Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Chat
Da se nelazemo. Gleda se i onako samo bntv, rtv hb i Hayat.
Nemoj tako.numanumaye22 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 11:10Trebali su se ugasit ima 15 godina. Isto kao i BHRT realno.
Kako bi se ti osjećao da ugase ZDF ili Pro7?
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Re: Chat
I jedno pitanjce, zasto su samo gradjani FBIH obavezni placati pretplatu ako je drzavna tv BHRT?
Od FTV cemo pamtit vjecne reprize Vize za Buducnost, LZN i koncerte Safeta za Bajram.
ZDF bi se ugasio isto da 83M ne placa mjesecno nekih 18 eura, pa eto ti pomnozi, a u Minhenu kad budes blizu ZOBa usput vidi onu zgradurinu ARD sve ce ti biti jasno.
Pro7 je okej, ali se gledalo davno kao dijete, kao i RTL II.
Od FTV cemo pamtit vjecne reprize Vize za Buducnost, LZN i koncerte Safeta za Bajram.
ZDF bi se ugasio isto da 83M ne placa mjesecno nekih 18 eura, pa eto ti pomnozi, a u Minhenu kad budes blizu ZOBa usput vidi onu zgradurinu ARD sve ce ti biti jasno.
Pro7 je okej, ali se gledalo davno kao dijete, kao i RTL II.
Baš blamiranje Konakovića, nikad SDA iz njega.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- AshburtonG
- Kontakt:
Na prepad me lik uzeo. Imao neku nebakterijsku infekciju. Nije nasao nista na nalazima i kaze morat cemo s kamerom uci. Nisam veci bol u zivotu osjetio…
Prst je top. Malo pisnes i to je to. A ovo je pakao kad ti udje s onim kablom kroz glavic uahaha
Costco ti je Tito burazeru, i narod ih voli jer su i extra prema radnicima, u svakom segmentu, komsija mi radi za njih (ali im je neko mudo malo jace), ma nije kaze realno kako se ophode prema radnicima svojim, dok je Wal-Mart gnjida obicna (cif. uti), koji nedaju ni puno radno vrijeme radnicima.
Mozes dodati jos jednu osobu na svoj membership
- Marsal
- Kontakt:
Kako imaju jeftinih stvari. Tražio od seke običnih majica da mi kupi, kaže ona našla u Costcu 5 komada za 15$ pamučne. Taman mi treba za posla ljetialemsa je napisao/la: ↑08 maj 2024, 11:51Costco ti je Tito burazeru, i narod ih voli jer su i extra prema radnicima, u svakom segmentu, komsija mi radi za njih (ali im je neko mudo malo jace), ma nije kaze realno kako se ophode prema radnicima svojim, dok je Wal-Mart gnjida obicna (cif. uti), koji nedaju ni puno radno vrijeme radnicima.
Mozes dodati jos jednu osobu na svoj membership

