Nema veze bar su 3-ciadis.p je napisao/la:
Imal veceg debila od mene.....juce me PauOrthez obara...prvi par na listicu, danas Dinamo....ccc![]()
![]()
Sjetim se majke Orientu i grimsbyu , a Dynamo samo naprijed !
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nema veze bar su 3-ciadis.p je napisao/la:
Imal veceg debila od mene.....juce me PauOrthez obara...prvi par na listicu, danas Dinamo....ccc![]()
![]()
Mojne tita hebi im staljinaNije Bitno je napisao/la:Ajde Rusi **** vas Tito ledeni
trebali bi rusi uvaliti makar 2Nije Bitno je napisao/la:Ma vjerujem dace Rusi u drugom uvaliti bar dva komada
A qrc nema veze.....evo ovo sto je pocelo lagano prolazi....Englezi vode 2 razlike, a Rusija zavrsila 0-0 prvo pol.....Samo F.K.S !! je napisao/la:Nema veze bar su 3-ciadis.p je napisao/la:
![]()
Sjetim se majke Orientu i grimsbyu , a Dynamo samo naprijed !
1-2 u pet minuta ole ole ole ole !!!DARE_DEVIL_SA je napisao/la:DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ja fol odigrao Abroath-Stranraer zbir golo 3+, evo poluvrijeme 0-0.
A na svakoj drugoj tekmi u toj ligi ima barem po jedan gol na poluvremenu
J.... Vam mrtve B.. Vam mater j...!!!
Kome li si ti dao sadakeDARE_DEVIL_SA je napisao/la:1-2 u pet minuta ole ole ole ole !!!DARE_DEVIL_SA je napisao/la:DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ja fol odigrao Abroath-Stranraer zbir golo 3+, evo poluvrijeme 0-0.
A na svakoj drugoj tekmi u toj ligi ima barem po jedan gol na poluvremenu
J.... Vam mrtve B.. Vam mater j...!!!
2-0Interista je napisao/la:Clyde-Montrose 1 2,2

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.