Nije da to i prije nismo znali.

Vidimo se na idućem derbiju a do tada ti nastavi piskarat ovdje i laži sam sebe , uvjeravaj i brani neobranjivo .opalaopala je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:12Jos nisi skontao da kao navijacka grupa ne postojite ? sami ste sebi zadali posljednji udarac. Ko sa murijom suruje, s murijom i pada.SokolPravde je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:09Vašu sramotu i poraz ne može ni Neretva oprati .....jedva čekam dan kad vam budu gorile zastave . Vrijeme brzo ide doći će i taj dan pa ćemo vidjeti onda tko laže i u koga su bile zastaveopalaopala je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:06Moze li neko onoj TIFO sceni poslat detalje ovog sramnog dogadaja da bude upoznata citava javnost. Naravno i czhooligans koji je objavio plijen i slike. Nek svak zna sramotu![]()
Sta je ovo moj sokole pobiste se medjusobno, pa vama ne treba ni RA ni FUP vi to sve medjusobno odradite. A kratko ti je trajao let sokole i filozofiranje. De vidi sa tim kolegom da nije on odo FUP.u ? Ugasi profil pravi novi
Nakon ove blamaze obrisi supak s njim ionako se ne peretetutankamon1905 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:11Svako jutro kad se probudim, pokriven udarnim padne mi ona pjesma na pamet i stihovi: ne ovako ne mogu dalje, o boze moj, sta cu sa njim..
Rodjeni su dobili i formaciju ali ne od policije,nastavi jesti kolace u sccuNoDi80 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:12Meni je rodjak bio dostavio dobre info da su ljudi sa strane pomogli ultrasima (samo sto niko nije znao da je to policija i jos neki pistolerosi)
Sad su pitanja da li je i ko je dao dojavu rodjenima ko je lik koji nosi transove kod ultrasa taj dio se preskocio zbog onog videa koji je skrenuo svu paznju na sebe
Ali sad ova info da fup ima sve trazi odgovor i na to pitanje
A idi u kur.ac
Vidimo se na idućem derbiju a do tada ti nastavi piskarat ovdje i laži sam sebe , uvjeravaj i brani neobranjivo .opalaopala je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:12Jos nisi skontao da kao navijacka grupa ne postojite ? sami ste sebi zadali posljednji udarac. Ko sa murijom suruje, s murijom i pada.SokolPravde je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:09Vašu sramotu i poraz ne može ni Neretva oprati .....jedva čekam dan kad vam budu gorile zastave . Vrijeme brzo ide doći će i taj dan pa ćemo vidjeti onda tko laže i u koga su bile zastaveopalaopala je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:06Moze li neko onoj TIFO sceni poslat detalje ovog sramnog dogadaja da bude upoznata citava javnost. Naravno i czhooligans koji je objavio plijen i slike. Nek svak zna sramotu![]()
Sta je ovo moj sokole pobiste se medjusobno, pa vama ne treba ni RA ni FUP vi to sve medjusobno odradite. A kratko ti je trajao let sokole i filozofiranje. De vidi sa tim kolegom da nije on odo FUP.u ? Ugasi profil pravi novi
Nije u fupu su svi transovi obje grupe
Mislim jel Ra vratio transove muriji od ultrasa
Koliko sam ja upoznat fup je svima sve uzeoPablo11 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:19Mislim jel Ra vratio transove muriji od ultrasa
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AvantiBL, Faraon iz Visokog, ik0ik0, MrkiMedo, Orvel, supervizor, Zaboljesutra i 77 gostiju.