BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

forza
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la forza » 25 mar 2011, 23:37

Halix je napisao/la:Deremo rumune 8-)
4 :1 (Miske,Vedo,pjanka,džeko) a za rumune Mravac :lol:
hahahh mravac ... da hoce ovako biti --- al sumnjam ..... odoh sanjat rez. da vidim hocemol dobit :lol:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 25 mar 2011, 23:45

Sutra hladno za nas 3:1 :D
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 25 mar 2011, 23:49

Ocekujem tesku utakmicu i neki zalutali metak u mrezi Rumuna.Nasa odbrana nikako ne djeluje sigurno pogotovo kad je tu 'brzi i okretni' Mravac,ali nadam se da mozemo izdrzati. ;)

Sretno momci ! 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 25 mar 2011, 23:52

aqarius je napisao/la:Ha,ha ma dobar im je ovaj lik iz fanatikosa.,i to još vođa.-Lik napušen,podrignuo 10-ak puta,vjerovatno od većih količina pivkare koju je sručio u sebe.Najbolje je kada kaže "ma Munib ne zna ...pa pauza....titrati loptu....20 puta.Jooj kome brate ,vraćao sam ga nekoliko puta,vrh vrhova.Ma momci su OK, ali brate mili čovjek daje intervju pa zar nema niko rječitiji,vokabular kao u grmečkog drvosječe,niti zna gdje je došao ni gdje pošao,i još vođa :lol: ZABAVNO DO BESVJESTI.
Lik niti je napušen, niti je podrigivao, a nije ni u alkoholisanom stanju.
Ako nisi mogao skontati, momak ima blaži poremećaj fluentnosti govora(ili, ako opet ne razumiješ, momak muca), i tebi je to jako zabavno.

Usput, ako bi neko mijenjao karte istok ili zapad za jug, uz moju nadoplatu, nek mi se javi na pm.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Plava krv
Kontakt:

Post Postao/la Plava krv » 25 mar 2011, 23:54

Ako sam ga dobro razumio, a nadam se da jesam, 50 eura je godišnja članska vani, a on je pričao da ta cifra varira uvijek oko 1.000 članova, neko udje neko izadje... dakle 50.000 eura godisnje... ako se tu dodao još prdaja rekvizita, koju valjda kontrolise vodja i oni sto su ispod njega, fina je to cifra godisnje... ima tu racuna biti BHF i putovati bilo gdje, i na kraj svijeta... e, zbog svega toga, kada je rekao da ima 15 maraka u dzepu, pao mi je u ocima.... svako ponasanje ima svoje zasto i svoje zato... jos nisam upoznao vodju navijaca bilo koje navijacke grupe da je kokuz... naprotiv, to vrlo isplativa pozicija... ali, imaju ljudi pravo da budu BHF i neka budu, i drago mi je da postoji jedna takva grupa... ali ono sto mene uzasno nervira jeste sto bi oni da odlucuju o bh fudbalu iz svedske, njemacke, norveske... oni su sebi uzeli za pravo da prosudjuju kada treba prekinuti utakmicu, kada treba suspendovati savez, ko treba da vodi savez... gospodo, ako volite BiH, a ne sumnjam da je volite, onda dodjite na utakmicu i navijajte, ali ne moze vas 1.000 uzeti sebi za pravo da prekine utakmicu reprezenbtacije samo zato jer vi smtrate da utakmica treba biti prekinuta, i samo zato jer je vama ceif da se utakmica prekine... vase skandiranje "savez napolje", nerijetko je (provjereno) bilo dobro naplaćeno... ne od svih BHF, već od onih jedan posto koji sebe zovu vodjama, i koji diriguju sta ce se skandirati... pa cak se neke vase vodje isle dotle da "posluju" s vama omrazenim munibom... a, i sada ima nekih koji vrlo korektno suradjuju sa ljudima u savez i dobijaju akreditacije i karte za svaku utakmicu... to skandiranje "savez napolje" nije rastjeralo bagru iz saveza, a puno je puta skodilo igracima na terenu u koje se zaklinjete... eto vam sutra prilike da u zenici pokazete da vam je reprezentacija u srcu... gledao sam vas nekoliko puta u zenici (kada niste u poziciji da prekidate utakmicu i pravite belaj) i niste me impresionirali vasom podrskom reprezentaciji...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 25 mar 2011, 23:59

Da i samo njemu 50.000 ide.Ne mogu da vjerujem kolika samo zavist zraci iz Bosanaca.Pa jarane ako se on trudio lupam za rekvizite i sl normalno da ce se i on tu traziti negdje.Oni im karte srede,pa i put ja mislim.uglavnom imaju povlastica.Normalno da ces to naplatiti.Nemojte postenjacine molim vas kakiti..

