Kakve oni veze imaju s ovim, a uostalom oni igraju za klubove za koje je Safet mogao samo gledat na TVroy_makaay je napisao/la:Kakvi levati Bože dragi,držite se vi svojih Carrola i Ibrahimovića.robovi88 je napisao/la:ma stipu ih ba, vidio sam ih protiv Qatra,Svedske,Francuske itd... pola ih ovdje psovalo Safetu i ogovarali ga a sad on jedva nekako pobijedi jadne Rumune i on kao Murinjoc a r r o l L . je napisao/la:Kakva ironija? Ja sasvim ozbiljan![]()
Misljenje necu promijeniti jer smo jedva dobili jadne Rumune kojima je glavni igrac Mutu koji je davno prn'o u 'shishu'. Sa druge strane kakve velemajstore imamo u timu, zar ih je tesko posloziti u Zvjerka reprezentaciju ??
Izlaskom Misketa sve dolazi na svoje, igraci su fantasticno postavljeni ali steta sto Papetu treba 80 minuta da shvati da Pjanic i Miske ne mogu zajedno.![]()
Zalaganje igraca za 5, to je jedino za sta mogu Pohvaliti Papeta. Postavka je cista 0, sreca pa nije Chivu igrao da ocisti Vedu kod onog centarsuta![]()
On je jedna velika **** i to cemo vidjet u narednim utakmicama kvalifikacija ... Rumuni ce nas tamo " pregazit "
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ja jesam uz reprezentaciju svoje zemlje, ali ne vidim zasto bih bio zbog toga sprecen da dam komentare na utakmice BiH.NoName je napisao/la:MaGiCa, ne mogu da ti ne odgovorim: Ti si navijač Srbije, ako sam dobro upratio? Molim te da nam ne držiš pridike o ponašanju, vjerovatno je to puno potrebnije vama, mi još uvijek igramo pred punim tribinama, za razliku od nekih. I da, hvala na čestitkama, ovaj moj komentar shvati dobronamjerno, ne želim provocirati, samo konstatujem. A moja je reakcija prevashodno uzrokovana onom utakmicom kada smo mi gostovali u BG.
Ako Srbija igra pred praznim tribinama to je zato sto su neki njeni "navijaci" shvatili odnos prema reprezentaciji kao pozeljni izliv ksenofobije. Nista to nije drugacije ni u drugim zemljama, pa ni u BiH.
Ja ne idem na reprezentativne utakmice, upravo zbog ljudi koji dolaze iz okoline grada iz kog je klub sa grbom koji si ti stavio u avatar, i prosipaju nacionalizam po tribinama Marakane.
To je za osudu, uvek bilo i bice.
Srbin sam, ali nisam nacionalista, fasista i seljak.
Jos jednom, cestitke BiH reprezentaciji.
- c a r r o l L .
- Kontakt:
Ti bi trebao dobiti BAN, ja samo iznosim cinjeniceAldinn je napisao/la:**** idiote,idi navijaj za beogradski pasaluk,banute ovog kretena,kvari nam veseljec a r r o l L . je napisao/la:I - Francuska
II - Bjelorusija
III - Albania
IV - Bosna
![]()
Cetvrti smo, zaista je Pape unaprijedio reprezentaciju.
Bjelorusija i Albanija ispred nas ???
Zivjele pekare diljem nase divne drzave, hvala vam na kroasanima i pitama mi cemo se i dalje zadovoljavati
mrvicama !!!

Povrijedjeni Cana zaustavio napade nase reprezentacije prosli mecmiralem444 je napisao/la:da care smao sto mi od tih istih imamo tekmu manje..a jos albanija nam dolazi ...i imamo dvije protiv bjelorusa al i od albanije i od bjelorusa smo za 2 klase bolji..c a r r o l L . je napisao/la:I - Francuska
II - Bjelorusija
III - Albania
IV - Bosna
![]()
Zivjele pekare diljem nase divne drzave, hvala vam na kroasanima i pitama mi cemo se i dalje zadovoljavati
mrvicama !!!

