Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
DNEVNI AVAZ
http://www.****/sport/fudbal/t ... milan-lion
06.06.2009.
Iz Njemačke se jučer vratio Džekin menadžer Irfan Redžepagić, koji je pregovarao sa Volfsburgom.
- Mi smo rekli svoje uvjete, a klub svoje. Razgovarat ću tokom vikenda sa Edinom i vidjet ćemo šta je najbolje za njega. U ponedjeljak se vraćam u Volfsburg na nove pregovore - kazao je Redžepagić za naš list.
06.06.2009.
Iz Njemačke se jučer vratio Džekin menadžer Irfan Redžepagić, koji je pregovarao sa Volfsburgom.
- Mi smo rekli svoje uvjete, a klub svoje. Razgovarat ću tokom vikenda sa Edinom i vidjet ćemo šta je najbolje za njega. U ponedjeljak se vraćam u Volfsburg na nove pregovore - kazao je Redžepagić za naš list.

Znaci ovaj covijek se trenutno nalazi u Hotelu Hercegovina.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
samo da ne ide u milan...ne znam sto ali i dalje mislim da je wolfsburg najbolja opcija...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
DNEVNI AVAZ
06.06.2009.
06.06.2009.
Nemam pojma gdje je ali znam da je bas taj covjek dosao u drustvu neke dame sa dvije aktovke i fasciklom ispod ruke !!!amerosm je napisao/la:
Znaci ovaj covijek se trenutno nalazi u Hotelu Hercegovina.
Pametnije je za Dzeku da ostane jos jednu sezonu u Wolfsburgu jel ako ode u AC Milanu on ce tamo, nazalost, grijati klupu.nick je napisao/la:samo da ne ide u milan...ne znam sto ali i dalje mislim da je wolfsburg najbolja opcija...

Ne znam. Mislim da je u Wolfsburgu dohvatio vrh i da bolje od ovoga ne može. Ne bi se trebao kockati sa narednom sezonom, ove prilike dolaze jednom u životu.nick je napisao/la:samo da ne ide u milan...ne znam sto ali i dalje mislim da je wolfsburg najbolja opcija...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A ko ce to dobiti prednost ispred njegaTarik14 je napisao/la:Pametnije je za Dzeku da ostane jos jednu sezonu u Wolfsburgu jel ako ode u AC Milanu on ce tamo, nazalost, grijati klupu.nick je napisao/la:samo da ne ide u milan...ne znam sto ali i dalje mislim da je wolfsburg najbolja opcija...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
mislim da mu je bolje da sada uzme pare a ako se jos potrudi i kockice mu se posloze onda ce jos imati uspjeha i u ACMILAN-u
Ma Džeko ako ima bilo kakvu opciju za Englesku, da je sigurna, ne treba se omišljati ni sekunde.
Igrač njegovog kalibra u Engleskoj ne može propasti,, samo može napredovati
Igrač njegovog kalibra u Engleskoj ne može propasti,, samo može napredovati

Leonardo je najavio ofanzivnu igru Milana, znači minimalno 2 špice, realno Džeko bi sigurno imao mjesta u vrhu napada u današnjem Milanu. Ja bi išao na njegovom mjestu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Inzaghi, Pato i Ronaldinho bi svi dobili priliku ispred Dzeke.miky_hz je napisao/la:A ko ce to dobiti prednost ispred njegaTarik14 je napisao/la:Pametnije je za Dzeku da ostane jos jednu sezonu u Wolfsburgu jel ako ode u AC Milanu on ce tamo, nazalost, grijati klupu.nick je napisao/la:samo da ne ide u milan...ne znam sto ali i dalje mislim da je wolfsburg najbolja opcija...Sevcenko propali mozda,jedino ako budu igrali sa jednim napadacem pa Pato bude u prednosti,ovako nevidim drugog igraca koji je u prednosti,ustvari nema ga
Pa đe Inzagia nađe
Pato bi mu mogao biti partner u napadu. Ronaldinho čisto sumnjam da će igrati na poziciji napadača.