Eto onaj Emir pametuje protiv fanatikosa a lik se fali kako 5-6 god nije na tekmu repke isao nit ga zanima.Nek prati Celika.Veliki patriota

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 26 mar 2011, 00:00

Kad god sam otišao gledati utakmicu na Bilinom il na Koševu uvek smo pobjedili, tradicija bi trebala da se nastavi i sutra. Mislim da ćemo dobiti 2-0. Džeko napokon ima nekoga ko će mu dodati loptu, sutra on zabija, 99%, a drugi gol mi moglo biti delo Pjanića. Ali vidjeti ćemo.
Sretno momci!

Lav_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Lav_Sa » 26 mar 2011, 00:01

pozz
zna li neko ima li negdje na satelitu prenos tekme ? evo ubijam se tražeći... nigdje ništa :D
hvala unaprije na info

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 mar 2011, 00:02

Plava krv je napisao/la:Ako sam ga dobro razumio, a nadam se da jesam, 50 eura je godišnja članska vani, a on je pričao da ta cifra varira uvijek oko 1.000 članova, neko udje neko izadje... dakle 50.000 eura godisnje... ako se tu dodao još prdaja rekvizita, koju valjda kontrolise vodja i oni sto su ispod njega, fina je to cifra godisnje... ima tu racuna biti BHF i putovati bilo gdje, i na kraj svijeta... e, zbog svega toga, kada je rekao da ima 15 maraka u dzepu, pao mi je u ocima.... svako ponasanje ima svoje zasto i svoje zato... jos nisam upoznao vodju navijaca bilo koje navijacke grupe da je kokuz... naprotiv, to vrlo isplativa pozicija... ali, imaju ljudi pravo da budu BHF i neka budu, i drago mi je da postoji jedna takva grupa... ali ono sto mene uzasno nervira jeste sto bi oni da odlucuju o bh fudbalu iz svedske, njemacke, norveske... oni su sebi uzeli za pravo da prosudjuju kada treba prekinuti utakmicu, kada treba suspendovati savez, ko treba da vodi savez... gospodo, ako volite BiH, a ne sumnjam da je volite, onda dodjite na utakmicu i navijajte, ali ne moze vas 1.000 uzeti sebi za pravo da prekine utakmicu reprezenbtacije samo zato jer vi smtrate da utakmica treba biti prekinuta, i samo zato jer je vama ceif da se utakmica prekine... vase skandiranje "savez napolje", nerijetko je (provjereno) bilo dobro naplaćeno... ne od svih BHF, već od onih jedan posto koji sebe zovu vodjama, i koji diriguju sta ce se skandirati... pa cak se neke vase vodje isle dotle da "posluju" s vama omrazenim munibom... a, i sada ima nekih koji vrlo korektno suradjuju sa ljudima u savez i dobijaju akreditacije i karte za svaku utakmicu... to skandiranje "savez napolje" nije rastjeralo bagru iz saveza, a puno je puta skodilo igracima na terenu u koje se zaklinjete... eto vam sutra prilike da u zenici pokazete da vam je reprezentacija u srcu... gledao sam vas nekoliko puta u zenici (kada niste u poziciji da prekidate utakmicu i pravite belaj) i niste me impresionirali vasom podrskom reprezentaciji...
Slazem se 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Plava krv
Kontakt:

Post Postao/la Plava krv » 26 mar 2011, 00:04

delija je napisao/la:Da i samo njemu 50.000 ide.Ne mogu da vjerujem kolika samo zavist zraci iz Bosanaca.Pa jarane ako se on trudio lupam za rekvizite i sl normalno da ce se i on tu traziti negdje.Oni im karte srede,pa i put ja mislim.uglavnom imaju povlastica.Normalno da ces to naplatiti.Nemojte postenjacine molim vas kakiti..