SAFETE ODLAZI
ZBOG TEBE SAM OBIJELIO!!! MRTVE RUMUNE DOBIJAMO U ZADNJIM MINUTAMA!!!
I kaze da sam otisao na zivcima,
pa kako da ne odem kada je svaka utakmica otkako je Pape trener za SOK!
Zadnja izmjena: c a r r o l L ., dana/u 26 mar 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Njihova odbrana je dobro zamjesala beton poslije onog gola. A golman im je sjajno branio.Cartman je napisao/la: Rumuni nisu neka ekipa, ali mora ti bit jasno da ako ti neko zabije gol, i onda igra totalni bunker da je vrlo tesko to probit. Pa taman da je Luksemburg. Odbrana im je uostalom vrlo dobra. Jaki i veliki igraci, jos dobar golman iza njih. Probijali smo, borili se i sto je najvaznije, nismo pali psihicki. Nakon sto smo primili gol u prvom je igra bila vrlo losa, i plasio sam se debakla. Ali nesto je se desilo u poluvremenu i opet smo dominirali. Treba se sjetit i da je sudija propustio cist penal i vjerovatno crveni karton za rumune. Sta bi tek onda bilo? Odlicna tekma, bez prigovora. Ubili smo ih.
Prije tog srecnog pogodka su visili i dobro bili paralizirani, pa da su jedan vazdusni duel pobijedili.
Kao sto sam rekao: Jaci smo u veznom i time smo ih i ubili.
Statistike govore za sebe.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jel forma igraca u klubovima ima uticaj na igre u reprezentaciji? Samo mi reci kakva je ona bila u cirino vrijeme, a kakva je sadaedin_tm87 je napisao/la:Pa da ti kazem, protiv Luxa, poveli 0:3 i stali skroz, Ciro bi nabio barem 0:8... Zatim Ciro bi motivisao igrace protiv Albanije gdje smo prosuli bodove...Admir_Sa je napisao/la:robovi88 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko piše opet Pape Legendo![]()
Pa da je Ćiro, mi bi ovim firgosima utrpali 5 komada![]()
Ćiro - kulijana primimo gol- psuje Boga, damo gol- sjedi puši-uživa
Safet danas kad smo dali gol raduje se više nego ja, jer zna da smo popusili da bi dobio nogu ... Jedna slaba pobijeda protiv slabasnih Rumuna nemoze promijeniti misljenje prema Safetu.
SAFETE ODLAZI !!!![]()
![]()
dao bi i Pape da mu je dzeko prvi strijelac lige, misimovic asistent, spahic standardan, pjanic prvotimac i slicno. Najlakse je ovako ko maksim po diviziji lupati tastaturom i pisati nebuloze. Ko je gledao utakmice bosna-belgija 2-1 i bosna-turska 1-1, mogao je lako vidjeti razliku izmedju ozbiljnog sistematskog pristupa utakmici (pape), i onog mahalskog, neorganizovanog (ciro). Taj prvi ti je donio igru da ne gubis glavu nakon sto jeftino primis gol i sto si totalno izdmonirao protivnika svih 90min, a taj drugi ti je donio samo to da se uhvatis za glavu i molis boga da sve bude dobro, belgijanci sa igracem manje od 20min dominiraju utakmicom i ti u 90min molis boga da ne primis gol, a turci te kuci potpuno izdmoniraju, samo pukom srecom prezivis, a ta sreca se kasnije normalno vratila, u portugalu sa onim preckama.
Poenta
Pape unaprijedio igru, pogotovo na psihickom planu, al jos dosta posla treba da uradi za ozbiljan rezultat
ciro, pokusao na ho-ruk, kako on i zna samo, normalno dozivio neuspjeh u barazu, da je ostao selektor mi ni luxemburga ne bi dobili
Cirina 3-5-2 formacija je karala sve redom, tada nismo imali Lulica i Mujdzu, ali Spahic, Nadarevic i Jahic, ispred njih Muratovic i Rahimic, Ibricic i Salihovic po stranama, ispred Pjanic ili Miske i napda Dzeko i Ibisevic, to je bio kljuc uspjeha, Susic sad ima jacu repku, sa ovim bekovima, igraci su stariji iskusniji, Ciro je unistio Belgiju, u propast ih odveo, Ciro je uzimao male ekipe, kao sto su Armenija i Estonija, gdje je Turska mnogo toga prosula, na Albance se okliznusmo... Igraci su bili motivisani pred ovu tekmu, necu reci da ih Susic nije motivis'o, al' vaznost tekme i desavanja oko saveza su uradila svoje...

nema potpisa
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
c a r r o l L . je napisao/la:Ti bi trebao dobiti BAN, ja samo iznosim cinjeniceAldinn je napisao/la:**** idiote,idi navijaj za beogradski pasaluk,banute ovog kretena,kvari nam veseljec a r r o l L . je napisao/la:I - Francuska
II - Bjelorusija
III - Albania
IV - Bosna
![]()
mrvicama !!!![]()
Povrijedjeni Cana zaustavio napade nase reprezentacije prosli mecmiralem444 je napisao/la:da care smao sto mi od tih istih imamo tekmu manje..a jos albanija nam dolazi ...i imamo dvije protiv bjelorusa al i od albanije i od bjelorusa smo za 2 klase bolji..c a r r o l L . je napisao/la:I - Francuska
II - Bjelorusija
III - Albania
IV - Bosna
![]()
mrvicama !!!![]()
SAFETE ODLAZI
ZBOG TEBE SAM OBIJELIO!!! MRTVE RUMUNE DOBIJAMO U ZADNJIM MINUTAMA!!!
I kaze da sam otisao na zivcima,
pa kako da ne odem kada je svaka utakmica otkako je Pape trener za SOK!

