to i ja govorim, bez obzira sa kojom ekipom je dinamo igrao oni su jaci od svih timova u nasoj ligi, al et ako treba da zeljo izgubi da nas ne suspenduju onda nek im budenookey je napisao/la:ne znam možda sam dosadan, ali fakat večeras smo vidjeli igru koju nema niko u našoj ligi, znači tečno bez grešaka, borbeno, protiv jedne mašine kakav jeste Dinamo i nek mi neko kaže da nismo mogli dati gol Slobodi ili Širokom...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sad me ne moze niko ubjediti da utakmice protiv slobode i sirokog nisu namjestene, pa mi zabijemo 2 gola jednom dinamu koji igra u europa ligi, a kao ne mozemo sirokom i slobodi
juveboy ne moze odma ba, tek gotova utakmica ti bi navijanje da gledas![]()
sacekaj par dana
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ako si ovdje mislio na moj post, samo da kazem da je ono bila sala u potpunosti. Moguce da je imao motiv vise, ali sve u sportski i ljduskim granicama !AYAN je napisao/la:Moje je mišljenje, da silovanje igre u prvenstvenim utakmicama isključivo je rezultat prekomjernog gubljenja vremena na psovanje sudijama i galamu na njih...Zna se koji igrači to upražnjavaju, a da se fokusiraju na igru, kao večeras, to bi bilo mnooogo tečnije.
Ambijent, šta očekivati drugo od najboljih navijača u Državi?
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Perfektno vece! Atmosfera fenomenalna, bez i jednog incidenta ili ruzne rijeci, sto je za Balkan fenomen... To pokazuje nasu velicinu kao navijacke skupine... Igraci odlicni... bas u ga zadali veceras mangupski... Lazo pokazao zasto mora igrati, Mirko dribla cetvoricu
sto nikad nije, Zeba pokazao da zna i da je vrh, Visca je probio plafon... Lomio ih je ko da je igrao protiv Famosa... neko je slomio jednog Dinamovca driblingom na sredini terena kao Ronaldo debeli u najboljim danima... cini mi se Svraka, ali nisam siguran...
Sad su opet price da je ovo drugi sastav i slicno, ali pogledajte igrace koji su igrali... Tonel bivsi igrac Sporting Lisabona gdje je bio standardan, Cufre igrao u Romi, Rukavina dosao iz Panathinaikosa... to su sve igraci koji su igrali na visokom nivou, pa tako da je malo glupa prica da je ovo bezveze sastav Dinama...
U slucaju kada bi ovako igrali svaku tekmu pitanje prvaka bi bilo rijeseno vec 7 kola prije kraja... Uglavnom, koji nisu bili veceras, onda oni sto su poslije Slobode rekli da nece vise dolazit ne znaju sta su propustili... Pokazali smo da mozemo igrati sa igracima koji imaj mnogo veca primanja od nasih i koji imaju mnogo bolje uslove za treniranje...
Prica o namjestanju je bezze... Razlozi? Zebina precka, Viscina precka, Viscin lob pred kraj, Zolin sut po liniji gola... ne vjerujem da je stimanje... uglavnom, idemo dalje...
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!!

U slucaju kada bi ovako igrali svaku tekmu pitanje prvaka bi bilo rijeseno vec 7 kola prije kraja... Uglavnom, koji nisu bili veceras, onda oni sto su poslije Slobode rekli da nece vise dolazit ne znaju sta su propustili... Pokazali smo da mozemo igrati sa igracima koji imaj mnogo veca primanja od nasih i koji imaju mnogo bolje uslove za treniranje...
Prica o namjestanju je bezze... Razlozi? Zebina precka, Viscina precka, Viscin lob pred kraj, Zolin sut po liniji gola... ne vjerujem da je stimanje... uglavnom, idemo dalje...
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Samo potez utakmice mi je ona Svrakina varka tijelom na sredini terena...
Mene na tribini je izbacio a ne onog nesretnika...

Mene na tribini je izbacio a ne onog nesretnika...

- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Eh o tome sam pricao.. Znaci dobro sam vidio da je bio Svraka...deni_TM87 je napisao/la:Samo potez utakmice mi je ona Svrakina varka tijelom na sredini terena...![]()
![]()
Mene na tribini je izbacio a ne onog nesretnika...![]()
![]()

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Odlican Zeljo, odlican protivnik, odlicni NAVIJACI, odlicna utakmica i odlicno vrijeme. Srce sta ces vise ? Zeljo je veceras za mene odigrao najbolju utakmicu u sezoni, gdje su pokazali koliko su u stanju uraditi kada odazovu sav svoj potencijal koji posjeduju. Nadam se da cemo u nastavku sezone nastaviti igrati u ovom ritmu i da cemo bar uzeti jedan trofej no ukoliko se to ne desi Boze moj zivot ide dalje, i samo se trebamo sjetiti gdje smo bili prije Amara Osima i ne treba upucivati neke "glupe" kritike. Kao sto neko rece ako je Zeljo trebao odigrati dvije utakmice lose da nas ne suspenduju onda je oprosteno.
Opet smo dokazali da smo najbolji navijaci u BH, pa i sire, gdje smo pritvnika docekali gromoglasnim aplazuom, gdje su njegove odlicne akcije takodjer ispracene aplauzom, gdje nije bilo ni jedne ruzne rijeci ni jednog incidenta, a to samo mogu MANIJACI.
Opet smo dokazali da smo najbolji navijaci u BH, pa i sire, gdje smo pritvnika docekali gromoglasnim aplazuom, gdje su njegove odlicne akcije takodjer ispracene aplauzom, gdje nije bilo ni jedne ruzne rijeci ni jednog incidenta, a to samo mogu MANIJACI.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dobro smo igrali primjetna zelja kod igraca da se dokazu protiv Dinama, Dinamo miljama ispred nas i ovaj njihov polu B tim mnogo bolji od naseg najjaceg, al valjda cemo i mi za koju godinu doci na njihov nivo, sve u svemu vece za desteku 

- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Jeste samo sto je ova utakmica bila revijalna, i ljudi dosli bez pola prvog tima, al eto da ne kvarim euforiju u kojoj ste trenutnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sad me ne moze niko ubjediti da utakmice protiv slobode i sirokog nisu namjestene, pa mi zabijemo 2 gola jednom dinamu koji igra u europa ligi, a kao ne mozemo sirokom i slobodi

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja stvarno nemam riječi, mene su baš emocije obuzele...sve nekako ja kad čujem ono na jugu Šalalalala Željezničar, sav se zaledim, namjerno nisam tad navijao, jer ih je bilo merak slušati ali fakat...
Najbolje navijanje ove sezone uz revanš utakmicu protiv Hapoela...
Što se utakmice tiče, prezadovoljan sam svim igračima, osim Stanića iako je prijateljska utakmica, ali on nema snage da izbije loptu, a na terenu nije bio 15 minuta...Svi spominju igrača utakmice Višću, zbog toga što je dao gol, ali imao je i 3-4 prilike koje se moraju zabiti, u to nema priče...Po meni igrač utakmice je Mirko Radovanović i kraj priče
Nove kopačke su mu dale krila
I naravno, ne treba zaboraviti jednog čovjeka: Popović Lazar!
Na FTV-u kažu da je bilo 10 000

Najbolje navijanje ove sezone uz revanš utakmicu protiv Hapoela...
Što se utakmice tiče, prezadovoljan sam svim igračima, osim Stanića iako je prijateljska utakmica, ali on nema snage da izbije loptu, a na terenu nije bio 15 minuta...Svi spominju igrača utakmice Višću, zbog toga što je dao gol, ali imao je i 3-4 prilike koje se moraju zabiti, u to nema priče...Po meni igrač utakmice je Mirko Radovanović i kraj priče

I naravno, ne treba zaboraviti jednog čovjeka: Popović Lazar!