Eto onaj Emir pametuje protiv fanatikosa a lik se fali kako 5-6 god nije na tekmu repke isao nit ga zanima.Nek prati Celika.Veliki patriota
Nisi me shvatio... ne smeta mi ako ga ima, i svaka mu cast ako ga ima... ali me nervira licemjerstvo kada kaze da ima 15 maraka u djepu... ne volim ljude koji padaju na sitnicama...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 mar 2011, 00:04

Lav_Sa je napisao/la:pozz
zna li neko ima li negdje na satelitu prenos tekme ? evo ubijam se tražeći... nigdje ništa :D
hvala unaprije na info
Ovdje imas,jedino ova tri kanala prenose
http://liveonsat.com/LJ_foot_I_euro2012.php
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 mar 2011, 00:05

anonymousHD je napisao/la:Kad god sam otišao gledati utakmicu na Bilinom il na Koševu uvek smo pobjedili, tradicija bi trebala da se nastavi i sutra. Mislim da ćemo dobiti 2-0. Džeko napokon ima nekoga ko će mu dodati loptu, sutra on zabija, 99%, a drugi gol mi moglo biti delo Pjanića. Ali vidjeti ćemo.
Sretno momci!
:lol: :lol:
Vidimo se sutra, mada ja kad god odem pusimo :mrgreen: samo jedan remi protiv Spanije, red je i pobjd..jesam ja baksuz kad odem a gledo sam 7 tekmi repke.
Mozda 8 8-)
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 26 mar 2011, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2011, 00:06

Samo za sladokusce, frišak materijal...
:)

[youtube][/youtube]

Nadam se da vam se sviđa i da u vama budi onaj bosanski ponos!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 mar 2011, 00:07

Los_Blanos2 je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Kad god sam otišao gledati utakmicu na Bilinom il na Koševu uvek smo pobjedili, tradicija bi trebala da se nastavi i sutra. Mislim da ćemo dobiti 2-0. Džeko napokon ima nekoga ko će mu dodati loptu, sutra on zabija, 99%, a drugi gol mi moglo biti delo Pjanića. Ali vidjeti ćemo.
Sretno momci!
:lol: :lol:
Vidimo se sutra, mada ja kad god odem pusimo :mrgreen: samo jedan remi protiv Spanije, red je i pobjd..jesam ja baksuz kad odem a gledo sam 7 tekmi repke.
Mozda 8 8-)
Nemoj Ziv bio opet ici na utakmicu , da ne dozivimo katastrofu sutra :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 mar 2011, 00:11

Los_Blanos2 je napisao/la: :lol: :lol:
Mozda 8 8-)
Ne ides ti nikud! :mrgreen:
Nemoj da te ko navrati da odes na tekmu :mrgreen:
Nego brate,hladne pive,cips na stol,tv odvrni do daske(i uzivaj u golovima Dzeke i Ibija) ,a ne da odes i sjebes nam raspolozenje :mrgreen:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 26 mar 2011, 00:13

Mi smo jedna od rijetkih reprezentacija koja ima organizovanu navijacku skupinu koja prati nase reprezentacije svugdje.Ja ih podrzavam totalno jedino sto mi se nesvidja je parola "Savez napolje" za vrijeme kada nasim igracima treba podrska na terenu!
Zasto se navijaci premierligasa npr. ne udruze pa prate reprezentacije,16 klubova po 50ak momaka ili se ne udruze sa BHF pa da bude jos veca grupa?????
Momak(kojeg je Marijan intervjuisao) ocigledno ima problema sa govorom ali i da ovako prica..pa brate navijac je a ne pozorisni glumac jel??
Rekao je istinu za Savez a vi sto laprdate "djesu dokazi...blabla"....pa dokaz je da su Munib i Kures osudjeni za utaju i za krivicno djelo zlouporabe polozaja,pa jos i placali advokata iz kase iz saveza(Colakovic potvrdio),pa dupli ugovori....jel vam treba jos dokaza!
Samo sto momak ima muda pa kaze to sve javno potpisan imenom i prezimenom a ne kao mi ovde skriveni iza nickova kojekakvih.

Sutra ocekujem pobjedu,bit ce teska utakmica ali bi trebali pobjediti.Isto tako vjerujem da ce i Mutu i Chivu igrati,da je ovo takticka varka selektora Rumunije.
Cudnoi mi jedino sto je utakmica u 19:15?? :roll:
RIP SALE VILENJAK

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 mar 2011, 00:19

KONGO je napisao/la:@ storm_raider

Dole sam svake godine, dolazim i ove ako Bog da. Za tvoju informaciju otisao sam 1999, bio dole cijelo vrijeme...izgubio nesto sto mi niko NIKAD ne moze nadoknaditi. Za to nije vrijeme ni mjesto da pricam, ali cu se vratiti jer ipak ima onih koji su ostali normalni u svom tom ludilu koje vlada dole. Ona je moja koliko i tvoja, drug moj ali ako ne vidis problem koji dole vlada onda mi te zao. Tu je potrebno kolektivno budjenje jednog naroda, koji spava dok ga svi ruse.

