Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Champions League 2023/24
Desna noga skupljaca zeljeza Rudise je zadnja.
Licniznanstvenik je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:15zašto ovi iz Bayerna nisu napustili teren nakon te odluke?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DinGospo21
- Kontakt:
Koje kmečanje, čovjek produžio haman 20min, sudija svira ofsajd igrači Reala stali, i ovaj daje gol, zabio bi malo Morgen da su htjeli blokirati, pritom je situacija bila kad je nadoknada daleko istekla.
- Nail for Real
- Kontakt:
Malo je to, jesi vidio kako Pavlovic protrca kad nas Joselu povede, seme mu balkansko ****

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Vraca mu se onih 3:3 iz 2005 kada je masakrirao Liverpool i izgubio poslije spleta nevjerovatno glupih okolnosti. I onda 2014 , 2022 i 2024 sve dolazi na naplatu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Pa čini se da je koljeno Pavlovića(ako je ovo Pavlović) bliže golu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Nema veze ljudi bitno je da je Bayern ispo
Tako oni godinama daju golove u Bayerligi jer im je Bundestag iza ledja
Tako oni godinama daju golove u Bayerligi jer im je Bundestag iza ledja
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 maj 2024, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ne mislim na njega idolu vec igraca iza...igrac naprijed iz Meke se vidi da je u ofsajdu
Isto sam pomislio
Al ako je bio u duelu za loptu jer je imao namjeru igrati loptom opet nije u ofsajdu
Kardinalna greska
Carlo izmjenama okrenuo tekmu 
Tuchel zbog izmjena zasluzuje otkaz cim slete u Minhen. To sam pomislio i prije nego su primili golove.

Tuchel zbog izmjena zasluzuje otkaz cim slete u Minhen. To sam pomislio i prije nego su primili golove.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JayCatwright
- Kontakt:
Pored ove ljudine ti dovedeš Kanea. Zna se ko je magnet za trofeje. Dvije sezone - dva velika trofeja.
Al vadit Musialu, Sane i Kanea

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Niko I ne pise o cistom penalu koji je Carvajal napravio nad Musialom nakon sto je ovaj osutao loptu.
Jjebiga, nisu oni imali radi čega da je povlače kad je ovaj svirao. Mada mislim da bi svakako svirao De Ligtu ofsajd, nije igrao loptom ali se vrtio tu, nije baš da nije uticao na igru.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Preokret pokrenuo Neuer. Kao Donnarumma 2022. Sretnijeg kluba nema na planeti.
Pravo vrijeme da se prisjetimo ovog vanvremenskog klasika
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Jesi ti gledao utakmicu? pa Neuer je krivac što nije bilo tri razlike prije gola Bayerna. Kane je imao priliku riješiti utakmicu i čim je fulio zicer znao sam šta slijedi.
Ono klasično Realovo, gospodski, lagano...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.