Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Ne znamo igrati sa igracem vise pa to ti je ..
Ma nevjerovatno nas nosis to nije upitno uopste. Kad te doveo Mig mislio sam da je u pitanju neki napadac iz nizeg ranga medjutim ispostavilo se da si golgeter pravi.
Ja sam igrac od rijeci i cista obraza, kao Totti u Romi ili Maldini u Milanu. Ostajem medju Delfinima i naredne sezone kako god zavrsili.Amarinho je napisao/la: ↑14 maj 2024, 12:28Ma nevjerovatno nas nosis to nije upitno uopste. Kad te doveo Mig mislio sam da je u pitanju neki napadac iz nizeg ranga medjutim ispostavilo se da si golgeter pravi.
Promocija je imperativ jer bojim se da ces imati ponuda na stolu ovo ljeto.
Sad nam ide El Clasico, derbi kuci protiv Potkovica i iskreno sam nervozan.
Edin TM87 je napisao/la: ↑14 maj 2024, 15:16Tvoji bar igraju, dok ja sam igram ključne utakmice za promociju. I još izborim x, umjesto da bude čista pobjeda i mirna završnica.
Zbog tog će Potkovice od iduće sezone doživit sudbinu Premiera i SK Stolac, nestalo je motivacije da se motivišu lijeni saigrači.![]()
Ne animiraj ih bas sad protiv nasEdin TM87 je napisao/la: ↑14 maj 2024, 15:16Tvoji bar igraju, dok ja sam igram ključne utakmice za promociju. I još izborim x, umjesto da bude čista pobjeda i mirna završnica.
Zbog tog će Potkovice od iduće sezone doživit sudbinu Premiera i SK Stolac, nestalo je motivacije da se motivišu lijeni saigrači.![]()
Ide to lagano kolega, kolko bjese ima kola do kraja?Pensioner26 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 16:21@sjenjak1919
Ja rekoh tebi da ćeš pročepiti. Idemo sada jako još 2 kola pa šta bude. Godilo bi naredno kolo još jedno pravo domaćinsko![]()
Igramo divlji fudbal za gol vise,izgleda Bielsa nas vodi.
Bod nam treba za mirnu završnicu, a uz 2 pobjede i malo sreće mogli bi izboriti playoff za ulazak.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 16:22Ide to lagano kolega, kolko bjese ima kola do kraja?Pensioner26 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 16:21@sjenjak1919
Ja rekoh tebi da ćeš pročepiti. Idemo sada jako još 2 kola pa šta bude. Godilo bi naredno kolo još jedno pravo domaćinsko![]()
edit: Ne vidjo da si napiso da su jos 2Samo lagano do kraja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.