BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
mislim da uzvratnu igramo 3. juna
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Sa jednog rumunjskog portala:
Pokušali smo igrati pametni, oni znaju bolje: oni napali neprekidno i stekli dominira od početka do kraja. Sada je samo UEFA
Rumunji su bili uništeni u prvoj polovici Bosne zvijezda savršeno nakon prekida, ali nisu bili u stanju oduprijeti do kraja je poražen Bosanci zvijezde. Tricolorii ostati bez pobjede u kvalifikacijsko natjecanje, ali točke mogu se vratiti na njih ukoliko Bosna će biti suspendiran od strane UEFA-e i FIFA-e
Kako se osjećate kada vas 16000 frowning oči i zviždanje koliko usta imate cilj? Odgovor je lako naći ako pogledate na rumunjskom i Lu stanje transa broboanele Mutu i znoj na čelo i Marica Deac. Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici! Možda da objašnjava nedostatak odgovor iz zapisnika od početka Rumunja kad lopta ne dolazi daleko od protivnika nogama, a oni, zauzvrat, nije došao daleko od naše mreže.
Razvan ali ohrabrujuća nasmiješi kad vidi bijele Džeko, Misimovic i koliko Pjanic dâmburile zaglavi na "BilinoPolje, naš jedini prijatelji u Bosnia.Apar i mogućnosti, jer je" Miske "i Edin Grad razumjeti jednako dobro sa zatvorenim očima i večeri. Prvi vrh centrirana oko dvije noge i nedostaje malo vrata "nagiba". Strava ih za trenutak i şutulsău Mutu slobodni udarac, ali to je premalo da se zaustavi lavina viče s tribine.
Marica učinak, ali samo kao
Ljudi Razvan kofer nositi gotovo sve ulaznice za Euro će sapun. No, uzalud! Marica izmišlja nevjerojatne performanse, a po prvi put u Zenici je mirno. Mi opustiti prerano, zato što Bosna nikad nije tišina. Bosanci potražnja kazna za Goian pucaju ograde s Rumunjima zabranjen travnjak prikupljanje ime ovdje: "Srbija, Srbija". Mi smo kažnjeni odmah Ibišević, koji je nastavljen i bolno za crtanje koji nas baca natrag u sumnji. A ne bi bilo bolje, čak i tako. Ali Pantilimon našao u krivo vrijeme da odbije prednje i 2-metra div nam je ostavio Džeko ime završava u zemlju trajno. Bili smo se bojali Bosne i nedostatak hrabrosti nas drži kod kuće, a ne na euro. UEFA nas spašava?
Pokušali smo igrati pametni, oni znaju bolje: oni napali neprekidno i stekli dominira od početka do kraja. Sada je samo UEFA
Rumunji su bili uništeni u prvoj polovici Bosne zvijezda savršeno nakon prekida, ali nisu bili u stanju oduprijeti do kraja je poražen Bosanci zvijezde. Tricolorii ostati bez pobjede u kvalifikacijsko natjecanje, ali točke mogu se vratiti na njih ukoliko Bosna će biti suspendiran od strane UEFA-e i FIFA-e
Kako se osjećate kada vas 16000 frowning oči i zviždanje koliko usta imate cilj? Odgovor je lako naći ako pogledate na rumunjskom i Lu stanje transa broboanele Mutu i znoj na čelo i Marica Deac. Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici! Možda da objašnjava nedostatak odgovor iz zapisnika od početka Rumunja kad lopta ne dolazi daleko od protivnika nogama, a oni, zauzvrat, nije došao daleko od naše mreže.
Razvan ali ohrabrujuća nasmiješi kad vidi bijele Džeko, Misimovic i koliko Pjanic dâmburile zaglavi na "BilinoPolje, naš jedini prijatelji u Bosnia.Apar i mogućnosti, jer je" Miske "i Edin Grad razumjeti jednako dobro sa zatvorenim očima i večeri. Prvi vrh centrirana oko dvije noge i nedostaje malo vrata "nagiba". Strava ih za trenutak i şutulsău Mutu slobodni udarac, ali to je premalo da se zaustavi lavina viče s tribine.
Ljudi Razvan kofer nositi gotovo sve ulaznice za Euro će sapun. No, uzalud! Marica izmišlja nevjerojatne performanse, a po prvi put u Zenici je mirno. Mi opustiti prerano, zato što Bosna nikad nije tišina. Bosanci potražnja kazna za Goian pucaju ograde s Rumunjima zabranjen travnjak prikupljanje ime ovdje: "Srbija, Srbija". Mi smo kažnjeni odmah Ibišević, koji je nastavljen i bolno za crtanje koji nas baca natrag u sumnji. A ne bi bilo bolje, čak i tako. Ali Pantilimon našao u krivo vrijeme da odbije prednje i 2-metra div nam je ostavio Džeko ime završava u zemlju trajno. Bili smo se bojali Bosne i nedostatak hrabrosti nas drži kod kuće, a ne na euro. UEFA nas spašava?
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Prvo druže, pogledaj ovaj screen shotc a r r o l L . je napisao/la:Normalno da nisam dobro, kako cu biti dobro kada se mucimo sa Rumunima i reprezentacija nam je tek na cetvrtoj poziciji. Ispred nas su nista drugo nego mrtva Albanija i Bjelorusija.
Ja volim BiH i zbog dobra
PAPE OUT, BARBAREZ IN !!

Dakle, ovdje ti je ključno da BiH ima 4 utakmice odigrane, a vidi broj bodova koje imamo. Ako ne vidiš, napisat ću. Imamo 7, a prvi iznad nas, odnosno Albanija imaju samo bod više, sa utakmicom više. Dakle, jako je glupo reći da smo TEK četvrti.
Dalje, ovdje ima tako licemjernih ljudi i postova, to je strašno. Ušla sam na poluvremenu da vidim šta ko piše, i svašta sam i vidjela. Da bi isti ti sad hvalili i Papeta i igrače, govorili kako su znali, kako ovo ono. Kome ta priča, pobogu?

