FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

Chony533
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Chony533 » 03 maj 2024, 09:10

Ma ima da gori Titova iduce godine aBd
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 03 maj 2024, 10:09

Oikamid je napisao/la:
03 maj 2024, 08:39
Ja nisam kontra Rožmana, da se razumijemo odmah. I slažem se sa dosta toga.

Samo želim istaći da nismo najbolja sredina za bilo koga.
Ma treba pustiti svakog trenera dvije sezone pa sta god bude. Trebalo je i Dudica tako.
Igrace isto manje mijenjati.
Smorili smo se od stalnih promjena. Taj pritisak koji stvaramo igracima i trenerima usmjeriti na protivnicke igrace, na sudije, savez...

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 03 maj 2024, 10:11

Zna li se termin za utakmicu protiv Zvijezde? Hvala.
šta šta je, je*em ti

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 03 maj 2024, 10:20

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 03 maj 2024, 10:22

HZbec je napisao/la:
02 maj 2024, 21:27
Dudic je bukvalno dobio sve sto je trazio. Sve mu se omogucilo. Jos gospodin nije htio stopera ako nije prosao pripreme hahhahah. Bitno da mu djokan igra stopera i da primamo peticu od simin hana.
Svaka cast za posao u radnickom, ali ostaje najgori trener u nasoj historiji
Nije istina! Dudić prvenstveno nije bio za prodaju Mujakića. Razlozi su bili jer je bio brz i nije mu mogao bolji stoper odgovarati u onom "presing sistemu". Dudić je tad pricao sa upravom i rekao da mu se ne svidja toliko da Mujakić ode, a bio mu je u top 3 kljucna igraca za njegov sistem.
Koga da dovedeš, a proslo 3-4 kola? Dudić nije taj tip trenera daj sta das.
Pored toga imas Drobarova, decko kad se spomene treba se ustati, iz razloga sto primi inekciju dan pred tekmu, odigra 90 minuta, poslije toga noga mu natekne i tako je non stop radio. Fakticki momak je riskirao jedno vrijeme ampuntaciju.

Ja sam odavno pisao, a uvijek cu stajati pri svome, Feđa Dudić je trener pod kojim je Sarajevo odigralo najbolje tekme. Onaj presing protiv Borca, Sloge i Posušja 80 minuta raditi je bilo za nepovjerovati. Mozete vi s.rati i pametovati sta hocete, Feđa jest primio peticu od Tuzle (sve nakon prodaje Mujakića), Feđa jest ispao od Celika (sjetit cemo se Belmina). ali plakat cemo mi za Feđom.
Feđu su klosari poput suljica krenuli bojkotovati kad ih je pozvao sa tuša poslije Igmana (2:0) od tada je pravi raspad krenuo.
Djeco, pred tv sjedite upalite tekme protiv Sloge i Posušja i recite kada smo i koliko puta igrali onako.
Necu spominjati tekme gdje unistis protivnika, preko 20 šuteva, ali djaba imao je i taj peh. Širokog se u zenici sjecam ono bas da ga zgazis, a nece u gol, onda sloboda, Kapic penal u 90...
Također te tekme u zenici su ga unazadile, kao sto bi svakoga, ali nasi pametni pitari su bili protiv svega.
Ja kad vidim da mi pravimo po 20 suteva, necu treneru nista reci, jer znam da ce rezultati doci.
Dovoljan primjer mi je Zrinjski sa Jakirom. Dosao, ubijao ekipe, ali djaba ostao taj luzerski mentalitet, da ljudi gube i kad sataru protivnika. Ne odu u evropu, ostave ga i vidi sta uradi.
Ovo sto je Feđa uradio sa Radnickim, zapravo nije jos uradio ima jos 4 kola ja msm do kraja, ali i da ne odu u evropu, frajer ih je preuzeo kad su zadnji bili, sada su 4. je da ustanes i naklonis se covjeku.
Uzmes malo ove nase trenere i pogledas sta su radili po komsiluku i vidis sve.
Sad ce se anti Feđovci upaliti sa tim kako je pokazao znanje u Sarajevu itd, a Feđa nastavlja gaziti :bih:
FEĐA JE IGRAO BEZ STOPERA !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 03 maj 2024, 10:31

