Slazem se druze,cim se osamostali i babo ne bude davao lovu on i njegov fudbal prestaju..Opet necu reci da decko nije dobar,u svakom slucaju na svakog treba skrenut paznju i neka se odgovorni pobrinu i ispitaju njegove kvalitete...
ja sve fino dodao Admira Salihoviča na fb, pripremio intervju od 20 pitanja imate li vremena imam, pita ko sam, ja ispričam..i na kraju kaže nemam vremena..on bi u novine, e nećeš...
anlayan je napisao/la:ja sve fino dodao Admira Salihoviča na fb, pripremio intervju od 20 pitanja imate li vremena imam, pita ko sam, ja ispričam..i na kraju kaže nemam vremena..on bi u novine, e nećeš...
sad se vidi da je čovjek go*no naprema Dragosavljeviću...pokušat ću interview sa Sejmenovićem, samo ću biti novinar Njemačkog Bilda, Bastian Beckenbauer i sa online prevodnika teksta prevoditi riječi i voditi intervju..ne mogu odbiti
anlayan je napisao/la:sad se vidi da je čovjek go*no naprema Dragosavljeviću...pokušat ću interview sa Sejmenovićem, samo ću biti novinar Njemačkog Bilda, Bastian Beckenbauer i sa online prevodnika teksta prevoditi riječi i voditi intervju..ne mogu odbiti
hehhe
jesi majstor...
e a to zna malo zajebati....
bolje reci da si novinar dnevnog avaza, odnosno dnevni avaz sport i8li neke druge novine...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
anlayan je napisao/la:sad se vidi da je čovjek go*no naprema Dragosavljeviću...pokušat ću interview sa Sejmenovićem, samo ću biti novinar Njemačkog Bilda, Bastian Beckenbauer i sa online prevodnika teksta prevoditi riječi i voditi intervju..ne mogu odbiti
hehhe
jesi majstor...
bolje reci da si novinar dnevnog avaza, odnosno dnevni avaz sport i8li neke druge novine...
hehhe
jesi majstor...
NEZAVISNE ! hahaha
sportski urednik NTV 99
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
bas tako, kao da citam zadnje stranice sportovog avaza, novi ronaldinjo iz zavidovica, novi ronaldo iz geteborga. samo sto ovi novinari iz sporta dobiju 100 maraka dok ovi ovdje......
bh hrvat je napisao/la:bas tako, kao da citam zadnje stranice sportovog avaza, novi ronaldinjo iz zavidovica, novi ronaldo iz geteborga. samo sto ovi novinari iz sporta dobiju 100 maraka dok ovi ovdje......
bh hrvat je napisao/la:bas tako, kao da citam zadnje stranice sportovog avaza, novi ronaldinjo iz zavidovica, novi ronaldo iz geteborga. samo sto ovi novinari iz sporta dobiju 100 maraka dok ovi ovdje......
Naravno, tako i treba. Da smo bili ovakvi prije 4-5 godina, danas bi bili jos jaci. Zato cemo ih sad upecati na vrijeme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
ej svaka tebi cast majstore meni stvarno nije jasno kako pronalazis sve te talente..JOS JEDNOM SVAKA CAST.[quote="anlayan"]ja sve fino dodao Admira Salihoviča na fb, pripremio intervju od 20 pitanja imate li vremena imam, pita ko sam, ja ispričam..i na kraju kaže nemam vremena..on bi u novine, e nećeš... [/quote]