BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
kakva pobjeda, kakva dominacija, uhhhhh, bravo Pape, bravo igraci, sve bolje i bolje igramo, volim te BiH, a sada "evo noci evo ludila.."
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Pape u rumuniji igraj 3-4-3 da se ne sikiramo u drugom poluvremenu
Nevjerovatno koliko smijesnih, negativnih komentara mozes procitati u tako malo vremenskom periodu, a tvoja repka je dobila vaznu utakmicu.
Razbili Rumune, koji nisu nimalo losi, koji su prakticno dva puta presli centar.
Drugo poluvrijeme je odigrano fenomenalno.
Onome gore smeta sto se Susic radovao, haha, sta je trebao da sjedi, da to uradio, onda bi rekli sto ne pokazuje emocije.
Smirite se ljudi, izadjite u grad, popijte pivu i barem malo slavite, nek je i nas Bog pogledao, nece vam biti nista.
P.S SAFET SUSIC!
Razbili Rumune, koji nisu nimalo losi, koji su prakticno dva puta presli centar.
Onome gore smeta sto se Susic radovao, haha, sta je trebao da sjedi, da to uradio, onda bi rekli sto ne pokazuje emocije.
Smirite se ljudi, izadjite u grad, popijte pivu i barem malo slavite, nek je i nas Bog pogledao, nece vam biti nista.

P.S SAFET SUSIC!
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Gledao sam inteview poslije utakmice Rumunskog selektora. Kaze prvo poluvrijeme su odigrali odlicno (na sta su ga rumunski novinari i kriticari ismijali u studiji analizirajuci njegovu izjavu) dok u drugom nisu imali snage da se iznesu sa pritiskom koji je protivnik stvorio. Ne zamjera nikom nista jer su se svi borili koliko su mogli jedino potencira da su mu falili Chivu (Inter) i Sapunaru (Porto) koji bi svojim iskustvom i kvalitetom unijeli mirnocu i znali odgovoriti na pritisak. Po njemu da su igrali ova dvojica (stoper i bek) mozda ne bi primili golove iz prekida ( na sta su ga opet novinari ismijali, komentarisuci da su se oni borili ali da nisu mogli vise jer je razlika u kvalitetu izmedju igraca u dvije ekipe bila osjetna). Jedan novinar u studiju je prokomentarisao da su Rumuni veceras igrali bez "muda" jer nisu stvorili ama bas ni jednu akciju i sansu niti napravili zesci faul da bar karton pokupe. Priznaju da su gol zabili vise sretno nego spretno. Novinar koji je radio interview je dodao da neki igraci placu u svlacionici a da je bilo i zescih reakcija i da se culo bacanje i lomljenje stolica ili drugog inventara.
Kako je interview bio redjen u hodniku Bilinog ispred svlacionica, dok je ovaj govorio iz nase svlacionice su cijelo vrijeme dopirali krici zadovoljstva i pjesma - naravno Halid dere pojacan do daske.
Kako je interview bio redjen u hodniku Bilinog ispred svlacionica, dok je ovaj govorio iz nase svlacionice su cijelo vrijeme dopirali krici zadovoljstva i pjesma - naravno Halid dere pojacan do daske.

Koja je pjesma veceras na kraju tekme bila pustena pa nakon par sekundi prekinuta,neki narodnjak ili sevdalinka ako je suditi po uvodnim ritmovima
Ja reko sad ce haos kad krene kolo na sred stadiona

Ja reko sad ce haos kad krene kolo na sred stadiona

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
retro je napisao/la:Nevjerovatno koliko smijesnih, negativnih komentara mozes procitati u tako malo vremenskom periodu, a tvoja repka je dobila vaznu utakmicu.
Smirite se ljudi, izadjite u grad, popijte pivu i barem malo slavite, nek je i nas Bog pogledao, nece vam biti nista.![]()
P.S SAFET SUSIC!
mozda je trebo kao i on igrati neke tamo pokemone i digimone na gameboyu
Thomas Müller - Fußballgott
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Evo i mene sa tekme 
Atmsofera ko u Dzehenemu
Lulic,Mujdza,Spahic,Miske,Dzeko,Vedo i ostali kapa do poda !
VOLIM TE BOSNO !

