FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TeroweNth
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TeroweNth » 26 mar 2011, 23:00

dzenan01 je napisao/la:**** vas Blekić više! Evo danas u Sportu kaže predsjednik da je nezadovoljan učinkom ekipe i prije svega odnosom i da će biti drastičnih kazni :D

P.S. Evo ko nije gledo na hayatu "ispuni mi želju" sa malcem koji navija za Sarajevo itd.
http://www.hayat.ba/ostvarane-zelje/412 ... -elju.html

Svaka čast na ovako lijepoj gesti .
Ako Bog da , ozdravice mali .

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 26 mar 2011, 23:10

Prica mi jaran sad u ZENICI da se u FK SARAJEVU protekla 2-3 dana svasta desava...Kaze nesto podijelili igrace na neke kao suspendovane i neke Ne koji treniraju...Zna li ko o cemu se radi,sta je tacno istina???

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 26 mar 2011, 23:12

pardon je napisao/la:Prica mi jaran sad u ZENICI da se u FK SARAJEVU protekla 2-3 dana svasta desava...Kaze nesto podijelili igrace na neke kao suspendovane i neke Ne koji treniraju...Zna li ko o cemu se radi,sta je tacno istina???
Na kakvim si ti bobama :roll: :lol:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 mar 2011, 23:13

pardon je napisao/la:Prica mi jaran sad u ZENICI da se u FK SARAJEVU protekla 2-3 dana svasta desava...Kaze nesto podijelili igrace na neke kao suspendovane i neke Ne koji treniraju...Zna li ko o cemu se radi,sta je tacno istina???
9 igrača je suspendovano jer su ucjenjivali klub i nisu pristali na reprogram duga .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 26 mar 2011, 23:17

Sarajevo bi u drugom pretkolu bilo nosilac 99%. Ima koeficijent 3.324, a prošle godine je bio dovoljan koeficijent 2.466 da bi klub bio nosilac u tom pretkolu. U trećem pretkolu, nema teoretske šanse da budete nosioci, jer je za to potreban skoro duplo veći koeficijent.
Što se tiče drugog pretkola LP, Željo može biti u povlaštenom bubnju ako prvak Moldavije ne bude Sheriff (prema mojim proračunima, za koje smatram da su tačni :) ). Borac neće biti nosilac.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 mar 2011, 23:21

Aldinn je napisao/la:
Na kakvim si ti bobama :roll: :lol:
Buraz prije da si ti na bobama, pratis li ti FKS uopste ? I ja sam cuo ovo da su pojedinci odbili potpisati dokumente koje moramo imati da bi dobili licencu i suspendovani su ... znam da su medju njima Vucina i Lede , a za ostali 7 nisam siguran ko su, mozda nam kolega dzenan01 moze napisati imena :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 mar 2011, 23:24

gollum je napisao/la:Sarajevo bi u drugom pretkolu bilo nosilac 99%. Ima koeficijent 3.324, a prošle godine je bio dovoljan koeficijent 2.466 da bi klub bio nosilac u tom pretkolu. U trećem pretkolu, nema teoretske šanse da budete nosioci, jer je za to potreban skoro duplo veći koeficijent.
Što se tiče drugog pretkola LP, Željo može biti u povlaštenom bubnju ako prvak Moldavije ne bude Sheriff (prema mojim proračunima, za koje smatram da su tačni :) ). Borac neće biti nosilac.
Jarane ne znam kakvi su ti to proračuni, jer je željezničar igrao samo jednom u evropi u posljednjih 5 godina i za preostale 4 sezone ima samo nacionalni koeficijent , koji bi bio mizeran da nije bilo uspjeha mog voljenog kluba 8-) (mada je i sada mizeran )
P.S. Igrači koji su suspendovani su : Lede, Bane, Vučina, dado, fb-boy , damir i hilmaga .
edit. Da dodam i Torlaka ;)
Zadnja izmjena: dzenan01, dana/u 26 mar 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 26 mar 2011, 23:25

Dirkic Kiki bobe ba....Dobar ti?! Zna li ko kojih 9,pa ko ce igrati u sljedecu subotu?

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 26 mar 2011, 23:29

Pratim ja Sarajevo,al ovih par dana nisam ulazio na FKSINFO,odkud sad to u pm :roll:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 mar 2011, 23:31

dzenan01 je napisao/la:
gollum je napisao/la:Sarajevo bi u drugom pretkolu bilo nosilac 99%. Ima koeficijent 3.324, a prošle godine je bio dovoljan koeficijent 2.466 da bi klub bio nosilac u tom pretkolu. U trećem pretkolu, nema teoretske šanse da budete nosioci, jer je za to potreban skoro duplo veći koeficijent.
Jarane ne znam kakvi su ti to proračuni, jer je željezničar igrao samo jednom u evropi u posljednjih 5 godina i za preostale 4 sezone ima samo nacionalni koeficijent , koji bi bio mizeran da nije bilo uspjeha mog voljenog kluba 8-) (mada je i sada mizeran )
P.S. Igrači koji su suspendovani su : Lede, Bane, Vučina, dado, fb-boy , damir i hilmaga .
edit. Da dodam i Torlaka ;)
Pa otprilike pojedinci kojima se duguje novac, samo mi ovo Damir nije ok , o Hadzicu se radi ili ... :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 mar 2011, 23:33

pardon je napisao/la:Dirkic Kiki bobe ba....Dobar ti?! Zna li ko kojih 9,pa ko ce igrati u sljedecu subotu?
Nisam ti ja drug napisao za bobe :D