Tema je utakmica BiH - Rumunija.
molim vas poštedite nas trolovanja, steta je da neko fasuje ban kad se slavi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Rumuni sa transfermarkta zale, zato sto smo im zvizdali kad im je svirala himna, a pogotovo isticu, krivo im sto smo zvizdali kod sve i jedne akcije Rumuna
Samo im ovo mogu porucit:
Welcome to Bosnia Gypsies !

Samo im ovo mogu porucit:
Welcome to Bosnia Gypsies !

- c a r r o l L .
- Kontakt:
Normalno da nisam dobro, kako cu biti dobro kada se mucimo sa Rumunima i reprezentacija nam je tek na cetvrtoj poziciji. Ispred nas su nista drugo nego mrtva Albanija i Bjelorusija.
Ja volim BiH i zbog dobra
PAPE OUT, BARBAREZ IN !!
PAPE OUT, BARBAREZ IN !!
Zadnja izmjena: c a r r o l L ., dana/u 26 mar 2011, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Giallorossi
- Kontakt:
bio je sad na Eurosportu recap utk... 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- NoName
- Kontakt:
Ima ih i koji ne slave pa je možda tvoj prijedlog ujedno i najbolje rješenje za dotičnu gospodu. Stoga, ne škrtari previšeadmin je napisao/la:Tema je utakmica BiH - Rumunija.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Zadnja izmjena: Aldinn, dana/u 26 mar 2011, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Brvo Safete, btavo Lulicu, bravo Bih!
Volim vas sve. Pozdrav!
Volim vas sve. Pozdrav!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Molimo da nas ne suspenduju , sve mi nismo krivi mi fini ,a na tribinama cigani cigani...sramota ! Znajul oni da na tribinama ima nasih roma...Udruzenje BHFanaticosa je toliko dvolicno da su mi se zgadili , al hajd...
Za ovog zvornicana....
Cetnici nisu Srbi , cetnici su srpski zlocinci i tokom tekme dvojica momaka pravoslavne vjeroispovjesti(Dejan,Bojan) pjevaju sa nama u kafeteriji gazi sve cetnike ... Koliko samo ljudi ima koji navijaju za Bosnu ,a pravoslavne/katolicke vjeroispovjesti... Uzivaj !
Za ovog zvornicana....
Cetnici nisu Srbi , cetnici su srpski zlocinci i tokom tekme dvojica momaka pravoslavne vjeroispovjesti(Dejan,Bojan) pjevaju sa nama u kafeteriji gazi sve cetnike ... Koliko samo ljudi ima koji navijaju za Bosnu ,a pravoslavne/katolicke vjeroispovjesti... Uzivaj !

Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 26 mar 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Gdje svi pobijegoste.BUuuuuuuaaaaaa
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sa Papetom bi se i protiv Spanije mucili, sta reci nego sramotac a r r o l L . je napisao/la:Normalno da nisam dobro, kako cu biti dobro kada se mucimo sa Rumunima i reprezentacija nam je tek na cetvrtoj poziciji. Ispred nas su nista drugo nego mrtva Albanija i Bjelorusija.
PAPE OUT, BARBAREZ IN !!
tu mso, tu smo!ibrakadabra je napisao/la:Gdje svi pobijegoste.BUuuuuuuaaaaaa
VOLIM TE BOSNO!!
- hule_barca
- Kontakt:
ima li kakve izjave rumuna
i onog dedicia sto je rekao da smo glupi i mutua da nismo jaki kao sto se misli a kaze spaha nisam ga vidio

Mes Que Un Club
A smiješila mi se lova kad je Marica zabio...
Nego, prije utakmice sam rekao da ćemo izgubiti, pa se ovaj put izvinjavam ostalim forumašima. Neka smo pobijedili. Nacija je na nogama, zahvaljujući našim borcima. Ovakve noći jednostavno ponavljaju tezu: LIJEPO JE BIIT BOSANAC.
Pozdrav i komšijama "s one strane Drine", igrali su dobro protiv Sj. Irske.
Pozdravljam vas sve.

Nego, prije utakmice sam rekao da ćemo izgubiti, pa se ovaj put izvinjavam ostalim forumašima. Neka smo pobijedili. Nacija je na nogama, zahvaljujući našim borcima. Ovakve noći jednostavno ponavljaju tezu: LIJEPO JE BIIT BOSANAC.
Pozdrav i komšijama "s one strane Drine", igrali su dobro protiv Sj. Irske.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.