SedrenikHz je napisao/la:
03 maj 2024, 10:22
HZbec je napisao/la:
02 maj 2024, 21:27
Dudic je bukvalno dobio sve sto je trazio. Sve mu se omogucilo. Jos gospodin nije htio stopera ako nije prosao pripreme hahhahah. Bitno da mu djokan igra stopera i da primamo peticu od simin hana.
Svaka cast za posao u radnickom, ali ostaje najgori trener u nasoj historiji
Nije istina! Dudić prvenstveno nije bio za prodaju Mujakića. Razlozi su bili jer je bio brz i nije mu mogao bolji stoper odgovarati u onom "presing sistemu". Dudić je tad pricao sa upravom i rekao da mu se ne svidja toliko da Mujakić ode, a bio mu je u top 3 kljucna igraca za njegov sistem.
Koga da dovedeš, a proslo 3-4 kola? Dudić nije taj tip trenera daj sta das.
Pored toga imas Drobarova, decko kad se spomene treba se ustati, iz razloga sto primi inekciju dan pred tekmu, odigra 90 minuta, poslije toga noga mu natekne i tako je non stop radio. Fakticki momak je riskirao jedno vrijeme ampuntaciju.

Ja sam odavno pisao, a uvijek cu stajati pri svome, Feđa Dudić je trener pod kojim je Sarajevo odigralo najbolje tekme. Onaj presing protiv Borca, Sloge i Posušja 80 minuta raditi je bilo za nepovjerovati. Mozete vi s.rati i pametovati sta hocete, Feđa jest primio peticu od Tuzle (sve nakon prodaje Mujakića), Feđa jest ispao od Celika (sjetit cemo se Belmina). ali plakat cemo mi za Feđom.
Feđu su klosari poput suljica krenuli bojkotovati kad ih je pozvao sa tuša poslije Igmana (2:0) od tada je pravi raspad krenuo.
Djeco, pred tv sjedite upalite tekme protiv Sloge i Posušja i recite kada smo i koliko puta igrali onako.
Necu spominjati tekme gdje unistis protivnika, preko 20 šuteva, ali djaba imao je i taj peh. Širokog se u zenici sjecam ono bas da ga zgazis, a nece u gol, onda sloboda, Kapic penal u 90...
Također te tekme u zenici su ga unazadile, kao sto bi svakoga, ali nasi pametni pitari su bili protiv svega.
Ja kad vidim da mi pravimo po 20 suteva, necu treneru nista reci, jer znam da ce rezultati doci.
Dovoljan primjer mi je Zrinjski sa Jakirom. Dosao, ubijao ekipe, ali djaba ostao taj luzerski mentalitet, da ljudi gube i kad sataru protivnika. Ne odu u evropu, ostave ga i vidi sta uradi.
Ovo sto je Feđa uradio sa Radnickim, zapravo nije jos uradio ima jos 4 kola ja msm do kraja, ali i da ne odu u evropu, frajer ih je preuzeo kad su zadnji bili, sada su 4. je da ustanes i naklonis se covjeku.
Uzmes malo ove nase trenere i pogledas sta su radili po komsiluku i vidis sve.
Sad ce se anti Feđovci upaliti sa tim kako je pokazao znanje u Sarajevu itd, a Feđa nastavlja gaziti :bih:
FEĐA JE IGRAO BEZ STOPERA !
Od A do Ž. Samo bih dodao da i sad imamo svaku utakmicu preko 10 šuteva, protiv Zrinjskog 21. Ali onaj presnig i trk pogotovo kad se sjetim Posušja svaka čast. Još one silne stative i prečke pa skoro svaka utakmica imala je 2 do 3 pogođene stative.
Žali Bože što nismo stali iza njega onda.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 maj 2024, 10:38

Feđa Dudić

1.27 PPM, statistički najgori trener u historiji Sarajeva.

U trenutku kad je dao otkaz bili smo 7. na tabeli sa 19 bodova iz 14 utakmica.

Doveo je koga je htio, otjerao je koga je htio. Dobio je slobodne ruke u dovođenju, odvođenju, postavio stručni štab kakav je htio, otjerao sve ljude iz Sarajeva i imao potpunu autonomiju i 20 k platu mjesečnu.

Koji je izgovor za omjer : 15tekmi 5pobjeda 4remija 6poraza ?

