Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ovo nije tema u spanskoj reprezentaciji niti o Villi vec je tema o REAL MADRIDU njegovim igracima. Ako imate sta pisati o pomenutom onda pisite i drzite se teme. 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- anonymousHD
- Kontakt:
Čim ja počnem pljuvati po njemu, on odmah zabija..bparena je napisao/la:Pogodit ce on kad bude trebaloanonymousHD je napisao/la:šta mu biPortillo je napisao/la:Benzema out 3 tjedna.![]()
@sarajlija89.
kakve forme? odlično je odigrao, ali ga je zamjenio, jer gube, jer ima žuti i onaj villa ne može pogoditi ništa, kako god da mu pošalju loptu.

- legenda reala
- Kontakt:
Pa Vila je igračina za onog Toresa ,zar je moguće za dva mjeseca zaboraviti igrati lopte ,pa lopte se od njega odbijaju ,koju god je primio i zajebo je napad (šta se dešava sa njim)
Nek Del Boske zove Raula mjesto Toresa u boljoj je formi trenutno
a i da vidimo kako bi on i Vila funkcionisali zajedno
Koliko je Vila dao od ovih 46 golova iz penala
(zna li se tačan broj ) 
Nek Del Boske zove Raula mjesto Toresa u boljoj je formi trenutno

Koliko je Vila dao od ovih 46 golova iz penala

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa ja stvarno ne znam na osnovu cega on zove Torresa a ne zove Raula, al et.legenda reala je napisao/la:Pa Vila je igračina za onog Toresa ,zar je moguće za dva mjeseca zaboraviti igrati lopte ,pa lopte se od njega odbijaju ,koju god je primio i zajebo je napad (šta se dešava sa njim)
Nek Del Boske zove Raula mjesto Toresa u boljoj je formi trenutnoa i da vidimo kako bi on i Vila funkcionisali zajedno
Koliko je Vila dao od ovih 46 golova iz penala(zna li se tačan broj )
Villini penali: sutao 13 promasio 6

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Manje nego sto je promasiolegenda reala je napisao/la:Pa Vila je igračina za onog Toresa ,zar je moguće za dva mjeseca zaboraviti igrati lopte ,pa lopte se od njega odbijaju ,koju god je primio i zajebo je napad (šta se dešava sa njim)
Nek Del Boske zove Raula mjesto Toresa u boljoj je formi trenutnoa i da vidimo kako bi on i Vila funkcionisali zajedno
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
- legenda reala
- Kontakt:
i od tog jedan protiv nasPortillo je napisao/la:Pa ja stvarno ne znam na osnovu cega on zove Torresa a ne zove Raula, al et.legenda reala je napisao/la:Pa Vila je igračina za onog Toresa ,zar je moguće za dva mjeseca zaboraviti igrati lopte ,pa lopte se od njega odbijaju ,koju god je primio i zajebo je napad (šta se dešava sa njim)
Villini penali: sutao 13 promasio 6od tog 3 cijeli gol

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
[youtube][/youtube]
E ovo nije zajebancija: Marcelo (vjerovatno) slomio rebro, ali o tome ce se vise znati nakon pregleda. A ako ova dijagnoza bude tacna, nece ga biti na terenu 4 tjedna 

A daj nemoj me zayebavat evo sve u meni gori psujem na sve strane kud baš MarceloPortillo je napisao/la:E ovo nije zajebancija: Marcelo (vjerovatno) slomio rebro, ali o tome ce se vise znati nakon pregleda. A ako ova dijagnoza bude tacna, nece ga biti na terenu 4 tjedna

