evo malo atmosfere iz Tuzle

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
moguce...jer sa tribine se nije dobro vidilo..bar sa djela gdje sam ja bio..guber90 je napisao/la: Pa koju si ti utakmicu gledao. Dzeko je "silovao" odbranu Rumunije, po dvojicu na svojim ledjima nosao, malo reci da je bio odlican. Takodjer da ne spominjem par suteva koje je onaj njihov golman jedva iscupao.
Tako da ti preporucujem da opet pogledas utakmicu, jer nisi najbolje upratio stanje na terenu.
Ibisevic je uvijek bio veci trkac od DzekeT-MAC je napisao/la:moguce...jer sa tribine se nije dobro vidilo..bar sa djela gdje sam ja bio..guber90 je napisao/la: Pa koju si ti utakmicu gledao. Dzeko je "silovao" odbranu Rumunije, po dvojicu na svojim ledjima nosao, malo reci da je bio odlican. Takodjer da ne spominjem par suteva koje je onaj njihov golman jedva iscupao.
Tako da ti preporucujem da opet pogledas utakmicu, jer nisi najbolje upratio stanje na terenu.
kazem mozda je do mene...pogledacu opet..
ali na prvi pogled,ibisevic je mnogo vise trcao od dzeke...
Jašta brate,jaštaemir_ je napisao/la:Fakat je zapad gorio veceras, tko je bio tamo zna o cemu govorim
T-MAC je napisao/la:fenomenalno...aposlutno sve fenomenalno...
pojeli ih,zgazili,unistili,,nemam rijeci..onaj jedan gol sto su uvaljali nam nije trebao,citavu tekmu smo imali loptu u svojim nogama,stvarali sanse..ali bitna su 3 boda na nasem kontu..
rumuni svjesno dosli po bod,hvala Bogu pa nisu misiju okoncali na uspjesan nacin..
sve u svemu ne mogu da budem nezadovoljan..
samo oni navijaci rumunije su dzubrad nevidzena..nas nazivati divljacima a u medzuvremenu ti isti bacaju baklju na nase navijace...sramota...nadam se da ce biti kaznjeni..![]()
onda..vcrs..lulic ko brzi voz po onoj gore strani...najbolji je bio...onda koliko se dalo primjetiti ibisevic je opet puno trcao i to na kraju krunisao pogotkom...
a dzeko..ne znam..mozda ga je gol malo izvukao..jer do gola je bio neprimjetan..ali bitno je da smo pobjedili,,,ostalo manje vise...
Madafaka je napisao/la:LJILJANI, SRETNO !!!
2:1
Kad si vidovit .Šta če biti u utorak.?Madafaka je napisao/la:Madafaka je napisao/la:LJILJANI, SRETNO !!!
2:1![]()
![]()
Krivo mi je sto nisam napisao i strijelce koje sam pogodio i napisao na jednom drugom forumu...![]()
![]()
Ima, ima, odsluzio je kaznuprijeratni mangup je napisao/la:BRAVO LJILJANI!!!Po meni pored Lulica,Rahimic zasluzuje sve cestitke.Realno ,na toj poziciji nemamo zamjenu za njega ,mali Besic je vise stoper nego klasicni zadnji vezni.Neznam kakva je situacija sa Muhamedom Dzakmicem,ali po meni momak je pokazao protiv Poljske da zasluzuje poziv...
Malo se samo obrnuo redosljed...AYAN je napisao/la:Odigrah na PES 2011 s Rumunima:
2:1 za nas... Džeko 53, Ibišević 59/ a oni smanjili u 90+ na 2:1.
26.JunaBosnier je napisao/la:Kad igramo uzvratnu protiv Rumuna ?
Volim te Bosno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.