mighty_reds je napisao/la:sad ja prolazim kraj stadiona kad ide momak ogrnuo se zastavom Turske sav sretan...cudno
i da ga pitaš što će mu turska zastava,ne bi ti znao reći
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
mighty_reds je napisao/la:sad ja prolazim kraj stadiona kad ide momak ogrnuo se zastavom Turske sav sretan...cudno
Mogu ja probat pogoditkakavdanakneiskustvu je napisao/la:mighty_reds je napisao/la:sad ja prolazim kraj stadiona kad ide momak ogrnuo se zastavom Turske sav sretan...cudno
Frutek je napisao/la:Mogu ja probat pogoditkakavdanakneiskustvu je napisao/la:mighty_reds je napisao/la:sad ja prolazim kraj stadiona kad ide momak ogrnuo se zastavom Turske sav sretan...cudno
Zato što je zatucana seljačina
enobarca je napisao/la:...ej zna li netko zasto kad igram cod2 multiplayer ne mogu uci ni na jedan server...pise bad key code...moze li se to nekako rjesiti......
Kunem ti se dao bi ti Cd key orginal al da navijas za Sarajevoenobarca je napisao/la:...ej zna li netko zasto kad igram cod2 multiplayer ne mogu uci ni na jedan server...pise bad key code...moze li se to nekako rjesiti......
http://crackstorage.net/get_uploaded_file.phpenobarca je napisao/la:...ej zna li netko zasto kad igram cod2 multiplayer ne mogu uci ni na jedan server...pise bad key code...moze li se to nekako rjesiti......
damn, sad cu sat vremena manje spavatic a r r o l L . je napisao/la:Danas se pomjera sat. Trebate ga pomjeriti par metara udesno
Gledam NBA i razmišljam u kolko je formulamajestic24 je napisao/la:ima li ko da nespava???
sad cu ja da provjerim pa da javim. Zovem australiju da vidim koliko je sati kod njihLBJ MVP je napisao/la:Gledam NBA i razmišljam u kolko je formulamajestic24 je napisao/la:ima li ko da nespava???
Po CET-u je u 8 kako ja kontam e u nas je bio CET do prije 17 minuta sad ne znam šta jemajestic24 je napisao/la:sad cu ja da provjerim pa da javim. Zovem australiju da vidim koliko je sati kod njihLBJ MVP je napisao/la:Gledam NBA i razmišljam u kolko je formulamajestic24 je napisao/la:ima li ko da nespava???![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.