A ko ce to dobiti prednost ispred njegaTarik14 je napisao/la:Pametnije je za Dzeku da ostane jos jednu sezonu u Wolfsburgu jel ako ode u AC Milanu on ce tamo, nazalost, grijati klupu.miky_hz je napisao/la:

Inzaghi, Pato i Ronaldinho bi svi dobili priliku ispred Dzeke.[/quote]
Dzeko je napadac Ronaldiho nije,dakle Ronaldinho mu nije konkurencija...Inzagi je u godinama poznim,Anceloti je otisao iz Milana,novi trener vjerovatno nece igru stvarat na starim igracima,cim dovode Dzeku znaci da hoce sto vise mladjih igraca...i trenutno realno kako god jedino je Pato u prednosti ispred Dzeke... i na kraju krajeva zar mislis da bi Galliani licno dosao u Sarajevo(ako je dosao recimo da vjerujemo ovom momku sto ga je vidio) da pregovara oko Dzeke i da a na kraju drzi na klupi,nema logike,ocito imaju ozbiljne namjere sa njim...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma wolfsi se ne misle vratit na sredinu tabele igrat ce u lp,tamo je sigurno medju prvih 11Virtu4l je napisao/la:Ne znam. Mislim da je u Wolfsburgu dohvatio vrh i da bolje od ovoga ne može. Ne bi se trebao kockati sa narednom sezonom, ove prilike dolaze jednom u životu.nick je napisao/la:samo da ne ide u milan...ne znam sto ali i dalje mislim da je wolfsburg najbolja opcija...
jbg sad kad promjeni klub kako ce ga prihvatit...ima milion sitnica
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ma poslije ovakve sezone jednostavno mora otici u veci klub od wolfsburga , pa ako nece sada otici kad' ce , sta da ostane u Wolf. i postigne 6-7 golova onda bi drugačije gledali velikani i cijena bi mu automatski pala ... , inače ove sezone je postigao u svim takmičenjima 40-ak golova
i abd-a_ ja bi ga volio vidjeti u Italiji - samo Milan , a u Engleskoj nevazno koji klub samo da ga mozemo gledati subotom/ned. na BHT1 

Evo Wolfsburg zainteresovan da kupi Mladena Petrica iz HSV-a, ako to nesto ne govori...
Po pisanju Gazzetta dello sport, Galliani je izjavio da su Rossoneri na putu da kupe jednog "visokog" napadaca.
Da li je Luka Toni u pitanju ili nas dijamant
Po pisanju Gazzetta dello sport, Galliani je izjavio da su Rossoneri na putu da kupe jednog "visokog" napadaca.
Da li je Luka Toni u pitanju ili nas dijamant

Vom Jäger zum Gejagten
hmmm izgleda biće nešto do ovoga, nije čika Galliani bezveze osobno došao u Sa.
Mislim da mu je bolje da sada uzme pare a ako se jos potrudi i kockice mu se posloze onda ce jos imati uspjeha i u ACMILAN-u. Vjerujem da ima prednost u odnosu na Shevu ili Inzaghi-a, Dzeko i Pato napad 100%.
Možda je došao zbog Bekrića 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa vidite da nemam razloga lagati da sam vidio ćelavog Galliani-a na nasem Aerodromu u SA.
Sve se kockice poklapaju lagano.
Nisam lud znam sta sam vidio, a Vi gospodo nemojte vjerovati.
Lijepo ujutro oko 08:00 trkom na aerodrom u restoran Terminal A, pa cete vidjeti iz restorana jednan mali privatni avion.
A ovi sto uredjuju naslovnu nece da izbace naslov
GALLIANI U SARAJEVU !
Dobili smo anonimnu informaciju da je sportski direktor AC MILAN-a stigao u nas glavni grad nocas oko 21:00h. Vjerovatno se radi o pregovorima sa Edinom Džekom i njegovim menadžerom Irfanom Redžepagićem o mogućem prelasku u veliki AC MILAN. Redžepagić je stigao u Sarajevo dan ranije, pa se nagađa da će se znati već u ponedjeljak o mogućem transferu našeg Dijamanta!!!
Sve se kockice poklapaju lagano.
Nisam lud znam sta sam vidio, a Vi gospodo nemojte vjerovati.
Lijepo ujutro oko 08:00 trkom na aerodrom u restoran Terminal A, pa cete vidjeti iz restorana jednan mali privatni avion.
A ovi sto uredjuju naslovnu nece da izbace naslov
GALLIANI U SARAJEVU !
Dobili smo anonimnu informaciju da je sportski direktor AC MILAN-a stigao u nas glavni grad nocas oko 21:00h. Vjerovatno se radi o pregovorima sa Edinom Džekom i njegovim menadžerom Irfanom Redžepagićem o mogućem prelasku u veliki AC MILAN. Redžepagić je stigao u Sarajevo dan ranije, pa se nagađa da će se znati već u ponedjeljak o mogućem transferu našeg Dijamanta!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 29 gostiju.