Atmsofera ko u Dzehenemu

VOLIM TE BOSNO !
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Ovo mi se svidja ...
[youtube][/youtube]

fenomenalno...aposlutno sve fenomenalno...
pojeli ih,zgazili,unistili,,nemam rijeci..onaj jedan gol sto su uvaljali nam nije trebao,citavu tekmu smo imali loptu u svojim nogama,stvarali sanse..ali bitna su 3 boda na nasem kontu..
rumuni svjesno dosli po bod,hvala Bogu pa nisu misiju okoncali na uspjesan nacin..
sve u svemu ne mogu da budem nezadovoljan..
samo oni navijaci rumunije su dzubrad nevidzena..nas nazivati divljacima a u medzuvremenu ti isti bacaju baklju na nase navijace...sramota...nadam se da ce biti kaznjeni..
onda..vcrs..lulic ko brzi voz po onoj gore strani...najbolji je bio...onda koliko se dalo primjetiti ibisevic je opet puno trcao i to na kraju krunisao pogotkom...
a dzeko..ne znam..mozda ga je gol malo izvukao..jer do gola je bio neprimjetan..ali bitno je da smo pobjedili,,,ostalo manje vise...
pojeli ih,zgazili,unistili,,nemam rijeci..onaj jedan gol sto su uvaljali nam nije trebao,citavu tekmu smo imali loptu u svojim nogama,stvarali sanse..ali bitna su 3 boda na nasem kontu..
rumuni svjesno dosli po bod,hvala Bogu pa nisu misiju okoncali na uspjesan nacin..
samo oni navijaci rumunije su dzubrad nevidzena..nas nazivati divljacima a u medzuvremenu ti isti bacaju baklju na nase navijace...sramota...nadam se da ce biti kaznjeni..

onda..vcrs..lulic ko brzi voz po onoj gore strani...najbolji je bio...onda koliko se dalo primjetiti ibisevic je opet puno trcao i to na kraju krunisao pogotkom...
a dzeko..ne znam..mozda ga je gol malo izvukao..jer do gola je bio neprimjetan..ali bitno je da smo pobjedili,,,ostalo manje vise...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kakva atmosfera!
Kakvo navijanje (
)!
Kakva pobjeda!
Iskreno,na početku me Safet malo iznervirao,svi igrači dižu ruke prema navijačima,kao i Vaha,no on to neće.Malo se glupira.
Prvih desetak minuta odlično smo odigrali,ali smo se onda neobjašnjivo povukli.Rumuni su samo slučajno dali gol,odbila se lopta njihovom igraču.Igra u prvom poluvremenu bila je loša,preskakali smo sredinu te dugim loptama pokušavali na Džeku.To je nemoguće,jer ga udvoje svaki put.
U 2.poluvremenu počelo se igrati po bokovima,Lulić je dokazao klasu,Maletić je također odigrao dobro i samo je bilo pitanje vremena kada ćemo zabiti.Nakon datog gola nastavili smo napadati i to je bilo važno.Sasvim zaslužena pobjeda.
Lulić najbolji,poslije njega Spaha.Nisam impresioniran igrom napadačkog dvojca i Misketa uprkos golovima,ali može im se progledati kroz prste jer Rumuni bi uvijek udvajali naše napadače.
Papetu sam nekoliko puta uzviknuo "Safete,kakva je ovo igra" pri kraju prvog poluvremena.Bezidejno i tromo,ali u drugom se sve promijenilo.
Navijanje sjajno,bio sam na zapadu,zaista je fantastična atmosfera bila.Mi njima "Cigani",oni nama "Srbija".
Na kraju se povukoše u ćošak jer su se naši počeli gađati,mislim.
BH Fanaticosu su večeras ponovo bili na nivou!
Bosna je dio života mog.
P.S. Je li protiv Rumuna igramo u srijedu?
Kakvo navijanje (

Kakva pobjeda!
Iskreno,na početku me Safet malo iznervirao,svi igrači dižu ruke prema navijačima,kao i Vaha,no on to neće.Malo se glupira.
Prvih desetak minuta odlično smo odigrali,ali smo se onda neobjašnjivo povukli.Rumuni su samo slučajno dali gol,odbila se lopta njihovom igraču.Igra u prvom poluvremenu bila je loša,preskakali smo sredinu te dugim loptama pokušavali na Džeku.To je nemoguće,jer ga udvoje svaki put.
U 2.poluvremenu počelo se igrati po bokovima,Lulić je dokazao klasu,Maletić je također odigrao dobro i samo je bilo pitanje vremena kada ćemo zabiti.Nakon datog gola nastavili smo napadati i to je bilo važno.Sasvim zaslužena pobjeda.
Lulić najbolji,poslije njega Spaha.Nisam impresioniran igrom napadačkog dvojca i Misketa uprkos golovima,ali može im se progledati kroz prste jer Rumuni bi uvijek udvajali naše napadače.
Papetu sam nekoliko puta uzviknuo "Safete,kakva je ovo igra" pri kraju prvog poluvremena.Bezidejno i tromo,ali u drugom se sve promijenilo.
Navijanje sjajno,bio sam na zapadu,zaista je fantastična atmosfera bila.Mi njima "Cigani",oni nama "Srbija".

