Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Zutaljima bi bilo najbolje da izadju i u Utorak sa kompletnim drugim timom protiv PSG , kao danas protiv Augsburga.
Kakav penal sviraju Bayernu 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zasto svi treneri odbijaju Bayern? Sad citam i neki Schmidt ih ne zeli preuzeti. Zar su tako nisko pali.kraljttbvb je napisao/la: ↑03 maj 2024, 18:21Vidi i on da ne ide više. Ne igra redovno, hobla klupu, ni sa Terzicem nije u najboljim odnosima.Mogli je napisao/la: ↑03 maj 2024, 17:54A sto ne nagradit igraca za lojalnost? Mogao je uzeti vise kesa da se ispalio u najveceg rivala kao Gotze i Poljska letva.kraljttbvb je napisao/la: ↑03 maj 2024, 17:00
Pa sta sad treba, drzati ga u klubu dok god moze hodati, a plata mu poprilicno velika.
Da je bio lik koji nije htio u Bajern, to stoji i svaka mu cast za to, ali nije bas igrao za kikiriki ni u BVB-u...
Neka ide par godina u S. Arabiju, da još malo love uzme, pa kad se vrati može u neku direktorsku fotelju u Dortmundu...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Toksična atmosfera.Mogli je napisao/la: ↑04 maj 2024, 18:27Zasto svi treneri odbijaju Bayern? Sad citam i neki Schmidt ih ne zeli preuzeti. Zar su tako nisko pali.kraljttbvb je napisao/la: ↑03 maj 2024, 18:21Vidi i on da ne ide više. Ne igra redovno, hobla klupu, ni sa Terzicem nije u najboljim odnosima.
Neka ide par godina u S. Arabiju, da još malo love uzme, pa kad se vrati može u neku direktorsku fotelju u Dortmundu...
Neuer, Muller i ekipa Ancelotija otjerali, a da ne otjeraju nekog bezveze trenera...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Bochum sa danasnjom pobjedom osigurava opstanak u ligi,vjerovatno čak i bez baraža.
Union sebi komplikuje situaciju,mnogo zavisi od Mainza koji igra protiv Hajednhajma u gostima
Union sebi komplikuje situaciju,mnogo zavisi od Mainza koji igra protiv Hajednhajma u gostima
Šta radi Alonso i njegov Leverkusen
Gledam sad rezultat i sastav, pa jel moguće da je čovjek napravio ovakav stroj od ekipe.

Gledam sad rezultat i sastav, pa jel moguće da je čovjek napravio ovakav stroj od ekipe.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Bjelica dobio otkaz, nije više trener Union Berlina. Upali su iznenada opet u grčevitu borbu za opstanak.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Imam neki los osjecaj , u vezi Bajerna i Borusije za uzvratne tekme.
Volio bih da se ponovi 2013 g i Wembley , mislim da je maksimum polufinale !
Finale rezervisano za Real i PSG na zalost , volio bih da me razuvjere Bajern i Borusija .
Volio bih da se ponovi 2013 g i Wembley , mislim da je maksimum polufinale !
Finale rezervisano za Real i PSG na zalost , volio bih da me razuvjere Bajern i Borusija .

-
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako su od toliko trenera, oni doveli nekog Bjelicu 
Gdje ga samo nađoše...

Gdje ga samo nađoše...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
20mil€ klauzula.Bayer Leverkusen have made an inquiry for Girona midfielder Aleix García as potential summer targets.
Nothing close yet but he’s one of several names on Bayer list, as @QuirosRuiz reported.
Barça were showing interest in January but no fresh talks as of now.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Prema igračkom kadru, indvidualnom kvalitetu Union je svakako jači. Kada bi ovo samo gledali onda Union nije trebao imati ništa sa borbom za opstanak.Amirutah1988 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 17:16Vidim veliku priliku za Fortunu ako budu igrali sa Unìon Berlinom baraž ,iako bih voliio da Fortuna bude drugoplasirana,što nije nemoguce.
A ako misliš na određenu psihološku prednost onda bi to moglo biti na strani Fortune, jer tu su u uzlaznoj putanji. Jedino ako se Fortuna slučajno ne slomi, pa je i HSV nekako ne prestigne u ova zadnja dva kola.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Union kao bundesligaš ,naspram drugoligaša i treba da ima individualni, kao i kadrovsku prednost.effe_sa je napisao/la: ↑06 maj 2024, 19:48Prema igračkom kadru, indvidualnom kvalitetu Union je svakako jači. Kada bi ovo samo gledali onda Union nije trebao imati ništa sa borbom za opstanak.Amirutah1988 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 17:16Vidim veliku priliku za Fortunu ako budu igrali sa Unìon Berlinom baraž ,iako bih voliio da Fortuna bude drugoplasirana,što nije nemoguce.
A ako misliš na određenu psihološku prednost onda bi to moglo biti na strani Fortune, jer tu su u uzlaznoj putanji. Jedino ako se Fortuna slučajno ne slomi, pa je i HSV nekako ne prestigne u ova zadnja dva kola.![]()
Fortuna igra dopadljiv fudbal,najeefikasniji je drugoligaš,u dobroj su formi,ali to u baražu nista nemora značiti.
Ako bi za Fortunu birao protivnika(Union/Mainz),svakako bi izabrao Union jer imam osjecaj da sa njima mogu biti ravnopravni.
Ne vjerujem da ce Fortuna prokockati trece mjesto,zadnje kolo Magdeburg kuci.
Vidjet cemo kako ce HSV odigrati u Paderbornu,a posebno očekujem duel u Kielu

-
- Kontakt:
Ulozio sam 100 evrica da ce zutalji primiti gol u prvih 10 min 

-
- Kontakt:
Sekunda…bayernmiasanmia je napisao/la: ↑07 maj 2024, 20:53Ulozio sam 100 evrica da ce zutalji primiti gol u prvih 10 min![]()

Nadam se da je to još jedan u nizu fejk fleksova na forumu. Morate se malo bolje informisat prije klađenja. Od svih polufinalista BVB je primio najmanje golova. A imali su najtežu grupu.
-
- Kontakt:
Dad sam se ukljucio da gledam , sta bi za secCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑07 maj 2024, 21:11Sekunda…bayernmiasanmia je napisao/la: ↑07 maj 2024, 20:53Ulozio sam 100 evrica da ce zutalji primiti gol u prvih 10 min![]()
![]()
-
- Kontakt:
bayernmiasanmia je napisao/la: ↑07 maj 2024, 21:17Sad sam se ukljucio da gledam , sta bi za secCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑07 maj 2024, 21:11Sekunda…bayernmiasanmia je napisao/la: ↑07 maj 2024, 20:53Ulozio sam 100 evrica da ce zutalji primiti gol u prvih 10 min![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Hajmo zutalji sigurno i pametno odigrati i drugo poluvrjeme i onda pravac Wembly , sa Bayernom drugo finale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.