Je l' to zbog Mujakića nije dobio Čelik u kupu ? :D
Suljić ga bojkotovao navodno i slični njemu pa ću citirat izjavu Suljića :

"Slobodno ću reći da je Feđa Dudić najbolji trener koji je mene trenirao u dosadašnjoj karijeri. To je moje mišljenje, uvijek ću to reći" :D

Ne nego je Suljić bio kapiten, kao Drobarovu skinut kapu jer je igrao pod injekcijama, ko ga je doveo takvog ? Što je igrao ? Što nije bolje selektovao je li mu bilo onemogućeno ?

Frajer bio 7. na tabeli sunce ti **** , brane ga ovdje.

Kad uzme kakav klub koji pretenduje za titule pa 4. mjesto ne bude uspjeh nego trofej, onda ćemo sudit kakav je trener, kod nas je ispao očajan trener i taman onakav kakav pokazuje sad da jest za manje ekipe koje iz prikrajka vrebaju europu. :D

Treba reći da je ispao gospodin , dao otkaz, i nije uzeo pare od Sarajeva što mu svakako otvara vrata ako kad u budućnosti se vrati sa malo više iskustva i rada na sebi. Nije bio spreman za Sarajebo i to je činjenica.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 03 maj 2024, 10:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 maj 2024, 10:39

Kad se spomene Fedja Dudic trebamo ustati iz razloga sto je hallalio pare Sarajevu koje niko na ovom forumu ne bi.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 03 maj 2024, 10:40

Sanchez87hz je napisao/la:
02 maj 2024, 21:05
Stroj1946 je napisao/la:
02 maj 2024, 19:24
Grob ga yebo, kako vazda da ovi naši igrači, evo sad i trener, proigraju negdje drugo a kod nas ko mrtvi konji i ko goli khurac budu..... Kakva toksična sredina
Dudic da je dobio ovakve uslove ko Rozman sigurno bi imao bolje rezultate,frajer je dobio uslove kao ni jedan trener u nasoj ligi do sad i jos SD u paketu s kojim je dugo radio,otjeraj koga hoces dovedi po svojoj zelji koga hoces,cak se i obestecenja placala, da bi na kraju dobili borbu za 4 mjesto i jos vecina sretna sto ga imamo :bow: :bih:
zbog takvih kao ti i nema napretka, ja mislim da nema toksicnije sredine od ovog foruma

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 03 maj 2024, 10:41

Sutra utakmica, ovdje se piše o Dudiću :salut:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 maj 2024, 10:47

zivo me interesuje kako su pisali ovi sto hvale Dudica sad, dok je bio nas trener.
Nesto vjerujem da su isti pisali, odlazi Duda Fergusone :urnebes:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 03 maj 2024, 10:52

:salut:
....sve drugo će proći!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 03 maj 2024, 11:02

jurisicduska je napisao/la:
03 maj 2024, 10:38
Feđa Dudić

1.27 PPM, statistički najgori trener u historiji Sarajeva.

U trenutku kad je dao otkaz bili smo 7. na tabeli sa 19 bodova iz 14 utakmica.

Doveo je koga je htio, otjerao je koga je htio. Dobio je slobodne ruke u dovođenju, odvođenju, postavio stručni štab kakav je htio, otjerao sve ljude iz Sarajeva i imao potpunu autonomiju i 20 k platu mjesečnu.

Koji je izgovor za omjer : 15tekmi 5pobjeda 4remija 6poraza ?

Je l' to zbog Mujakića nije dobio Čelik u kupu ? :D
Suljić ga bojkotovao navodno i slični njemu pa ću citirat izjavu Suljića :

"Slobodno ću reći da je Feđa Dudić najbolji trener koji je mene trenirao u dosadašnjoj karijeri. To je moje mišljenje, uvijek ću to reći" :D

Ne nego je Suljić bio kapiten, kao Drobarovu skinut kapu jer je igrao pod injekcijama, ko ga je doveo takvog ? Što je igrao ? Što nije bolje selektovao je li mu bilo onemogućeno ?

Frajer bio 7. na tabeli sunce ti **** , brane ga ovdje.

