Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Više ovaj debil spominje onaj režim i državu nego kad se raja skupi u Jablanici na godišnjici Bitke na Neretvi
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Re: Chat
Mislio sam da je besko glup. Sad mislim da je retardiran.
Brzo si ga upoznao, prije nekoliko dana nisi imao pojma ko je.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nemojte između sebe braćo krajišnici
nemam sabura za ove fikretove

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da čak budu i ovakve cijene, sasvim povoljno.Ako odaberete Economy u Zagrebu, 89 centi ćete platiti za početak vožnje. Svaki kilometar će vas koštati 45 centi po kilometru te 8 centi po minuti. Minimalna cijena za vožnju je 2.65 eura.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Moguce da ima nesto protiv nas. Ili mu je neko usao u profil.
Sreća pa vi niste Justin i Goretzka kako svi misle, inače bi vaše lizanje bilo, u najmanju ruku, neugodno
ili je možda samo kink kod Greivisa pa ako mu harden je.be majku, postat će i on bff forumaš 

susramlje
Tesko je objasniti bolest koja podrazumjeva trazenje nekih nebitnih postova, prije 100 godina, jos pisati da smo nas dvojica Justin i Goretzka, te nas uporedjivati sa nekim Bekom crnim ili Kolom. Nije sramota biti nehljebar, sramota je ne raditi nista da se to promjeni. Nadjite zivot momci.
dobra je zajenbancija i e-go

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Šta je sa @Duljevinho?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pojma nemam ko su ovi likovi, ali zar je moguce da pamte sta se pisalo prije dvije godine na forumu.Zaniolo je napisao/la: ↑02 maj 2024, 17:02Tesko je objasniti bolest koja podrazumjeva trazenje nekih nebitnih postova, prije 100 godina, jos pisati da smo nas dvojica Justin i Goretzka, te nas uporedjivati sa nekim Bekom crnim ili Kolom. Nije sramota biti nehljebar, sramota je ne raditi nista da se to promjeni. Nadjite zivot momci.

Hajd sto pamte, vec sto se potrude da to pronadju. Ima tu posla dobrog. Ali ne treba osudjivati. Trebamo im pomoci.Mogli je napisao/la: ↑02 maj 2024, 17:43Pojma nemam ko su ovi likovi, ali zar je moguce da pamte sta se pisalo prije dvije godine na forumu.Zaniolo je napisao/la: ↑02 maj 2024, 17:02Tesko je objasniti bolest koja podrazumjeva trazenje nekih nebitnih postova, prije 100 godina, jos pisati da smo nas dvojica Justin i Goretzka, te nas uporedjivati sa nekim Bekom crnim ili Kolom. Nije sramota biti nehljebar, sramota je ne raditi nista da se to promjeni. Nadjite zivot momci.![]()
Lijepi naši Srbi, gdje je onaj klošar da sad osudi napad koji je izvršila njegova "sorta", ali kad treba pljuvati srednjoškolce tu je da okači post.Dizdar: Napadnuta bošnjačka povratnička porodica u Gacku, korišteno vatreno oružje
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kad ti ucis bolan

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, filip13 i 15 gostiju.