@Exxi89045429
I was recently contacted by Bayern to become their new head coach. I decided to stay at my current job as a burger flipper. Rejection number 7
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ako si na računaru, selektuješ tekst, desni klik i 'Translate to English' i prevede ti poprilično dobro.
ukratko - puter euro, jagode dva
Znači dotle je gadna situacija da su počeli i fantastiku pisat.Bayern@heart je napisao/la: ↑06 maj 2024, 14:46Šta ove švabe pišu po portaima da postoji mogućnost povratka ćelavog iz Citija![]()
realniji je mesa bazdarevic od pepa trenutnoBayern@heart je napisao/la: ↑06 maj 2024, 14:46Šta ove švabe pišu po portaima da postoji mogućnost povratka ćelavog iz Citija![]()
Bayern@heart je napisao/la: ↑06 maj 2024, 14:46Šta ove švabe pišu po portaima da postoji mogućnost povratka ćelavog iz Citija![]()
U najboljem slucaju onda stvarno lazu i imaju nekog spremnog, pa samo muljaju i yebu javnost dok se ne zavrsi. U najgorem ( i realnom ) stvarno su levati koje je u jednom izlasku odbilo 11 cura.
Pa zar nije ocigledno da je problem uprava. Tacnije, ne postoji jasna vertikalna hijerarhija u praksi. Narodski receno, ne zna se ko pije, a ko placa. Ozbiljni menadzeri ne zele raditi u takvom okruzenju. Dobar menadzer ce se uhvatiti u kostac sa problemima i stresom ispod, ali ako iznad imas nejasan ili vaninstitucionalan sistem odlucivanja, jos pogotovo u okruzenju sa visokim ocekivanjima, to je recept za katastrofu.
Streich napušta Freiburg na kraju sezone, sam je odlučio jer smatra da je predugo tamo i treba mu odmor. Nastavit će trenersku karijeru, ali i u subotu je u jednom razgovoru za ZDF naznačio da faktički nije to za njega da vodi tako veliki klub. I faktički da to ne bi i ranije prihvatio, iako je nekada Hoeness isticao da bi Streich mogao biti i u Bayernu dobar trener.bayernmiasanmia je napisao/la: ↑06 maj 2024, 17:18
Nisam znao da je Christian Streich dobio otkaz , provjerio sam da je i dalje trener Freiburga!
Zbunilo me to drug sto si napisao , koji je 2 godine uspjesno vodio Freiburg , pa sam pomislio da je bivsi .![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.