Kad uzme kakav klub koji pretenduje za titule pa 4. mjesto ne bude uspjeh nego trofej, onda ćemo sudit kakav je trener, kod nas je ispao očajan trener i taman onakav kakav pokazuje sad da jest za manje ekipe koje iz prikrajka vrebaju europu. :D

Treba reći da je ispao gospodin , dao otkaz, i nije uzeo pare od Sarajeva što mu svakako otvara vrata ako kad u budućnosti se vrati sa malo više iskustva i rada na sebi. Nije bio spreman za Sarajebo i to je činjenica.
Statistika je kao bikini. :mrgreen:

Šalu na stranu pod Feđom smo stvarno grizli teren, ono za šta ga je okrivljujem jeste što Uzelca onda nije uzeo kad je bio sa nama. Da je došao Bog zna šta bi bilo. Dalje omjer pokazuje dosta toga ali ne sve, pa Široki, Sloboda su se samo tako provukli da ne fasuju 3+ komada.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 03 maj 2024, 11:04

03 maj 2024, 01:02
BordoBBoja je napisao/la:
02 maj 2024, 21:17
02 maj 2024, 21:05

Dudic da je dobio ovakve uslove ko Rozman sigurno bi imao bolje rezultate,frajer je dobio uslove kao ni jedan trener u nasoj ligi do sad i jos SD u paketu s kojim je dugo radio,otjeraj koga hoces dovedi po svojoj zelji koga hoces,cak se i obestecenja placala, da bi na kraju dobili borbu za 4 mjesto i jos vecina sretna sto ga imamo :bow: :bih:
Dudic je najgori trener u historiji sarajeva, i sto ga voda ne moze oprati. Mrtva sisa city ti uvali 5 komada, sto je sramotno.
Jedino pozitivno u vezi njega je, sto nije kao usro taldzija, opustosio klub sa svojom odstetom kad je odlazio
I sad te Zvijezda neka otrese,najgora ekipa evrope,pa Sloga,pa nikad gori Zeljo itd i?? Sve je sramotno od drugih samo od slovenca nije sramota sto predzadnjem na tabeli 70 min sa igracem vise ne moze dati gol.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Oho ti se sad kad zavrsis kod pojedinih na listi gnjavatora ili te proglase za pljuvaca, husrefovca ili cak jednog sa anamo one strane :D
Nema svojom glavom misliti i argumentima, nego samo kakao ovaj dezurni copor koji provodi dan noc na forumu misli :D

P.S. Dudic je imao priliku kod nas i pokazao koliko zna, gdje te izbaci treceligas iz Kupa, gdje napravis najveci poraz FK Sarajevo u ovoj ligi nakon rata 1:5 nakon kojeg je ipak dobio podrsku vecine navijaca itd. Jedino na cemu mu treba biti zahvalan sto je ispao korektan i raskinuo ugovor na svoju stetu, zelim mu sve najbolje u karijeri, ali kod nas ga nije islo to je cinjenica, ne igra se fudbal za precke stative i presing, nego za bodove i trofeje od kojih je Dudic daleko bio.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 03 maj 2024, 11:08

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
03 maj 2024, 10:47
zivo me interesuje kako su pisali ovi sto hvale Dudica sad, dok je bio nas trener.
Evo ja cu ti reci koji Feđu spominje od kako je otisao u pozitivnom kontekstu da mozes slobodno pretraziti postove moje dok je Feđa bio trener i nađi samo jedan post los o njemu.
Covjeka niti znam, niti mi sta dođe, raja koja je igrala termine 2018-2019 s foruma znaju me i ko sam i sta sam (samo da se ogradim ako ko misli da mi je Feđa neko i nesto), ali previse peha je bilo sa tim Feđom.
Postujem ako ne i najvise forumasa juricudusku, ali ne mogu se sloziti sa svim sto je napisao.
Statistika je nekada goli qrac. Tacno je sve sto je napisao i ja to nigdje nisam osporio da je imao uzasne rezultate, ali ja kazem ti rezultati su plod igranja BEZ IJEDNOG STOPERA (drobarova ne mogu racunati) i IGRANJA U ZENICI !
Živi bili pa vidjeli, ali za koju godinu ovde cemo ga svi prizivati i slaviti titule sa njim aBd :bih:

A sad dosta Feđe, igra nam rajvoSa sutra aBd :thumbup:
Zna li ko zasto se Penerandi ne daje ni 10 minuta ?
Zadnja izmjena: SedrenikHz, dana/u 03 maj 2024, 11:13, ukupno mijenjano 2 puta.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 maj 2024, 11:10

