pa hajde dobro..al ako cemo gledat neke predhodne tekme nase repke..ovo veceras je preprekvalitetna igra..jednostavno igralo se viktorije..ibrakadabra je napisao/la:Ppreviše si pristrasan.Da je igrala Španija bilo bi 7-0miralem444 je napisao/la:momci ajde da se nesvadjamo bar ovaj put..mislim svima nama koji smo gledali tekmu je jasno da je ova repka odigrala za cistu 10-ku...jednostavno nije bilo pojedinca za kojeg bi s ereklo pa los je bio skroz..ja sam imo osjecaj da spanija igra protiv rumuna ...
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Jednostavno ne treba obazirati pažnju na dečka i onda će pisati u havu i kad tad će mu to dosaditi.Megamon je napisao/la:Idi veceras na svoju dozu drkanja desnom i pusnje lijevom,davno si provaljen sad se prebaci na druci acc pa opet napisi nesta kontra Papeta.c a r r o l L . je napisao/la:Kakva ironija? Ja sasvim ozbiljan![]()
Misljenje necu promijeniti jer smo jedva dobili jadne Rumune kojima je glavni igrac Mutu koji je davno prn'o u 'shishu'. Sa druge strane kakve velemajstore imamo u timu, zar ih je tesko posloziti u Zvjerka reprezentaciju ??
Izlaskom Misketa sve dolazi na svoje, igraci su fantasticno postavljeni ali steta sto Papetu treba 80 minuta da shvati da Pjanic i Miske ne mogu zajedno.![]()
Zalaganje igraca za 5, to je jedino za sta mogu Pohvaliti Papeta. Postavka je cista 0, sreca pa nije Chivu igrao da ocisti Vedu kod onog centarsuta![]()
Who dares, wins !
Rumuni nisu neka ekipa, ali mora ti bit jasno da ako ti neko zabije gol, i onda igra totalni bunker da je vrlo tesko to probit. Pa taman da je Luksemburg. Odbrana im je uostalom vrlo dobra. Jaki i veliki igraci, jos dobar golman iza njih. Probijali smo, borili se i sto je najvaznije, nismo pali psihicki. Nakon sto smo primili gol u prvom je igra bila vrlo losa, i plasio sam se debakla. Ali nesto je se desilo u poluvremenu i opet smo dominirali. Treba se sjetit i da je sudija propustio cist penal i vjerovatno crveni karton za rumune. Sta bi tek onda bilo? Odlicna tekma, bez prigovora. Ubili smo ih.c a r r o l L . je napisao/la:Kakva ironija? Ja sasvim ozbiljan![]()
Misljenje necu promijeniti jer smo jedva dobili jadne Rumune kojima je glavni igrac Mutu koji je davno prn'o u 'shishu'. Sa druge strane kakve velemajstore imamo u timu, zar ih je tesko posloziti u Zvjerka reprezentaciju ??
Izlaskom Misketa sve dolazi na svoje, igraci su fantasticno postavljeni ali steta sto Papetu treba 80 minuta da shvati da Pjanic i Miske ne mogu zajedno.![]()
Zalaganje igraca za 5, to je jedino za sta mogu Pohvaliti Papeta. Postavka je cista 0, sreca pa nije Chivu igrao da ocisti Vedu kod onog centarsuta![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Neseri idiote,nek dobijem ban,idi navijaj za serbiju sabane jedan,da se hocemo sresti u barazu da vas otresemo ko krusku,mada ste vi daleko od barazac a r r o l L . je napisao/la:Kakva ironija? Ja sasvim ozbiljan![]()

- ibrakadabra
- Kontakt:
Slavicemo u utorak kad dobijemo nogu u guzicu na jedno 5 godina.NoName je napisao/la:Možemo biti za ili protiv, možemo smatrati da nešto nije dobro ili jeste, ali noćas nije vrijeme da se o tome diskutuje. Noćas treba da slavimo.
ma stipu ih ba, vidio sam ih protiv Qatra,Svedske,Francuske itd... pola ih ovdje psovalo Safetu i ogovarali ga a sad on jedva nekako pobijedi jadne Rumune i on kao Murinjoc a r r o l L . je napisao/la:Kakva ironija? Ja sasvim ozbiljan![]()

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
@Legenda bio sam upravu.Devil je napisao/la:Ja bas ocekujem suprotno,utakmicu sa bar 2 gola,jer mislim da ce Rumuni dati gol.U svakom slucaju drago mi je da se tekma igra u subotu i da cu je moci pogledati.legenda reala je napisao/la:
Ja očekujem jednu od najgorihi najdosadnijih utakmica ,obje ekipe ne zna se koja je gora ,zato očekivati je jedan remi sa rezultatom 0:0(sa maximalno 4-5 šuteva prema golu)

I pogodjen tacan rezultat.Devil je napisao/la:BIH-Rumunija 2:1

Odlicna igra BIH,jedna od boljih u poslednje vreme sto sam pogledao,a pod vodstvom Safeta definitivno najbolja,bilo je nekih gresaka ali u ovako "velikoj" pobedi ne treba traziti mane odmah,vec se to treba prepustiti Susicu da u miru sa svojim saradnicima pogleda utakmicu i pocne kovati taktiku za jos bitniju utakmicu u Rumuniji pocetkom juna.
Pobeda cista i apsolutno zasluzena,cak smem se usuditi i reci nezasluzeno mala,zreli su Rumuni bili za jos jedan pogodak da im se duplo vrati za onu pomoc sudije.
Tesko je sada jos uvek na prvu govoriti nesta o igri,pogotovo vama koji ste puni emocija bili,pa cak sam i ja toliko dreknuo na Dzekin gol,mislim da se komsije jos uvek pitaju sta je.