Pa ne znam dolazi Buducnost valjda misle da je mogu dobiti sa drugim timom... za mene je ovo pametan potez,nisu ljudi ludi da potpisu a duguje im se novac , prije svega dobre pare treba da uzmu , Bane i Vucina i potpisom ovoga mogli bi ih izgubiti ;)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 26 mar 2011, 23:34

dzenan01 je napisao/la:Jarane ne znam kakvi su ti to proračuni, jer je željezničar igrao samo jednom u evropi u posljednjih 5 godina i za preostale 4 sezone ima samo nacionalni koeficijent , koji bi bio mizeran da nije bilo uspjeha mog voljenog kluba 8-) (mada je i sada mizeran )
Istina, ali prvaci dosta drugih država su (ili će biti) klubovi koji prethodnih godina također nisu igrali Evropu, ili su igrali Evropsku ligu i nisu prolazili niti jedno pretkolo. Uz to, BiH ima sasvim solidan nacionalni koeficijent, veći npr. od Mađarske.
Eto, neću više o Želji, počet će me napadati, ali vi ste počeli. :P
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 mar 2011, 23:37

gollum je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Jarane ne znam kakvi su ti to proračuni, jer je željezničar igrao samo jednom u evropi u posljednjih 5 godina i za preostale 4 sezone ima samo nacionalni koeficijent , koji bi bio mizeran da nije bilo uspjeha mog voljenog kluba 8-) (mada je i sada mizeran )
Istina, ali prvaci dosta drugih država su (ili će biti) klubovi koji prethodnih godina također nisu igrali Evropu, ili su igrali Evropsku ligu i nisu prolazili niti jedno pretkolo. Uz to, BiH ima sasvim solidan nacionalni koeficijent, veći npr. od Mađarske.
Eto, neću više o Želji, počet će me napadati, ali vi ste počeli. :P
Svakako nam je suspenzija :(
@Dirk Kako to da bi Bane i Vučina mogli izgubiti svoj novac potpisom ovog dokumenta? To je samo izjava da pristaju da im se dug isplati do kraja godine, ali pošto oni žele da se na kraju sezone ispale vani ...
Biće protiv "FUTUR" svega, da vidimo malo nase juniore na djelu 8-)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 mar 2011, 23:40

Moj drug velike su to igre u pitanju, da je tako kako kazes da ce im isplatiti do kraja sezone ne bi bio problem,ali ko ce vjerovati Mirzi i njegovim potezima ...Vucinu , Baneta, Damira zavaljuju od kad su dosli za ugovorne rate i ljudima dosadilo, uzet ce na kraju papire slobodne i preko arbitraze naplatiti svoj novac !

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 mar 2011, 23:44

Dirk je napisao/la:Moj drug velike su to igre u pitanju, da je tako kako kazes da ce im isplatiti do kraja sezone ne bi bio problem,ali ko ce vjerovati Mirzi i njegovim potezima ...Vucinu , Baneta, Damira zavaljuju od kad su dosli za ugovorne rate i ljudima dosadilo, uzet ce na kraju papire slobodne i preko arbitraze naplatiti svoj novac !
Da, ali i oni moraju imati obzira na stanje u cijeloj državi i u svim ostalim sportskim kolektivima . Oni će svoje pare 100% dobiti, sutra ili za 5 godina preko suda, ali će ih dobiti ;)

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 26 mar 2011, 23:45

Ko ga nema bez njega se moze!!!...A svakako vecini od njih na ljeto istice ugovor tako da se mi nemamo za sto brinuti jedva cekaju da idu sami.....Prvi mislim Hamzagic,Jaha,Kajosevic itd.....

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 26 mar 2011, 23:47

pardon je napisao/la:Ko ga nema bez njega se moze!!!...A svakako vecini od njih na ljeto istice ugovor tako da se mi nemamo za sto brinuti jedva cekaju da idu sami.....Prvi mislim Hamzagic,Jaha,Kajosevic itd.....
Kojasevic je potpiso na 2 godine ugovor kolko ja znam ? ;) :roll:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 mar 2011, 23:49

dzenan01 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Moj drug velike su to igre u pitanju, da je tako kako kazes da ce im isplatiti do kraja sezone ne bi bio problem,ali ko ce vjerovati Mirzi i njegovim potezima ...Vucinu , Baneta, Damira zavaljuju od kad su dosli za ugovorne rate i ljudima dosadilo, uzet ce na kraju papire slobodne i preko arbitraze naplatiti svoj novac !
Da, ali i oni moraju imati obzira na stanje u cijeloj državi i u svim ostalim sportskim kolektivima . Oni će svoje pare 100% dobiti, sutra ili za 5 godina preko suda, ali će ih dobiti ;)
Buraz postedi me ovoga molim te, dobili su pare od Hameta i slicno , jeli ti mislis da FKS nema para, pa da je tako ljudino moja ne bi se oni otimali za pozicije u klubu ;)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 27 mar 2011, 00:32

Dirk je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:
Buraz postedi me ovoga molim te, dobili su pare od Hameta i slicno , jeli ti mislis da FKS nema para, pa da je tako ljudino moja ne bi se oni otimali za pozicije u klubu ;)
Trenutno nema para , jer su potrošene pare od Džakmića, sponzora nema, čeka se jedino kakve pare od kantona. Na ljeto će rasprodati sve što valja i tako će biti i para za plate i tako do sljedećeg ljeta... A što se tiče Mirze i njegovih havera to se slažem, oni su se uhljebili za fine plate koje će takodje nekada naplatiti :cry:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 27 mar 2011, 00:43

Sve dok zalizanoglua ne sklonimo nece nam biti dobro ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso, r3m1 i 22 gosta.