OldTownDistrict je napisao/la:
03 maj 2024, 10:52
:salut:
Sretan rodjendan! Dugo jos ziv i zdrav i odan bio
- 1 9 4 6 -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 maj 2024, 11:17

SedrenikHz je napisao/la:
03 maj 2024, 11:08
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
03 maj 2024, 10:47
Evo ja cu ti reci koji Feđu spominje od kako je otisao u pozitivnom kontekstu da mozes slobodno pretraziti postove moje dok je Feđa bio trener i nađi samo jedan post los o njemu.
Covjeka niti znam, niti mi sta dođe, raja koja je igrala termine 2018-2019 s foruma znaju me i ko sam i sta sam (samo da se ogradim ako ko misli da mi je Feđa neko i nesto), ali previse peha je bilo sa tim Feđom.
Postujem ako ne i najvise forumasa juricudusku, ali ne mogu se sloziti sa svim sto je napisao.
Statistika je nekada goli qrac. Tacno je sve sto je napisao i ja to nigdje nisam osporio da je imao uzasne rezultate, ali ja kazem ti rezultati su plod igranja BEZ IJEDNOG STOPERA (drobarova ne mogu racunati) i IGRANJA U ZENICI !
Živi bili pa vidjeli, ali za koju godinu ovde cemo ga svi prizivati i slaviti titule sa njim aBd :bih:
ja cu reci splet losih okolnosti, i nemogucnost bordo nacije da se odupre sujeti i egu. Visoko letimo, standardno nase. A nemamo dobrih razloga za to. Trebamo biti skromni, megalomani smo bez pokrica. PA i tako i Dudicu niko nije htio uzeti kao otezavaju faktore, odlazak s Koseva, pehove, famozni stoper problem. Sjecam se dudinog vremena, velika je euforija bila. Duda je imao nesto da nafura raju pa smo punili Kosevu u prijateljskim. Isto tako je igrao vazda u 6oj brzini, svi u napad, pa ne cudi sto je ekipa s vremenom ispuhala.
Vrati i moje postove pa ces vidjeti da sam ga podrzavao.
Podrzavam i Rozmana i vrijeme je da ruzne navike sjece svega i svacega u 6 do 8 mjeseci, ostavimo u proslosti. Neko napisao, pa nasi igraci tek fazu upoznavanja prosli a mi bi neke tecne igre, pasove bez gledanja itd. Ne ide to tako.
Ponasamo se ili smo se ponasali k´o prosjecan ovisnik o kocki. Koji napravi nesto pa sve zglajza, jer njemu nije u interesu da nesto napravi nego da kocka. Ako me kontas.

Moje pitanje se odnosi na ove koji sada fola dizu Dudica, a evo ruka u vatru, da su u tom periodu bili u prvim redovima kriticara.
- 1 9 4 6 -

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 maj 2024, 11:23

luckystrike je napisao/la:
03 maj 2024, 10:11
10.05 20h
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 03 maj 2024, 11:46

benko21 je napisao/la:
03 maj 2024, 11:23
10.05 20h
Odlično! Iskreno se nadam da će tako i ostati. Hvala.

Usput, Feđa je i meni ostao u lijepom sjećanju i žao mi je što se mnogo stvari podrepilo i što nije duže ostao. Jednostavno, igrali smo fudbal.
Ne mogu se baš najbolje sjetiti ali mislim da je poslije Sloge bilo, on je otišao dati izjavu i traje to dobro, ali niko s Istoka nije izašao dok ga nije ispratio s aplauzom i ovacijama. Poslije prelaska na BP nekako su kola krenula nizbrdo, a kako i ne bi jer sve što je lijepo kratko traje :mrgreen:
Također, spominje se poraz protiv TC, meni lično teže pada pretposljednji derbi, pa i posljednji iako nije poraz, kao i poraz od lištice kući.
šta šta je, je*em ti

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 03 maj 2024, 12:14

03 maj 2024, 11:46
benko21 je napisao/la:
03 maj 2024, 11:23
10.05 20h
Odlično! Iskreno se nadam da će tako i ostati. Hvala.
Hoće, to je termin :)

Nadam se da nećemo puno pokvariti prosjek posjete na ove zadnje dvije "neatraktivne" tekme.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, N3R3D i 28 gostiju.