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baš jučer tamo prolazim, policije k'o u filmovimaMarsal je napisao/la: ↑08 maj 2024, 07:13Ali kako to kad niko ne smije hapsit Hrvate.MortemHz je napisao/la: ↑08 maj 2024, 00:42
Do ovog momenta uhapšeno je 10 lica koja se dovode u vezu sa izvršenjem niže navedenih krivičnih djela.
Prema nezvaničnim informacijama, prvoosumnjičeni je Jure Miletić, vlasnik firme “AC Juro” iz Kiseljaka, a među osumnjičenim su i njegova supruga Marijana Miletić, Ivan Miletić, Mijo Miletić, Danica Miletić, Anja Vidović, Ivica Vidović, Pero Čalić, Ankica Čalić, Darija Vrebac, Marija Vrebac, Sonja Mlakić, Leonarda Prskalo i Ragib Emšo.
![]()
Btw dragi Ragibe otac te ne yebo![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vrijednost izvoza iz BiH u 2023. godini iznosi 17,2 milijardi KM što je manje za 1,20 milijardu KM ili 6,57 posto u odnosu na 2022. godinu, a uvezena je roba u ukupnoj vrijednosti od 28,2 milijardi KM, što je manje za 875,60 miliona KM ili 3,01 posto u odnosu na godinu ranije. Vanjskotrgovinski deficit iznosio je 11,1 milijardu KM, a pokrivenost uvoza izvozom 60,8 posto.
Bosna i Hercegovina je skoncentrisana prvenstveno na tržište EU, pa se 72,3 posto od cjelokupnog izvoza plasira na tržište EU. U 2023. godini zabilježen je pad izvoza na tržište EU za 6,71 posto u odnosu na prethodnu godinu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
A uvoz nam veci nego izvoz
Jos kad Lidl se prosiri i Bingu stvori konkurenciju…
Jos kad Lidl se prosiri i Bingu stvori konkurenciju…
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Program Federalne televizije ugašen je prvi put od njenog nastanka. Javni RTV servisi u direktnoj su nadležnosti Ministarstva prometa i komunikacija BiH na čijem je čelu Edin Forto. Odluku o gašenju signala Federalnoj televiziji BHT nikada ne bi donio bez podrške stranaka trojke koje zanima jedino politička kontrola nad programom, a mimo toga javni servis ih apsolutno ne interesuje. Prisjetimo se samo da je Sabina Čudić slatkorječivo građanima Sarajeva izmamila više od 20 hiljada glasova obećavajući sve i svašta kada oni dođu. A kada su došli građani su izgubili i ono što su imali. Reći će opet kako su za sve krivi oni prije i nacionalisti. Ali nisu to nacionalisti iz HDZ i SNSD, oni su im koalicioni partneri, kod njih svako malo idu na sijelo u Ist. Sarajevo…

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Rade sa ogranicenim brojem brandova, i od njih dobijaju/prave dobar deal (jer uzimaju i naveliko jel) i onda to prosljede musterijama, nisu pohlepni.
-
- Kontakt:
Sad ce sve ovce biti na broju na Hayatu.avenija je napisao/la: ↑08 maj 2024, 12:38Program Federalne televizije ugašen je prvi put od njenog nastanka. Javni RTV servisi u direktnoj su nadležnosti Ministarstva prometa i komunikacija BiH na čijem je čelu Edin Forto. Odluku o gašenju signala Federalnoj televiziji BHT nikada ne bi donio bez podrške stranaka trojke koje zanima jedino politička kontrola nad programom, a mimo toga javni servis ih apsolutno ne interesuje. Prisjetimo se samo da je Sabina Čudić slatkorječivo građanima Sarajeva izmamila više od 20 hiljada glasova obećavajući sve i svašta kada oni dođu. A kada su došli građani su izgubili i ono što su imali. Reći će opet kako su za sve krivi oni prije i nacionalisti. Ali nisu to nacionalisti iz HDZ i SNSD, oni su im koalicioni partneri, kod njih svako malo idu na sijelo u Ist. Sarajevo…![]()
- numanumaye22
- Kontakt:
Kod nas se sve ugasi, nista cudno. Ode u stecaj, bankrotira, ugasi se. Pa bokte fabrika Duhana Sarajevo koja je radila 150 godina, pazi sad, osnovana je 1880 godine, a radila je cak i u ratu ali vise ne radi. U zemlji gdje je svaki drugi covjek pusac zatvori se fabrika duhana, nadrealisti vibe.avenija je napisao/la: ↑08 maj 2024, 12:38Program Federalne televizije ugašen je prvi put od njenog nastanka. Javni RTV servisi u direktnoj su nadležnosti Ministarstva prometa i komunikacija BiH na čijem je čelu Edin Forto. Odluku o gašenju signala Federalnoj televiziji BHT nikada ne bi donio bez podrške stranaka trojke koje zanima jedino politička kontrola nad programom, a mimo toga javni servis ih apsolutno ne interesuje. Prisjetimo se samo da je Sabina Čudić slatkorječivo građanima Sarajeva izmamila više od 20 hiljada glasova obećavajući sve i svašta kada oni dođu. A kada su došli građani su izgubili i ono što su imali. Reći će opet kako su za sve krivi oni prije i nacionalisti. Ali nisu to nacionalisti iz HDZ i SNSD, oni su im koalicioni partneri, kod njih svako malo idu na sijelo u Ist. Sarajevo…![]()