Na kraju se povukoše u ćošak jer su se naši počeli gađati,mislim.
BH Fanaticosu su večeras ponovo bili na nivou!
Bosna je dio života mog.
P.S. Je li protiv Rumuna igramo u srijedu?
You'll never walk alone.
fala Allahu nek je neko nahvalio reprezentaciju a nije spomenuo usranog SušićaAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Evo i mene sa tekme
Atmsofera ko u Dzehenemu![]()
VOLIM TE BOSNO !
Rodio sam se

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Evo sada citam na jednom rumunskom portalu (uz pomoc google translate
), da su nasi cuvari "prebili" njihove navijace.
Takodjer su vec dobili prevod onog sto su nasi pjevali na tribini, te to nazvali skandaloznim, naravno mislim na onaj dio "CIGANI".
Uglavnom, momcima svaka cast, kako smo dominirali to je strasno. Ja kada sam vidio postavku Rumuna, odmah sam rekao da se takva igra samo prekidima razbija, sto se nakraju pokazalo tacnim. Jer ono je jako tesko pasovima ili dalekometnim sutevima razbiti
. Pobjeda je mogla i biti veca, ali kao sto se kaze, pobjedi se ne gleda u zube
.

Takodjer su vec dobili prevod onog sto su nasi pjevali na tribini, te to nazvali skandaloznim, naravno mislim na onaj dio "CIGANI".
Uglavnom, momcima svaka cast, kako smo dominirali to je strasno. Ja kada sam vidio postavku Rumuna, odmah sam rekao da se takva igra samo prekidima razbija, sto se nakraju pokazalo tacnim. Jer ono je jako tesko pasovima ili dalekometnim sutevima razbiti

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
hram svih hramova ...stadion bilino polje !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- senco_panza
- Kontakt:
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/stat ... jiti/54175
Rumune smo pobijedili(razvalili) na terenu, ali nam Rumun i presudjuje :/ :/
IGRAJ BOSNO NE DAJ SE!!!!!
Rumune smo pobijedili(razvalili) na terenu, ali nam Rumun i presudjuje :/ :/
IGRAJ BOSNO NE DAJ SE!!!!!
<<<Željezničar za život cijeli>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
- ibrakadabra
- Kontakt:
Gledao sam rumune protiv francuza .Igrali su odlicno u 80 su imali 100% sansu a vec u slijedecem napadu primili gol.Drugi negdje u 94 minuti.Oni nisu uopšte losa ekipa.Ali su ih zmajevi veceras najprije svojom borbenošču zgazili.
U rumuniju po nova tri boda a rumuni nek prave ekipu za naredno svijetsko.
U rumuniju po nova tri boda a rumuni nek prave ekipu za naredno svijetsko.
- c a r r o l L .
- Kontakt:
To ne smijes ni u ludilu reci za Safetarobovi88 je napisao/la:fala Allahu nek je neko nahvalio reprezentaciju a nije spomenuo usranog SušićaAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Evo i mene sa tekme
Atmsofera ko u Dzehenemu![]()
VOLIM TE BOSNO !
Rodio sam se![]()

Ni ja nisam za njega ali daleko od vrijedanja za najvecu legendu sto se fudbala tice

- prijeratni mangup
- Kontakt:
BRAVO LJILJANI!!!
Po meni pored Lulica,Rahimic zasluzuje sve cestitke.Realno ,na toj poziciji nemamo zamjenu za njega ,mali Besic je vise stoper nego klasicni zadnji vezni.Neznam kakva je situacija sa Muhamedom Dzakmicem,ali po meni momak je pokazao protiv Poljske da zasluzuje poziv...

Pa koju si ti utakmicu gledao. Dzeko je "silovao" odbranu Rumunije, po dvojicu na svojim ledjima nosao, malo reci da je bio odlican. Takodjer da ne spominjem par suteva koje je onaj njihov golman jedva iscupao.T-MAC je napisao/la:fenomenalno...aposlutno sve fenomenalno...
samo oni navijaci rumunije su dzubrad nevidzena..nas nazivati divljacima a u medzuvremenu ti isti bacaju baklju na nase navijace...sramota...nadam se da ce biti kaznjeni..![]()
Tako da ti preporucujem da opet pogledas utakmicu, jer nisi najbolje upratio stanje na terenu.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Fakat ih ovdje ima nenormalnih.Koji nalaze mane u stvarno odlicnoj tekmi reprezentativaca,dobroj postavki i na par pravovremenih zamjena.Sad niko ne pametuje za Albaniju i nas nesretni remi koja dobi i Bjeloruse te iste koji su izgleda jedini porazili Francusku.To ni Brazil kao ni Engleska poslije nije uspjela.
Ko imalo cijeni,postuje i voli ovu drzavu zvan BIh.Popit ce pivu i proslaviti ovu pobjedu.
Za ostale mi iskreno puca vidik i zaboli hasimaga.
Ko imalo cijeni,postuje i voli ovu drzavu zvan BIh.Popit ce pivu i proslaviti ovu pobjedu.
Za ostale mi iskreno puca vidik i zaboli hasimaga.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 mar 2011, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.