Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2023/24
Kimić ce veceras i u snu vjerovatno pokusavati uhvatiti Vinija.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
JonSnow je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:29Prvi put u dugo vremena, da se može reći da je sotona iz Madrida zaslužila pobjedu. Ova zadnja situacija je sumnjiva, ali nebitno na kraju. Bayern je bio slab čitavu utakmicu, a Neuer ih je držao na životu većinu vremena...dok nije odlučio da ih pokopa.
Sama činjenica da ovakvo smeće od ekipe Reala dolazi relativno lako do finala, a da ih s druge strane čeka, u Bundesligi petoplasirana BVB, govori u kakvom je strašnom ku.rcu fudbal.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
I ovako je pojeo onog nesretnika Kimmicha. Ne pamtim goru defanzivnu partiju nekog igraca a u medijima neces naci recenice o tome, eh da je tu bio jedan drugi desni bekNail for Real je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:27Satrao bi ih Vini da je izasao visoko, odlicna taktika, malo mu je falilo.JayCatwright je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:26Tuchel po meni doktorski pripremio utakmicu, ali premalo pobjednickog mentaliteta u ovoj ekipi Bayerna.

Bez trollanja i zajebancije Chelsea. Cold Palmer je bolji igrac od bilo kojeg igraca Bayerna.
Pa ovdje je De Ligt glavni krivac jer zaklanja cijelo Rudigerovo tijelo, pogotovo desnu nogu. I ono, iz sudijine perspektive u tom trenutku fakat se čini ko veliki ofsajd. Mislim ono, nebitno jer je ćelavi debil pustio da se igra skoro 15 minuta.
Inače fudbal odavno nije bio bolji. Toliko trke, zalaganja, taktike na skoro svakoj utakmici. Logično da nije ovima što nazivaju najveći klub nekim sotonama, imaju dvostruke aršine i slično tome.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Istina nažalost.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- JayCatwright
- Kontakt:
Dobro je, kvota na Real veća nego na City protiv Intera prošle sezone
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Od ljeta 2016 ja govorim kako je to zapravo jedna **** od igrača , a bome jos veca od desnog beka
Kakva katastrofa
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Nikad gori Bayern se po obicanu prepao protiv Reala. Uvukao se luzerski mentalitet koji ce tesko bit mimoici. Toliko loseg posla oko igrackog kadra u posljednjih nekoliko godina dovelo je do ove situacije. I dalje se igra bez par igraca a opet se daleko doguralo.
Real ima nesto sto drugi nemaju, a to je Kur.ac, penetriraju gdje hoce i kome hoce iako im je slaba ekipa u usporedbi sa prijasnjim. Mozemo reci Bayern bi prosao da su svi tu bili, ali koga k boli.
Cestitke Realu, navijacu za BVB da im se vrati za proslu sezonu u prvenstvu ali Real je Real, institucija za sve druge klubove, rodjeni pobjednici.
I cist je gol ponisten Bayernu ali j ga. Da se nisu prepali prvog meca i da nije bilo Kim nego zdravog Ligta sve bi bilo drugacije ali kako ono kazu, da je babi muda bila bi deda.
Real ima nesto sto drugi nemaju, a to je Kur.ac, penetriraju gdje hoce i kome hoce iako im je slaba ekipa u usporedbi sa prijasnjim. Mozemo reci Bayern bi prosao da su svi tu bili, ali koga k boli.
Cestitke Realu, navijacu za BVB da im se vrati za proslu sezonu u prvenstvu ali Real je Real, institucija za sve druge klubove, rodjeni pobjednici.
I cist je gol ponisten Bayernu ali j ga. Da se nisu prepali prvog meca i da nije bilo Kim nego zdravog Ligta sve bi bilo drugacije ali kako ono kazu, da je babi muda bila bi deda.
Čemu onda uopšte služi ovaj VAR, ako neće biti upotrijebljen upravo u ovakvim situacijama? Zar funkcija VAR-a nije korigovati greške glavnog ili linijskog sudije, bez obzira je li glavni sudija puhnuo u pištaljku ili nije?

- JayCatwright
- Kontakt:
Pep bolji.

Pa bas zato sluzi, al eto zaboravili su malo pravila
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Cestitke pravim navijacima Reala
Posto se naredne sezone mjena format LP promjeniti i naziv takmicenja u Real M.i prijatelji

Posto se naredne sezone mjena format LP promjeniti i naziv takmicenja u Real M.i prijatelji
Teze palo brokuli nego saurmanu 

Ko protiv Reala ne iskoristi prilike dženaza mu je. Plus sto redovni se desi neki brain fart u protivničkoj ekipi. Da onakvom golmanu se onako odbije lopta..... Plus sto je onaj MinĐe pogodio prečku minutu ranije....
Mislim da ovi iz Reala prosipaju mrve u aksam po terenu. Nema drugog objašnjenja. Mentalitet al u kurcu.
Mislim da ovi iz Reala prosipaju mrve u aksam po terenu. Nema drugog objašnjenja. Mentalitet al u kurcu.
Pa ne može VAR reagovati kad je sudija već svirno dvije sekunde prije nego je ovaj ošutao loptu.
Kakav money managment auuuu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Eselamu alejkum i veliki pozdrav.
Nema desnog beka do Walkera,ubica vrhunskih krila.
Dzaba mu prečka kad je bio faul nad golmanom. To je sve mentalitet. Da nije Neuer pogriješio, pogriješio bi neko drugi u 95. minuti.Mukebir je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:43Ko protiv Reala ne iskoristi prilike dženaza mu je. Plus sto redovni se desi neki brain fart u protivničkoj ekipi. Da onakvom golmanu se onako odbije lopta..... Plus sto je onaj MinĐe pogodio prečku minutu ranije....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.