terenera kad se igraci ne drze dogovorenog, sve ti dzaba. Odlicno postavljena taktika, svi su dali svoj maksimum i rezultat je stigao
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 27 mar 2011, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 27 mar 2011, 00:52

ima tu jos banjalucana,ogi vranjes,zlatan muslimovic...ali nisu samo banjalucani razlog,ja mislim da je sav narod ovdje toliko propatio i pati i dan danas,zato mi je uvijek drago kad mu se bar na ovaj nacin da razlog za slavlje i da malo zaboravi sta ga sutra ceka....a hejtera je bilo i bice uvijek.
ali da se ne lazemo,ja za bosnu navijam glavom,zbog ovoga sto sam gore napisao,a za srbiju srcem,to je drugacija vrsta ljubavi koju bih tesko mogao rijecima opisati, kao sto sam ovo opisao zasto za bosnu navijam. cak i kad bih pokusao,to bi ispalo vjerovatno i glupo i nelogicno i neracionalno,ali ljubav je obicno takva,a svjestan sam da je u dobroj mjeri i neuzvracena,ali yebiga :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2011, 00:55

badblueboylivno je napisao/la: Ne kontam. Kao ni onog sa onom duhovitom slikom. :?
Ma ne slusaj na te price i ne daj se zezati, nego slavi sa nama. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 mar 2011, 00:57

Odlična igra nadam se samo da će uradit u skoroj budućnosti jedan stadion da barem ima normalan teren i da na njemu igra repka.Lulić najbolji sada se Sejo vraća njega samo umjesto Džeke ili Ibiša stavit svejedno je koji god od njih da ostane 4-5-1 se mora igrat pa da imamo Raula,Gerda Muellera i Ronalda debelog ;)
I danas bi puno lakše posao bio odrađen sa Sejom,ali jbg suspenzija samo se sada nadat da nam ne suspenzuju savez jer nikad nismo imali bolju repku niti lakšu grupu 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 27 mar 2011, 00:59

Principatus je napisao/la:Ovako su to vidjeli Rumuni, golotea Ibisevicea. :D

[youtube][/youtube]
Slika kod Rumuna za 10, skoro pa HD!! Kod nas kao da je 82!!! jbg!!!

SVAKA CAST MOMCIMA!! SAMO DA SADA OPET NE UMISLIMO DA SMO NAJBOLJI!! POLAKO; I IDEMO PO POBJEDU!! :D :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 mar 2011, 01:03

[youtube][/youtube]

Dva gola snimljena iz juznog kopa. Tornado... ludnica .... ovo samo malo od onoga sto spremam... pozz bparena
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 mar 2011, 01:04

Dule 078 je napisao/la:

ima tu jos banjalucana,ogi vranjes,zlatan muslimovic...ali nisu samo banjalucani razlog,ja mislim da je sav narod ovdje toliko propatio i pati i dan danas,zato mi je uvijek drago kad mu se bar na ovaj nacin da razlog za slavlje i da malo zaboravi sta ga sutra ceka....a hejtera je bilo i bice uvijek.
ali da se ne lazemo,ja za bosnu navijam glavom,zbog ovoga sto sam gore napisao,a za srbiju srcem,to je drugacija vrsta ljubavi koju bih tesko mogao rijecima opisati, kao sto sam ovo opisao zasto za bosnu navijam. cak i kad bih pokusao,to bi ispalo vjerovatno i glupo i nelogicno i neracionalno,ali ljubav je obicno takva,a svjestan sam da je u dobroj mjeri i neuzvracena,ali yebiga :D
U Suštini, činjenica je da svakog igrača, koji dolazi sa ovih naših prostora, ovdašnji narodi doživljavaju na poseban način. Vidić, Modrić, Džeko... Barem Mediji iz ovog Balkanskog trokuta uvijek imaju posebne članke o njima i posebno ih prate... Tu nešto postoji, ako ništa tržišno smo povezani... 8-)

Kako bi bilo lijepo, da nema te jbne politike.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 27 mar 2011, 01:07

Nadam se da cemo u drugom stisnuti jos i postici dva gola
Moj komentar na poluvremenu ;)

Svaka cast nasim igracima,borba i ofanziva pojeli smo ih,dali su gol iz nicega ali smo preokrenuli!
Svi igraci 5+,cak i Mravac koji ono "ne zna igrati ali bori se cojk´ jbga koliko moze".Napredak u nasoj igri se vidi definitivno,sada se vidi da ona pobjeda i igra iz Slovacke nije slucajnost,protiv Mexica takodjer extra igra ali malo sudija malo nesreca....

Sada nakon Slovacke-Mexica-Rumunije vidi se ogroman napredak i samo da nastavimo ovako.
Konacno su se izgleda trener i igraci uklopili.
RIP SALE VILENJAK

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 mar 2011, 01:08

Principatus je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la: Ne kontam. Kao ni onog sa onom duhovitom slikom. :?
Ma ne slusaj na te price i ne daj se zezati, nego slavi sa nama. :D
Dobar savjet, valjda će moći prihvatiti. :D

Sjajna predstava, velika borba, želja, koja je na kraju krunisana zasluženom pobjedom.
Ne bih izdvajao pojedince, osim u slučaju Lule zvanog treće plućno krilo, koji je ipak zaslužio posebnu pohvalu....
Vom Jäger zum Gejagten

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 27 mar 2011, 01:09

Ima li ko da je snimao cijelu utakmicu pa da uploaduje ziv bio.. Gledao sam uzivo i kad me infarkt nije opucao od srece, hocu jos jednom da to prozivim :)

Ako pobijedimo u Rumuniji 100% cemo se borit za prvo mjesto u grupi.. Igra je veceras bila odlicna, navijanje je bilo super, ma Zenica je zakon..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.