Mislim da bi trebalo pogledati snimak da bi se mogao neki bolji sud dati,samo mi krivo sada sto nisam ja snimao ovu tekmu,nego cu je izgleda morati downloadovati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
Moldovan ili HagiCartman je napisao/la:Gdje je onaj rumun?

Ajde budite relani pa recite kada smo ovako odigrali jednu tekmu, 90.minuta u istom tempu..pa valjalo je vratiti reprezentaciju nakon 0-1,Rumunija jeste u krizi ali vrlo kvalitetna ekipa,koja se organizovana branila....
a mi smo ih potpuno nadigrali..nismo odustajali i tokm 90.minuta smo napadali,imali igru,zelju,volju,hrabrost...zasluzili smo pobjedu sigurno...veliki preokret je ovo...
I protiv Slovacke i protiv Mexica smo imali igru,protok lopte...evidentan je napredak....
Jos Salihovic kad se vrati..pa mi smo tek tad prava reprezentacija.
Ovo govorim za ove sto i dalje prigovaraju.....ovakav povratak i preokret mi nikada nismo napravili....
psihicki smo se pokazali jakim...a o igri da ne govorim...ne vidim razloga da neko nnsto prigovara papetu ili bilo kome...
ja sam veceras ponosan na nasu cijelu reprezentaciju...od igraca, do trenera i doktora..i cijelog timskog staff-a..
Vidketi Karabega,Baljica..Papeta kako se raduju..Spahu sa sljivom na glavi,Vedu sa modricama...neprocjenjivo

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ibrakadabra
- Kontakt:
Moja sučutbadblueboylivno je napisao/la:

Kako sad, jel idu 2 direktno na EP?
mada ce nas diskvalifikovati, al eto ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Nail for Real
- Kontakt:
Najbolji 2 i prva mjesta mislimPuma je napisao/la:Kako sad, jel idu 2 direktno na EP?

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- roy_makaay
- Kontakt:
Kakvi levati Bože dragi,držite se vi svojih Carrola i Ibrahimovića.robovi88 je napisao/la:ma stipu ih ba, vidio sam ih protiv Qatra,Svedske,Francuske itd... pola ih ovdje psovalo Safetu i ogovarali ga a sad on jedva nekako pobijedi jadne Rumune i on kao Murinjoc a r r o l L . je napisao/la:Kakva ironija? Ja sasvim ozbiljan![]()
On je jedna velika **** i to cemo vidjet u narednim utakmicama kvalifikacija ... Rumuni ce nas tamo " pregazit "

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
+ ostali drugi u baraz.Nail for Real je napisao/la:Najbolji 2 i prva mjesta mislimPuma je napisao/la:Kako sad, jel idu 2 direktno na EP?
mada ce nas diskvalifikovati, al eto ?.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- c a r r o l L .
- Kontakt:
I - Francuska
II - Bjelorusija
III - Albania
IV - Bosna
Cetvrti smo, zaista je Pape unaprijedio reprezentaciju.
Bjelorusija i Albanija ispred nas ???
Zivjele pekare diljem nase divne drzave, hvala vam na kroasanima i pitama mi cemo se i dalje zadovoljavati
mrvicama !!!
II - Bjelorusija
III - Albania
IV - Bosna

Zivjele pekare diljem nase divne drzave, hvala vam na kroasanima i pitama mi cemo se i dalje zadovoljavati
mrvicama !!!

Joj poludio sam. Al od svega najdraze mi je to sto Prva vena Rumunije se nije vidjela. To je potvrdio i Spaha.

- Giallorossi
- Kontakt:
mozel neko ovoga malo ohladit lik je obolio na zivcima izgleda..c a r r o l L . je napisao/la:I - Francuska
II - Bjelorusija
III - Albania
IV - Bosna
![]()
mrvicama !!!

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ma pusti ih brate i uzivaj. Prezalosni likovi,sve im crno u zivotu pa samo u negativnosti uzivaju.Analiticari analize,presmjesno.Neko rob,neko grob,a neko oboje u jednom...roy_makaay je napisao/la:Kakvi levati Bože dragi,držite se vi svojih Carrola i Ibrahimovića.robovi88 je napisao/la:ma stipu ih ba, vidio sam ih protiv Qatra,Svedske,Francuske itd... pola ih ovdje psovalo Safetu i ogovarali ga a sad on jedva nekako pobijedi jadne Rumune i on kao Murinjoc a r r o l L . je napisao/la:Kakva ironija? Ja sasvim ozbiljan![]()
On je jedna velika **** i to cemo vidjet u narednim utakmicama kvalifikacija ... Rumuni ce nas tamo " pregazit "
Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 26 mar 2011, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
- miralem444
- Kontakt:
da care smao sto mi od tih istih imamo tekmu manje..a jos albanija nam dolazi ...i imamo dvije protiv bjelorusa al i od albanije i od bjelorusa smo za 2 klase bolji..c a r r o l L . je napisao/la:I - Francuska
II - Bjelorusija
III - Albania
IV - Bosna
![]()
mrvicama !!!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.