Kladuša je bliža.Centre forward je napisao/la: ↑06 maj 2024, 16:43Ti bi haman da niko više ne može u Njemačku, a ovi što su tamo da ih već sutra vrate do Orašja. Ne valja ti to.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kladuša je bliža.Centre forward je napisao/la: ↑06 maj 2024, 16:43Ti bi haman da niko više ne može u Njemačku, a ovi što su tamo da ih već sutra vrate do Orašja. Ne valja ti to.
Ma smijesno mi je jer ko dobro zivi ne gleda koliko ce platit **** jagode. Masa ljudi u Sarajevu se ne opterecuje time dok ovi auslanderi koji se hvale kako im je dobro gledaju svaki fening.
Dovoljan mi je mjesecni izvjestaj na rmb, kao pleska dodje. Taman posla da gledam gdje mi ide tacno koja marka
To otvaram samo kad plata legne da se uvjerim. Inače slabo
Ivy wallet, ali slažem se s Jayom, bolje sam se osjećao dok nisam pratio na šta sve pare trošim
Znas da svi oni tamo stede i stiscu se da bi glumili gospodu ovdje. Motat ce duhan, sisat ce se jednom u dva mjeseca, zube ce popravljat u Bosni, svercat ce hranu iz Bosne tamo.Mogli je napisao/la: ↑06 maj 2024, 17:20Ma smijesno mi je jer ko dobro zivi ne gleda koliko ce platit **** jagode. Masa ljudi u Sarajevu se ne opterecuje time dok ovi auslanderi koji se hvale kako im je dobro gledaju svaki fening.
100%. Kad vidim da se ovdje kod nas bahate kao da su dosli iz Dubaija, povraca mi se. A sve moguce im pod kreditom. Od auta do kuce...Zaniolo je napisao/la: ↑06 maj 2024, 19:23Znas da svi oni tamo stede i stiscu se da bi glumili gospodu ovdje. Motat ce duhan, sisat ce se jednom u dva mjeseca, zube ce popravljat u Bosni, svercat ce hranu iz Bosne tamo.
Nije mi jasno kako imaju obraza pametovati nama ovdje koji zivimo duplo bolje od njih + smo u svojoj drzavi.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 19:54Kontam malo se smirilo i onda naletim na yt kanal ove pijandure
Idi Senade, spasi sebe, spasi nas.
isti sam ti jos realno nemam obaveza zenu djecu .. starcima dam i to je to .. ko planirao da gledam/pazim na sta trosim ma nisam
Stari, moram se sloziti s tobom. Lik je glup ko kurrac i kontradiktoran, sam sebi skace u stomak jedno 5x dnevno. Ko god napise nesto u komentar na njegov post, a da mu nije po volji lik ga blokira i zabrani komentare na objavu. Isto uvrijedjena mlada. Retard ocito misli da je svak toliko ocajan da ce klimati glavom na 12€ satnicu u mcdonaldsu. Ubij se retardunumanumaye22 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 16:38Dinina mama ima firmu a ne Dino.
Ko je iole pismen i zna 10 recenica jezika tome Dino apsolutno nije potreban ali cijenim sto radi.
Ja jad prenesem dezinformaciju to je totalno bezopasno ali kad to uradi Dino sa skoro 300k u grupi onda je to itekako opasno, pogotovo za nase ljude koji se ne znaju sluziti ni internetom, kamoli sta ostalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 353 gosta.