Carvajal i Modrić idu po šestu titulu LP.

Nestvarno.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Carvajal i Modrić idu po šestu titulu LP.
Lopta vec u vazduhu, pogresan frame
Ma i ovaj Real je sumnjiv do bola,al Bayo je jos gori.Akcije Reala pocivaju na tome dodaj do Vinija,on moze.
Pa i Rudisha se kretao unazad,ono bila bi haman ista situacija milisekundu ranije.
Vec imaju isti broj kao Barcelona.
Satrao bi ih Vini da je izasao visoko, odlicna taktika, malo mu je falilo.JayCatwright je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:26Tuchel po meni doktorski pripremio utakmicu, ali premalo pobjednickog mentaliteta u ovoj ekipi Bayerna.
Causevic,stari navijac BarceOsmaDolazi je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:25U redakciji ss.ba nista novo. Opet placu zbog Reala. Pa dokle vise. E cuj cist gol![]()
Pa mislim ono, i da je otišlo u produžetke završilo bi bar 2 razlike za Real kako sam prognozirao prije osam dana. Nije odavno lošiji klub igrao u polufinalu LP. Više sam impresioniran Dortmundom, makar imaju neku igru kad krenu naprijed.
Sa ovakvim kadrom, nije moglo bolje od ovoga. Neuer ih spasio, Neuer ih i dokrajčio.JayCatwright je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:26
Tuchel po meni doktorski pripremio utakmicu, ali premalo pobjednickog mentaliteta u ovoj ekipi Bayerna.
Tesko od Sanea i Gnabrya napravit igrace. Kane je fantastican napadac...protiv Kolna.
Da li po tebi jacu ekipa ima Chelsea ili Bayern?JayCatwright je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:26Tuchel po meni doktorski pripremio utakmicu, ali premalo pobjednickog mentaliteta u ovoj ekipi Bayerna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.