- numanumaye22
- Kontakt:
Edin Gačanin Tito je momak iz Boljakovog Potoka u Sarajevu. Sin je Miralema Gačanina koji je bio ozbiljan kriminalac u Sarajevu. Edin Gačanin je u vrhu svjetskog kriminala. On je u top 10 narko bosova u svijetu. Ni jedan Bosanac ni u čemu nikad nije bio toliko u vrhu kao on
Jedan od inspektora američke agencije za borbu protiv narkotika 2019. godine mi je rekao da je promet kartela 23 milijarde eura. Ako uzmemo u obzir da je budžet Bosne i Hercegovine u jednom momentu bio milijardu KM, to je na nivou budžeta Bosne i Hercegovine za sljedećih 40 godina
Samo u novembru 2017. godine kartelu Gačanina je zaplijenjeno osam tona kokaina. Pao je u Hong Kongu, Africi, Belgiji, Nizozemskoj i Španiji. Dakle, Gačanin je držao tri kontinenta. To je sve iz dokumenata nizozemskog pravosuđa
Plan je bio da se preuzme politička scena u BiH. Bilo mu je dosadno i zato ga je zanimala politička scena u BiH. O tome je počeo razmišljati u vremenu koronavirusa. Onda je uzeo telefon i preko sky aplikacije počinje s pokušajima da preuzme političku scenu u BiH. Kod njega se može vidjeti određena razina patriotizma prema BiH i da ima neku potrebu pomagati ljudima u BiH. On je nalazio ljude koji nisu imali kriminalni dosje. Zadatak im je bio da osnivaju firme. On im je rekao da se samo bave uvozom voća i povrća i da su konkurentni na tržištu. A, posao drugih osoba je bio proizvodnja, transport i preuzimanje kokaina", kazao je.
E ovo ti je rec kriminalcina a ne Golubovici, Hatici, Smrkovi i ostala buranija. Respekt. Bukvalno za Netflix serije.On se bavio tržištem BiH jer mu je bilo dosadno. Tržište BiH što se droge tiče je smiješno za takve ljude. On je taj novac u BiH davao radi nekih ranijih prijateljstava. On ljude koji su radili za njega ne ostavlja tek tako. U Edinu Gačaninu prepoznajem Pabla Escobara. Mnogo je ljudi čijim porodicama je pomogao. Tim metodama se mafijaši služe

Faćo je u pravu.Pala je u vodu priča o izdaji jer su je kreirali oni koji su izdali reviziju presude protiv Srbije.
Ne mogu izdajnici kreirati laž da je neko drugi izdao.
Sad su smislili laž o saradnji sa kartelom po istoj matrici.
Bakir Izetbegović mene u Sky aplikaciji jesu pomenuli kao predsjednika NiP-a, drugačije me ne znaju, a tebi tepaju Bakir, Bake, ti objasni kako i zašto![]()
Sa Kapidžićem ekspertom iz oblasti narkotika ne bih polemisao.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Annalena Baerbock (švabska ministrica vanjskih poslova) spička dnevno haman oko 400€ narodnih para na frizere, kozmetičare i štaveć ide uz to. Preko 11k€ mjesečno za stajling.. skoro 4x više od idućeg na listi.
Inače me totalno boli qrac za ovu informaciju. Ovo sam podijelio da Leo vidi.. ne bi li se nafurao da pljuje po onima koji ga fakat kradu, a ne po onima sa kojima tehnički nema nikakve veze.
Inače me totalno boli qrac za ovu informaciju. Ovo sam podijelio da Leo vidi.. ne bi li se nafurao da pljuje po onima koji ga fakat kradu, a ne po onima sa kojima tehnički nema nikakve veze.

The saddest thing in life is wasted talent.