Što se utakmice i ekipe kao ekipe tiče, odlično! Primijeti se koliko im ovo sve znači. Primijeti se da su igrači opet počeli disati zajedno. Pape je rekao igrat ofanzivno i Bogme se igralo ofanzivno. Po svim segmetnima igre bili smo bolji. Njihov gol je krenuo iz neke glupe situacije, ali gol je gol. Sreća pa nas nije poljuljao, nego je samo dao snagu našima. Sva statistika pokazuje da smo na dobrom putu, i da imamo pravo očekivati još bolje igre.
Pored tri gola na utakmici, svih prilika, sudijskih gluposti, najviše sam ipak kriknula kad je Miske pogodio mrežu s vanjske strane. Baš sam se nadala njegovom golu, ali bit će. Vraća se on polako.
Senad je lav, strašan lav. (Kako kaže Duško Radović, znat će ko bude znao ko je Duško.

Moment utakmice je slavlje nakon Džekinog gola, pogotovo skok Papeta i krik (kojeg nisam čula, ali sam pročitala.)

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Sa jednog rumunjskog portala:
Pro Sport da nije ????

edin_tm87 je napisao/la:Bada, daj link molim te da vidim i ostale grupe...
Izvoli. http://en.uefa.com/uefaeuro2012/standings/index.html
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Momcima svaka cast, ne pamtim kad sam bolju utakmicu repke gledao i definitivno sve domace tekme igrat u Zenici!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
Sljedeća utakmica je 3. juna. 

Sad stvarno vise nema zajebancije. Posto se Bosna potpuno ukljucila u borbu za prvo mjesto,Platini zbog Francuske nece ni sekunda cekati da je diskvalifikuje ako se ne usvoji ono s r a nj e,a ako se to desi,sa Bosnom ce u k u r a c otici i Borac.
Moze li mi neko pojasniti razlog zasto se trazi smjena Susica,pogotovo je to bilo izrazeno u postovima prije utakmice,mada vidim da ih ima i sada? Ovakve igre se ne bi postidio ni Brazil.
Moze li mi neko pojasniti razlog zasto se trazi smjena Susica,pogotovo je to bilo izrazeno u postovima prije utakmice,mada vidim da ih ima i sada? Ovakve igre se ne bi postidio ni Brazil.
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 27 mar 2011, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
RoB_Do_BaGrO je napisao/la: Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
moj novi potpis

- miralem444
- Kontakt:
DZEKO JE POKAZAO JOS JEDNOSM KLASU...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
POLIKITAedin_tm87 je napisao/la:Sta ti mislis, sto FSRS nece da usvoji statut, pa Borac je prvak, sta im je ?Dule 078 je napisao/la:Sad stvarno vise nema zajebancije. Posto se Bosna potpuno ukljucila u borbu za prvo mjesto,Platini zbog Francuske nece ni sekunda cekati da je diskvalifikuje ako se ne usvoji ono s r a nj e,a ako se to desi,sa Bosnom ce u k u r a c otici i Borac.
Moze li mi neko pojasniti razlog zasto se trazi smjena Susica,pogotovo je to bilo izrazeno u postovima prije utakmice,mada vidim da ih ima i sada?

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Jeli ima neko link, gdje da skinem utakmicu, s obzirom da nisam bio u mogucnosti gledati?
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!

Ev jdna za laku noc!
I moj istocalcio je napisao/la:RoB_Do_BaGrO je napisao/la: Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
moj novi potpis

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prvo da momcima cestitam na pobjedi i da im se zahvalim na pruzenom zadovoljstvu i prelijepoj igri, koju su najvise krasili napadi, od kojih je skoro pa svaki bio opasnost po Pantilimona.
Ne znam ko je izabran za igraca utakmice, ali moj izbor bi bio Lulic. Jednostavno je veceras bio najbolji, a vjerujem da broj pretrcanih kilometara pokazuje njegovu fascinantnu partiju.
Opsirniju analizu oko desavanja na utakmici sutra, ako mi ne bude mrsko.
Ne znam ko je izabran za igraca utakmice, ali moj izbor bi bio Lulic. Jednostavno je veceras bio najbolji, a vjerujem da broj pretrcanih kilometara pokazuje njegovu fascinantnu partiju.
Opsirniju analizu oko desavanja na utakmici sutra, ako mi ne bude mrsko.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Hvala na tim komplimentim, nadam se da si i ti bar malo osjetio ono sto mi upravo osjecamo.Dule 078 je napisao/la: Moze li mi neko pojasniti razlog zasto se trazi smjena Susica,pogotovo je to bilo izrazeno u postovima prije utakmice,mada vidim da ih ima i sada? Ovakve igre se ne bi postidio ni Brazil.

Naucite Maletica da centrira.

Mislim da je danas bilo i treme kod njega.
A ovo sto se tice i daljneg "kritiziranja" Susica, to je ono: "Ja kontriram, i ako pri tome kontriram vecoj masi, ispada da se izdvajam iz mase i to me cini automatski inteligentnim."

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Ovako su to vidjeli Rumuni, golotea Ibisevicea. 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa normalno da mi je drago sto je Bosna pobjedila,nije bas kao zbog one pobjede sinoc,ali j e b o Rumune!Hvala na tim komplimentim, nadam se da si i ti bar malo osjetio ono sto mi upravo osjecamo
imal gdje snimak tekme..nisam je nazalost bio u prilici gledat od pocetka:)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.