A jedini problem koji taj narod vidi, jeste u navijacima koji zive van domovine. Kao za Boga oni nas prezentuju kao divljake zbog onih baklji po Norveskoj,Njemackoj itd.. Molim vas, niko nije perfektan ali BHF je uradio vise dobrog nego loseg za BHF fudbal. I pored svih problema u drzavi, vas nekako najvise bode u oci sto su se ljudi van domovine organizovali. Sto volimo svoje, vi bi izgleda najradije da to tako nije ali...

Ceko je dobio batine u Luxemburgu, po forumima uvijek nesto pricate o mafiji u savezu, u drzavi ovo ono....a dole se ti KRIMINALCI slobodno setaju. Gdje su te silne armije Manijaka,Robijasa,Hordi i ostalih .......?

Ko je kupljen od ljudi u savezu ? Daj molim vas.....

@juveboy
Hvala brate, ali me stvarno boli nesloga izmedju nas. Ne znam onda kako se neko ima obraza zapitati sto ostala dva naroda ne navijaju za BiH recimo ? Nevjerovatno je to da moramo raspravljati o ovakvim stvarima uopste ali...mi smo posebni izgleda. Nek nam je Bog na pomoci !
Razumijem tvoj gnjev, dijelimo ga. Daleko od toga da sam zadovoljan stanjem ovdje, ali mi je u oci zapalo to "bolest". Daj Boze da nam je fudbal jedini problem u drzavi i ti ljudi koji su na celu istog, ali nazalost nije tako...
Daleko i od toga da sam ja gnjevan na BHF ili na ljude koji ne zive vise ovdje.
Poenta mog posta je da nikako neko ko ne zivi ovdje, koliko god on imao rodbine ovdje, ne moze znati situaciju bolje od nekoga je ipak tu, bori se svaki dan i hajmo reci pokusava da nesto stvori u svoj ovoj letargiji.
Dalje, spominjes budjenje jednog naroda. Ljudi su stoka, dajte im(nam) hljeba i igara i zaboravice(mo) sve nedace dnevne. Tesko da ce biti to neko budjenje, jer je jednostavno prevelika letargija.
Kad budes dolazio, nadji te iste ljude i prebij ih kad ih vidis po Sarajevu ili gdje vec dolazis. Valjda je vecini naroda koji jos zivi ovdje sve nekako postalo svejedno.. drug moj
Sport je lijek za tijelo i duh.

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 26 mar 2011, 00:40

RKO je napisao/la:Mi smo jedna od rijetkih reprezentacija koja ima organizovanu navijacku skupinu koja prati nase reprezentacije svugdje.Ja ih podrzavam totalno jedino sto mi se nesvidja je parola "Savez napolje" za vrijeme kada nasim igracima treba podrska na terenu!
Zasto se navijaci premierligasa npr. ne udruze pa prate reprezentacije,16 klubova po 50ak momaka ili se ne udruze sa BHF pa da bude jos veca grupa?????
Momak(kojeg je Marijan intervjuisao) ocigledno ima problema sa govorom ali i da ovako prica..pa brate navijac je a ne pozorisni glumac jel??
Rekao je istinu za Savez a vi sto laprdate "djesu dokazi...blabla"....pa dokaz je da su Munib i Kures osudjeni za utaju i za krivicno djelo zlouporabe polozaja,pa jos i placali advokata iz kase iz saveza(Colakovic potvrdio),pa dupli ugovori....jel vam treba jos dokaza!
Samo sto momak ima muda pa kaze to sve javno potpisan imenom i prezimenom a ne kao mi ovde skriveni iza nickova kojekakvih.

Sutra ocekujem pobjedu,bit ce teska utakmica ali bi trebali pobjediti.Isto tako vjerujem da ce i Mutu i Chivu igrati,da je ovo takticka varka selektora Rumunije.
Cudnoi mi jedino sto je utakmica u 19:15?? :roll:
Slažem se sa tobom u potpunosti,svaka riječ zlatna vrijedna... ;)
Hajde lazare,hajde Lazare..

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 mar 2011, 00:47

Pasodzigera je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la: :lol: :lol:
Mozda 8 8-)
Ne ides ti nikud! :mrgreen:
Nemoj da te ko navrati da odes na tekmu :mrgreen:
Nego brate,hladne pive,cips na stol,tv odvrni do daske(i uzivaj u golovima Dzeke i Ibija) ,a ne da odes i sjebes nam raspolozenje :mrgreen:
:lol: Idem imam kartu jbg..
Bice valjda bar 1 bod :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2011, 00:50

Prodaj kartu i dva sevapa zaradi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.