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
http://www.marca.com/2011/03/26/futbol/ ... 43526.htmlLBJ MVP je napisao/la:A daj nemoj me zayebavat evo sve u meni gori psujem na sve strane kud baš MarceloPortillo je napisao/la:E ovo nije zajebancija: Marcelo (vjerovatno) slomio rebro, ali o tome ce se vise znati nakon pregleda. A ako ova dijagnoza bude tacna, nece ga biti na terenu 4 tjedna![]()
![]()
![]()
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
ne mogu da vjerujem bas je lik usao u sjajnu formu,bice nam ovo veliki hendikep kad budemo igrali protiv Totenhema 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ziv i zdrav COJEK sta vam je
SCHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
[youtube][/youtube]

SCHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
[youtube][/youtube]
Jesul' otpetljali Rajzigera iz mreze ikad?Madridism je napisao/la:Ziv i zdrav COJEK sta vam je![]()
SCHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
[youtube][/youtube]

http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... 40&bih=809
ii onaj ajde sad kad budes postavljo jos neku sliku..potrudi se da bude u boji...
ii onaj ajde sad kad budes postavljo jos neku sliku..potrudi se da bude u boji...

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Dobro je ipak, nije nista ozbiljno, propustice samo prijatlj. tekmu sa BrazilomL-Train je napisao/la:ne mogu da vjerujem bas je lik usao u sjajnu formu,bice nam ovo veliki hendikep kad budemo igrali protiv Totenhema

Low ucinio uslugu Mou, poslao Khediru i Ozila kuci, nece igrati prijatlj.protiv Australije

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Oj evo i mene nisam bio odavno ovdje 
malo hajke
Najgora kletva : DaBogda ti dijete navijalo za Barcelonu

malo hajke
Najgora kletva : DaBogda ti dijete navijalo za Barcelonu

Hala Madrid !
barsa nikada nije bila u segundi i ne vidim razlog zasto bi za 20 godina bila u segundi. bolje da mi dijete navija za barsu neko za fasisticki klub 

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Nail for Real
- Kontakt:
Vidjecemo hoces li ti navijat' za Barcu kad' trofeji stanu a ne dijete...
Nego, izgleda da Marcelova povreda nije tolika ozbiljna kako se u prvi mah cinilo, danas bi trebao da je stigao u Madrid, a prema navodima medija trebalo bi da bude spreman za Gijon/ Tottenham (jos se ne zna da li ce sljedece subote uopste biti odigrano kolo u Spaniji)
.
Nego, izgleda da Marcelova povreda nije tolika ozbiljna kako se u prvi mah cinilo, danas bi trebao da je stigao u Madrid, a prema navodima medija trebalo bi da bude spreman za Gijon/ Tottenham (jos se ne zna da li ce sljedece subote uopste biti odigrano kolo u Spaniji)

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- adas_barca
- Kontakt:
kad vi mozete navijat real a trofeji su vam 'stali' sto i mi ne bi mogli za barcu kad i nama 'stanu'Nail for Real je napisao/la:Vidjecemo hoces li ti navijat' za Barcu kad' trofeji stanu a ne dijete...
Nego, izgleda da Marcelova povreda nije tolika ozbiljna kako se u prvi mah cinilo, danas bi trebao da je stigao u Madrid, a prema navodima medija trebalo bi da bude spreman za Gijon/ Tottenham (jos se ne zna da li ce sljedece subote uopste biti odigrano kolo u Spaniji).[
Nail for Real je napisao/la:Vidjecemo hoces li ti navijat' za Barcu kad' trofeji stanu a ne dijete...
Nego, izgleda da Marcelova povreda nije tolika ozbiljna kako se u prvi mah cinilo, danas bi trebao da je stigao u Madrid, a prema navodima medija trebalo bi da bude spreman za Gijon/ Tottenham (jos se ne zna da li ce sljedece subote uopste biti odigrano kolo u Spaniji).

- Nail for Real
- Kontakt:
@adas, kao prvo, nauci da citiras. Kao drugo, svrha mog posta (posto vama treba dvaput da se objasni
) je da ste vi vecinom gloryhunteri i da ste vecina pocela navijati za Barcu od 2006. godine. Ali ako ovo preraste u neku diskusiju o Barci nek' moderator lijepo obrise postove.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.