Na FTV-u kažu da je bilo 10 000

Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 26 mar 2011, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
suplja ti je prica, o kakvom polu b timu pricas.. igrali su u timu koji je za nase prilike prejak, vecerasnji njihov tim bi se lako se obracunao i sa Borcem i Sarajevom i ostalim ekipama..lisander je napisao/la:Dobro smo igrali primjetna zelja kod igraca da se dokazu protiv Dinama, Dinamo miljama ispred nas i ovaj njihov polu B tim mnogo bolji od naseg najjaceg, al valjda cemo i mi za koju godinu doci na njihov nivo, sve u svemu vece za desteku
- blueman-TM87
- Kontakt:
Poselami mamu i recu da je volim, pusa sine balavi. Svrsavaj na ZELJU kad god imas priliku da ga gledas ili da cujes o NJEMU!Gigant je napisao/la:Jeste samo sto je ova utakmica bila revijalna, i ljudi dosli bez pola prvog tima, al eto da ne kvarim euforiju u kojoj ste trenutnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sad me ne moze niko ubjediti da utakmice protiv slobode i sirokog nisu namjestene, pa mi zabijemo 2 gola jednom dinamu koji igra u europa ligi, a kao ne mozemo sirokom i slobodi
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Smanji malo doživljaj.Manijac18 je napisao/la:suplja ti je prica, o kakvom polu b timu pricas.. igrali su u timu koji je za nase prilike prejak, vecerasnji njihov tim bi se lako se obracunao i sa Borcem i Sarajevom i ostalim ekipama..lisander je napisao/la:Dobro smo igrali primjetna zelja kod igraca da se dokazu protiv Dinama, Dinamo miljama ispred nas i ovaj njihov polu B tim mnogo bolji od naseg najjaceg, al valjda cemo i mi za koju godinu doci na njihov nivo, sve u svemu vece za desteku
- blueman-TM87
- Kontakt:
Drkas li sine?Dejan, BL je napisao/la:Smanji malo doživljaj.Manijac18 je napisao/la:suplja ti je prica, o kakvom polu b timu pricas.. igrali su u timu koji je za nase prilike prejak, vecerasnji njihov tim bi se lako se obracunao i sa Borcem i Sarajevom i ostalim ekipama..lisander je napisao/la:Dobro smo igrali primjetna zelja kod igraca da se dokazu protiv Dinama, Dinamo miljama ispred nas i ovaj njihov polu B tim mnogo bolji od naseg najjaceg, al valjda cemo i mi za koju godinu doci na njihov nivo, sve u svemu vece za desteku
Solidna tekma večeras. Naši se napalili na Dinamo koji je, nema govora, za klasu bolji od nas. Ja im onog crnca životinje. Fina posjeta i fino je bilo gledati tekmu onako rasterečeno bez one mučnine u želudcu. Lijep doček za goste u skladu sa činjenicom da se radi o dva najveća kluba u dvije susjedne države. I onda ovi naši lokalni seljoberi hoće nekakvu ravnopravnost za Željom. Papak je vazda ugrožen i njemu nema pomoći i zaštite.
Dalje, pustite ove pitare što svako kolo mjere kapacitet Grbavice, a nisu sjever napunili ko se sjeća više otkad. Oni se jadovi našli da mjere kapacitet Grbavice i to nama koji smo odrasli na njoj i pregledali na desetine utakmice sa 20000+ gledalaca. Ko o čemu beskučnici o stanovima i kvadraturi.
Nazad na tekmu. Po meni je neriješen rezultat realan jer imao je i Dinamo svojih šansi. Ono što mi se sviđa kod jakih timova je to što vrlo lahko daju golove. Ona njihova dva gola su praktično iz ništa, ali zato pokazuju kvalitet igrača.
