atentator je angazovao NATO i BRICS
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Ako se ovo ispostavi istinom, nadam se da nije im i posljednji.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Sram bilo Kineze sto ulazu u ekonomiju 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- VensanKasel
- Kontakt:
- VivaLaStella
- Kontakt:
Prva asocijacija na BRICS mi je tetris
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- numanumaye22
- Kontakt:
Joj ove lazanje iskace iz pastete vise, kae rasprodao koncerte, kakve koncerte lik ima jednu pjesmu 

Zamisli u kakvom je stanju drustvo kad ljudi daju za sisanje kerova pedesana, a drugima je zao dati cvaju na sebe.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da im dragi Allah podari džennet inshallah
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Šta kaže ovaj slovački ministar mediji krivi jer šire mržnju prema Ficu
frajer htio da privatizuje javni servis, njegovi ljudi da pišu vjesti, šta su trebali svi šutiti i klimati glavom
I ranije njegove Vlade su padale zbog korupcije i nepotizma.

I ranije njegove Vlade su padale zbog korupcije i nepotizma.
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat
Pa nije to nista cudno srbi su uvijek bili slabi i lozili se na diktaturu, kroz citavu historiju realnobavariapivo je napisao/la: ↑15 maj 2024, 17:11jbt, kao da si dao opis o srbijirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 14:19Nema nove vlasti tamo, Orban je to potamanio davnih dana, imaš njega i njegove jarane koji se bogate na račun države, jedino što se ne strijelja ako kažeš nešto protiv njega, al te canceluju zato bez problema. Kontroliše sve medije, i dan danas vlada vanredno stanjeBosniaBoston je napisao/la: ↑15 maj 2024, 14:00Kiflina najveca greska je sto je uopste razgovarao sa tim madjarskim placenicima, odje.bi ih, fokusiraj se na druge drzave i zaskoci kad dodje nova vlast koja ima sve vecu podrsku tamo
Imaš jedino Budimpeštu gdje iole ima opoziciju i ljude koji nisu klimači glavom![]()
![]()
Re: Chat
Gledaj ove Rio, tree house pivara. Oni su prvi poceli praviti ove hazy, NEIPAsrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 14:19Nema nove vlasti tamo, Orban je to potamanio davnih dana, imaš njega i njegove jarane koji se bogate na račun države, jedino što se ne strijelja ako kažeš nešto protiv njega, al te canceluju zato bez problema. Kontroliše sve medije, i dan danas vlada vanredno stanjeBosniaBoston je napisao/la: ↑15 maj 2024, 14:00Kiflina najveca greska je sto je uopste razgovarao sa tim madjarskim placenicima, odje.bi ih, fokusiraj se na druge drzave i zaskoci kad dodje nova vlast koja ima sve vecu podrsku tamo
Imaš jedino Budimpeštu gdje iole ima opoziciju i ljude koji nisu klimači glavom![]()

Jbga ISILovac ne bi vam bilo prvi put da pokusate.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Za 3 mjeseca, niko neće znati za njega.numanumaye22 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 19:48Joj ove lazanje iskace iz pastete vise, kae rasprodao koncerte, kakve koncerte lik ima jednu pjesmu![]()

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Vucic vec hapsi ljude zbog fb komentara. Haha jbni sizofrenik i ego manijak mora biti u centru paznje i glavna zrtva... 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Jbte...Iza mene će stajati najbolji rezulati u ovoj vladi. Ja sam i prije pozicije ministra vozio vozila od 200.000 KM, 300.000 KM i 500.000 KM, vozio se u privatnom helikopteru i vozio jahtu. Sada to malo manje radim jer nemam vremena od tolikih obaveza, ali moj žviot niko neće mijenjati. Ali ono što je u interesu građana ja ću uvijek raditi i nikad neću oštetiti državu, građane ni budžet. Rezultati govore o nama, a ovi koji bi željeli vidjeti moju smjenu morat će se još načekati. Prije će njih odstraniti iz njihovih političkih opcija nego što ću ja biti smijenjen s ove pozicije”, poručio je Isak

Kakav kreten. Bosnjacki Nenad Nesic.
Legenda,trpaj nas Ramo.Judd je napisao/la: ↑16 maj 2024, 14:25Jbte...Iza mene će stajati najbolji rezulati u ovoj vladi. Ja sam i prije pozicije ministra vozio vozila od 200.000 KM, 300.000 KM i 500.000 KM, vozio se u privatnom helikopteru i vozio jahtu. Sada to malo manje radim jer nemam vremena od tolikih obaveza, ali moj žviot niko neće mijenjati. Ali ono što je u interesu građana ja ću uvijek raditi i nikad neću oštetiti državu, građane ni budžet. Rezultati govore o nama, a ovi koji bi željeli vidjeti moju smjenu morat će se još načekati. Prije će njih odstraniti iz njihovih političkih opcija nego što ću ja biti smijenjen s ove pozicije”, poručio je Isak![]()
![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da je doživjeti samo jednom u životu da Srbi kažu neku istinuPojavila se stara fotografija atentatora na Ficu: Bio u paravojnoj grupi bliskoj "Noćnim vukovima"

Yebo orbane, vucice, bajdene i putine, ramo je prejebo sve njih. Od reklame za bol u ledjima do ministra policije haha.
Gledaj naslova:
Gledaj naslova:
Isak: Mene smijeniti je nemoguća misija, ja sam original, drugi su kopije, vozao sam aute od 500 hiljada KM
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- numanumaye22