S obzirom da si odlican poznavaoc finansija, molio bih te da se prvo bacis na svoju avliju pa onda dodje kod komsijaobagol je napisao/la: ↑13 maj 2024, 15:17Ne, ne nagađam. Malo mi čudno za finansijski izvještaj staviti 5,2 miliona u Ostale rashode.TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:59To ti nesto nagadjas?![]()
Tek sad vidim koliko smo mi vrhunski rezultat napravili poredeci se sa vama.
Trebalo je spisakti silne milione i boriti se za opstanak u PLBiH![]()
Hej važno je da je vama, navijačima Sarajeva, sve čisto, transparentno, da ste vi zadovoljni radom Mirvića, Ajle i ostale ekipe.
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Kako FK Velež može igrati iduće kolo u Vrapčićima kada im je travnjak uništen kiselinom?
Netko ih sabotira? Vico? Možda Beus?
Ili je pošteni Kevelj, ipak, malo lagio o agrarnim dronovima?
Netko ih sabotira? Vico? Možda Beus?
Ili je pošteni Kevelj, ipak, malo lagio o agrarnim dronovima?
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Jel to zabranjeno komentarisati giga-mega projekat sa Koševa koji je akumulirao preko 30 miliona KM gubitka, za razliku od Želje koji ima nešto malo preko 6 miliona akumuliranog gubitka?TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 maj 2024, 15:57S obzirom da si odlican poznavaoc finansija, molio bih te da se prvo bacis na svoju avliju pa onda dodje kod komsijaobagol je napisao/la: ↑13 maj 2024, 15:17Ne, ne nagađam. Malo mi čudno za finansijski izvještaj staviti 5,2 miliona u Ostale rashode.TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 maj 2024, 14:59
To ti nesto nagadjas?![]()
Tek sad vidim koliko smo mi vrhunski rezultat napravili poredeci se sa vama.
Trebalo je spisakti silne milione i boriti se za opstanak u PLBiH![]()
Hej važno je da je vama, navijačima Sarajeva, sve čisto, transparentno, da ste vi zadovoljni radom Mirvića, Ajle i ostale ekipe.![]()
Ma ovaj izvjestaj sarajeva lici na Husicev samo razlika sto husic po izvjestaju minimalac "uplacuje" ostalo na ruke a ovi su to malo finije umotali. Ako je fk sarajevo 100% privatni kako dobija 1.5 miliona podsticaja . Zakonski to moze u infrastrukturu da se samo investira ili grijesim .
Molio bi navijace Veleza i Zrinjskog da ne spominju nista u vezi nas ima nova tema red je da malo odmorimo

-
19vendetta87
- Kontakt:
Steta sto je matori djukac @pitarsam dobio nogu s foruma, bas bih sad volio vidjeti sto on ima reci na ovo sve...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 16:46Steta sto je matori djukac @pitarsam dobio nogu s foruma, bas bih sad volio vidjeti sto on ima reci na ovo sve...
Ne govori da se to desilo
Zbog cega? Samo je plovio kroz svoju mastu
A što nebi plovio kroz maštu,neki 100 godina maštaju o tituli pa ništa i dalje samo maštajuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑13 maj 2024, 16:5719vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 16:46Steta sto je matori djukac @pitarsam dobio nogu s foruma, bas bih sad volio vidjeti sto on ima reci na ovo sve...![]()
Ne govori da se to desilo![]()
Zbog cega? Samo je plovio kroz svoju mastu![]()
Nije steta.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 16:46Steta sto je matori djukac @pitarsam dobio nogu s foruma, bas bih sad volio vidjeti sto on ima reci na ovo sve...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Mislim da se ne moze usporediti masta o tituli i skidanje slika cipova u vegasu s netaAnex je napisao/la: ↑13 maj 2024, 17:02A što nebi plovio kroz maštu,neki 100 godina maštaju o tituli pa ništa i dalje samo maštajuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑13 maj 2024, 16:5719vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 16:46Steta sto je matori djukac @pitarsam dobio nogu s foruma, bas bih sad volio vidjeti sto on ima reci na ovo sve...![]()
![]()
- Bazinga12345
- Kontakt:
Tuzla se jos ne predaje

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
19vendetta87
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑13 maj 2024, 16:5719vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 16:46Steta sto je matori djukac @pitarsam dobio nogu s foruma, bas bih sad volio vidjeti sto on ima reci na ovo sve...![]()
Vjerovatno zbog prijetnji upućenih na racun redakcije i zaposlenikaLegalna služba SS.ba bi trebala definitivno obratiti paznju jer bi
Neko mogao pokucati na vrata redakcije i donijeti veoma
Losu i ruznu vijest!!
Je li tako Causevicu?!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
Ubica Mitomana i Botova
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Gol Tuzle cist opsajd
Aj Borac !
Aj Borac !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Znaci u sustini, mi smo ugaseni samo nam niko nije javio, to na m reče ljubimac propalog klub koji se bori za opstanak, na tribini po islamu izabranoj sa malo cetnika u prilogu.obagol je napisao/la: ↑13 maj 2024, 15:43Mirno spavaj, ja izmišljam. Ovaj finansijski izvještaj je također samo produkt tvog nemirnog sna. Laku noć.Morpheus je napisao/la: ↑13 maj 2024, 15:37
Znači pojma nemaš, baš kako sam i mislio. Nemaš ništa drugo za reći osim "vjeruj mi vi imate ovo i ovo, vi radite ovako i ovako". Kontam reći ćeš nešto više, ali jok. A prethodni post ti je baš bio u nivou "sve ja znam". Evo sad ja mogu glumiti da sve znam i napisati postove kontra tvojih.
Kad krenete nešto ovako razjašnjavati zapitajte se da li stvarno znate ili bacate šuplju.
- TurkishAirlines
Nije, nego mi cudno da je zeljo u dubiozi pored tolikih finansijskih strucnjaka, pritom navijaci su ekipe koja se borila za opstanak ove godine.obagol je napisao/la: ↑13 maj 2024, 16:01Jel to zabranjeno komentarisati giga-mega projekat sa Koševa koji je akumulirao preko 30 miliona KM gubitka, za razliku od Želje koji ima nešto malo preko 6 miliona akumuliranog gubitka?TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 maj 2024, 15:57S obzirom da si odlican poznavaoc finansija, molio bih te da se prvo bacis na svoju avliju pa onda dodje kod komsija![]()
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Jel opsajd...koje si ti smece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.