Ispisano 100 stranica, skoro nijedna nije za utakmicu. Isto tako i na drustvenim mrezama. Nigdje se nista ne spominje.
Imaju ljudi akciju, kako nemaju.. Napali futsalereKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:12Zanimljivo kako ova Zenicka nejac vazda komentarise isto, samo kmece i vrte se u krug
ja a u tom klubu fucalera sve sami profi igraci aj ne seri zivota tiBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:15Imaju ljudi akciju, kako nemaju.. Napali futsalereKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:12Zanimljivo kako ova Zenicka nejac vazda komentarise isto, samo kmece i vrte se u krug
![]()
Znas li sta je bilo ovdje 5 minuta poslije u Crkvicama ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:16"Nemamo mi komplekse" ali se slomise da ispisu par stranica o Manijacima na temi opcenito PL BiH dok igraju sa Gornjim Rahicima. Vazda najveci sabani bili, a evo izgleda jos uvijek su neprikosnoveni![]()
![]()
cuj sta pa bio trk u policju hahahahahahRubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:19Znas li sta je bilo ovdje 5 minuta poslije u Crkvicama ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:16"Nemamo mi komplekse" ali se slomise da ispisu par stranica o Manijacima na temi opcenito PL BiH dok igraju sa Gornjim Rahicima. Vazda najveci sabani bili, a evo izgleda jos uvijek su neprikosnoveni![]()
![]()
Moze li to malo glasnije?RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:19Znas li sta je bilo ovdje 5 minuta poslije u Crkvicama ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:16"Nemamo mi komplekse" ali se slomise da ispisu par stranica o Manijacima na temi opcenito PL BiH dok igraju sa Gornjim Rahicima. Vazda najveci sabani bili, a evo izgleda jos uvijek su neprikosnoveni![]()
![]()
Sta je bilo ? Mozes li napisati ti?RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:19Znas li sta je bilo ovdje 5 minuta poslije u Crkvicama ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:16"Nemamo mi komplekse" ali se slomise da ispisu par stranica o Manijacima na temi opcenito PL BiH dok igraju sa Gornjim Rahicima. Vazda najveci sabani bili, a evo izgleda jos uvijek su neprikosnoveni![]()
![]()
Metallica robija?KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:21Moze li to malo glasnije?RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:19Znas li sta je bilo ovdje 5 minuta poslije u Crkvicama ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:16"Nemamo mi komplekse" ali se slomise da ispisu par stranica o Manijacima na temi opcenito PL BiH dok igraju sa Gornjim Rahicima. Vazda najveci sabani bili, a evo izgleda jos uvijek su neprikosnoveni![]()
![]()
![]()
![]()
Znam ja veoma dobro na kojeg se kralja referiraju oni koji vam ispiraju mozak, nego ne mogu vjerovati da ga neko još uvijek uzima kao argument.
opalaopala je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:06Moze li neko onoj TIFO sceni poslat detalje ovog sramnog dogadaja da bude upoznata citava javnost. Naravno i czhooligans koji je objavio plijen i slike. Nek svak zna sramotu