nek si me se sjetio makar i ovako

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nismo smjeli izgubiti Villu kuci, jedan eksperiment Artete sa qrcoboljom favelaskom Jesusom u spicu a Havertzom na sredini terena i izgubili smo istu tekmu.nerkolfc je napisao/la: ↑14 maj 2024, 22:58Odigrali ste dobru sezonu, jednostavno moras pobjediti prvi 26 od 27 tekmi da ih ostavis iza sebe dosta da izgube nadu da ovi vanzemaljci ne prekucaju 90 bodovaAA23 je napisao/la: ↑14 maj 2024, 22:53Ma odma mi je onaj goal line kad je Salah il ko vec gadjao a lopta nije cijela presla, ili gol Kompanya prosao kroz glavu.
Ne moze da yebe rak raka, dzaba.
Mislim realno mi smo krivi za Emeryev poraz i tu je kraj, covjek koji nam je bio trener nam je oduzeo titulu na domacem terenu.
Čitam i ne vjerujemJayCatwright je napisao/la: ↑14 maj 2024, 22:51Ovi zele smrt igracu jer je fulio zicer![]()
Kako bolesna skupina navijača
Opušteno, iduće sezone idete ko Liverpool 2020-te, prekucavanje lagano
Eo vidiš, zbog tebe mi je recimo žao što nećeš gledat kako ti tim diže trofej u nedjelju.AA23 je napisao/la: ↑14 maj 2024, 23:00Nismo smjeli izgubiti Villu kuci, jedan eksperiment Artete sa qrcoboljom favelaskom Jesusom u spicu a Havertzom na sredini terena i izgubili smo istu tekmu.nerkolfc je napisao/la: ↑14 maj 2024, 22:58Odigrali ste dobru sezonu, jednostavno moras pobjediti prvi 26 od 27 tekmi da ih ostavis iza sebe dosta da izgube nadu da ovi vanzemaljci ne prekucaju 90 bodovaAA23 je napisao/la: ↑14 maj 2024, 22:53
Ma odma mi je onaj goal line kad je Salah il ko vec gadjao a lopta nije cijela presla, ili gol Kompanya prosao kroz glavu.
Ne moze da yebe rak raka, dzaba.
Mislim realno mi smo krivi za Emeryev poraz i tu je kraj, covjek koji nam je bio trener nam je oduzeo titulu na domacem terenu.
Najgore ne mogu da mu uzmem to za zlo jer je sezona bila nevjerovatna, ali ne mogu ni da prebolim da nas je Emery otresao kuci, a Villa ocajna zadnja dva mjeseca.
I onda evo veceras Son ko bodez u srce na onu kontru koju redovno pretvori u gol, ne mozes napisati nesto ovakvo.
Sto je najgore znam da je skoro svaki navijac Liverpoola prosao kroz Gundogana i njegov gol u zadnjim minutama, a prije toga Kompany i slicno, samo yebiga ne znas koliko je tesko dok ti se ne dogodi.
Mater im naftasku 115 puta yebem u cmar.
Eh to je ipak takmičenje Real Madrida , a ovo Citija