A ta manjina koja je vezana ti ocito falisamoposmatram je napisao/la: ↑05 maj 2024, 10:52Da, vecina mozga nije vezana za inteligenciju. Inace se ti glavonja nebi drogirao.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A ta manjina koja je vezana ti ocito falisamoposmatram je napisao/la: ↑05 maj 2024, 10:52Da, vecina mozga nije vezana za inteligenciju. Inace se ti glavonja nebi drogirao.
Ne znaju za bolje, tj nisu probali pa su samim tim i u zabludi. Tako je uvijek. Kad onda kazu prije bilo bolje. Po cemu? Pa u manjim gradovima si prvi kafic imao mozda 1970ih godina kod nas tek. I svi se skupljali u tom. Nisi mogao birati. I kaze bilo bolje.
Po Švabiji na svakom trećem autu vraćena kilometraža.numanumaye22 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:13
Bar 50 % takvih auta imas u Bejha, neispravnih, starih po 20 godina i vise koji su 3 ili 4 ruka i koje nemaju ni servisne knjizice, ne znas ni sta im je radjeno i koji u pravilu nikad ne bi mogli proci tehnicki i krocit na ulicu kamoli se vozit jos 100k kilometara.
Tvoja bikini statistika i opet poredjenje zemlje sa 80M stanovnika i sa 2M.Asteriks je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:22Po Švabiji haman na svakom trećem autu vraćena kilometraža.numanumaye22 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:13
Bar 50 % takvih auta imas u Bejha, neispravnih, starih po 20 godina i vise koji su 3 ili 4 ruka i koje nemaju ni servisne knjizice, ne znas ni sta im je radjeno i koji u pravilu nikad ne bi mogli proci tehnicki i krocit na ulicu kamoli se vozit jos 100k kilometara.
Skoro 25 % vozila od ukupnog broja registrovanih (Pkw) su ona starija od 15 godina. Haman 40 % voznog parka osobnih vozila je starije od 10 godina.
I naravno na njemačkom tržištu dominiraju manuelci, gledajući sva registrovana osobna vozila.![]()
Ne znam samo sto tebe toliko brine sta neko vozi. Haj svega ti uslikaj nam da vidimo sta ti vozis, ocekujem neku SQ8 u najmanju ruku...
Ubi lik jbt. Daj slikaj makinu ako imas, ali imam neki osjecaj da nema ni vozacku, a kamoli auto.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:29Ne znam samo sto tebe toliko brine sta neko vozi. Haj svega ti uslikaj nam da vidimo sta ti vozis, ocekujem neku SQ8 u najmanju ruku...
Al Bgm, evo meni je nekakvu ponjavu napisao riječi pročitao nisambaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:29Zašto iko debila doživljava i replicira mu na postove?
Njemacku koci istok. Odbij od Njemacke istok a ostavi Berlin. Imat ces duplo bogatiju zemlju po glavi stanovnika.Asteriks je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:33Kazem da su Svabe dobro zapele u nekim segmetima u odnosu na svoj renome i cinjenicu kako su ekonomski najjace trziste EU.
- Imaju masa starih vozila ✔
- Skoro na svakom trećem vozilu im vraćena kilometraža ✔
- Dominiraju im manuelci u ukupnom broju registrovanih vozila iz 2023/24. ✔
Niko normalan ih ne moze porediti sa nasom zemljom, vec moramo neke cinjenice i lose situacije jasno prikazati, preslikati i nacrtati.![]()
U Njemačkoj kila trešanja pola eura, a vi samo ostanite u toj bejha i kupujte za 12 KMKilogram trešanja na sarajevskim pijacama košta 12 KM: Da li ćete kupiti voće po ovoj cijeni?
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, tutankamon1905 i 19 gostiju.