De nam nađi i prije 2010 , da vidimo otkad tačno rat traje .

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
De nam nađi i prije 2010 , da vidimo otkad tačno rat traje .
politicki interes (**** se njima za bosnjake, satrali bi nas ko i srbi da mogu) jedva docekali da suknu srbima, da ne budu jedini poznati po genocidu, tj jasenovcunumanumaye22 je napisao/la: ↑02 maj 2024, 23:13Kosponzori rezolucije i Hrvatska i Poljska uz Estoniju i Luksemburg. Bas iznenadjujuce za hrvate i poljake, eeeh kad te Europa uzme pod svoje.
Nemam tik tok ali baš maloprije na ytbu mi izbaci nekakvu presicu ili šta već. Šta sve može opsovati, to nisu istineRoninX je napisao/la: ↑02 maj 2024, 23:27politicki interes (**** se njima za bosnjake, satrali bi nas ko i srbi da mogu) jedva docekali da suknu srbima, da ne budu jedini poznati po genocidu, tj jasenovcunumanumaye22 je napisao/la: ↑02 maj 2024, 23:13Kosponzori rezolucije i Hrvatska i Poljska uz Estoniju i Luksemburg. Bas iznenadjujuce za hrvate i poljake, eeeh kad te Europa uzme pod svoje.
slusa li ko faću ...ismijem se svako vecermada previse psuje i jbe sve redom
Po meni je to normalno, pa mi smo na Europskom kontinentu, identitetom smo blize Francuskoj, Svicarskoj, Britaniji nego tamo nekom u Aziji ili Africi.
Normalno.numanumaye22 je napisao/la: ↑03 maj 2024, 00:12Po meni je to normalno, pa mi smo na Europskom kontinentu, identitetom smo blize Francuskoj, Svicarskoj, Britaniji nego tamo nekom u Aziji ili Africi.
Ovo što sam dosad probao bezalkoholnih njemačkih i austrijskih, nijedna me nije razočarala.
Religijski razlozi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.