Ja ne skontah što Markan izađe onako rano. Nije fol Amaru što izvede Lazu u trenucima najveće napale sa tribina.
Jedna mi stvar uvijek smeta, ali večeras posebno obzirom da je bila slavljenička atmosfera. To je onaj pesinluk na sjeveru. Da li je iko ikad više opr'o one stolice na sjeveru poslije onih momaka sa orga kad ih je starija raja stimulisala dnevnicama. Dokad više ovaj nemar. Nešto kontam ako se i napravi nov stadion, a ne bude rješeno njegovo održavanje sjeba.t ćemo ga za godinu dana. Nadao sam se da će se nakon Slobode za ovu tekmu malo bolje očistiti stadion.
Šta kažu miševi, opet namješteno. Čujem prod'o se i Kup Širokom za 200 milja. Šta ćemo ljudi sa tolikom lovom?
Dalje, pustite ove pitare što svako kolo mjere kapacitet Grbavice, a nisu sjever napunili ko se sjeća više otkad. Oni se jadovi našli da mjere kapacitet Grbavice i to nama koji smo odrasli na njoj i pregledali na desetine utakmice sa 20000+ gledalaca. Ko o čemu beskučnici o stanovima i kvadraturi.
Nazad na tekmu. Po meni je neriješen rezultat realan jer imao je i Dinamo svojih šansi. Ono što mi se sviđa kod jakih timova je to što vrlo lahko daju golove. Ona njihova dva gola su praktično iz ništa, ali zato pokazuju kvalitet igrača.
Ja ne skontah što Markan izađe onako rano. Nije fol Amaru što izvede Lazu u trenucima najveće napale sa tribina.
Jedna mi stvar uvijek smeta, ali večeras posebno obzirom da je bila slavljenička atmosfera. To je onaj pesinluk na sjeveru. Da li je iko ikad više opr'o one stolice na sjeveru poslije onih momaka sa orga kad ih je starija raja stimulisala dnevnicama. Dokad više ovaj nemar. Nešto kontam ako se i napravi nov stadion, a ne bude rješeno njegovo održavanje sjeba.t ćemo ga za godinu dana. Nadao sam se da će se nakon Slobode za ovu tekmu malo bolje očistiti stadion.
Šta kažu miševi, opet namješteno. Čujem prod'o se i Kup Širokom za 200 milja. Šta ćemo ljudi sa tolikom lovom?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Dinamo je igrao sa samo 11 igraca, bez zamjena? Mozda je neka greska?
Antun Palić 90 minuta
Luis Ibanez 90 minuta
Mathias Chago 90 minuta
A. Villar 90 minuta
Ivan Kelava 90 minuta
Ivan Tomečak 90 minuta
Tomislav Barbarić 90 minuta
Adrian Calello 90 minuta
Josip Brezovec 90 minuta
Jakub Sylvestr 90 minuta
Ante Rukavina 90 minuta
Antun Palić 90 minuta
Luis Ibanez 90 minuta
Mathias Chago 90 minuta
A. Villar 90 minuta
Ivan Kelava 90 minuta
Ivan Tomečak 90 minuta
Adrian Calello 90 minuta
Josip Brezovec 90 minuta
Jakub Sylvestr 90 minuta
Ante Rukavina 90 minuta
jadna ti majka sta si ti pratio!!!Razbojnik je napisao/la:Dinamo je igrao sa samo 11 igraca, bez zamjena? Mozda je neka greska?
Antun Palić 90 minuta
Luis Ibanez 90 minuta
Mathias Chago 90 minuta
A. Villar 90 minuta
Ivan Kelava 90 minuta
Ivan Tomečak 90 minuta
Adrian Calello 90 minuta
Josip Brezovec 90 minuta
Jakub Sylvestr 90 minuta
Ante Rukavina 90 minuta
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- blueman-TM87
- Kontakt:
Haj ti sine rukomet prati pa kad dođes tobe navrni ponekadRazbojnik je napisao/la:Dinamo je igrao sa samo 11 igraca, bez zamjena? Mozda je neka greska?
Antun Palić 90 minuta
Luis Ibanez 90 minuta
Mathias Chago 90 minuta
A. Villar 90 minuta
Ivan Kelava 90 minuta
Ivan Tomečak 90 minuta
Adrian Calello 90 minuta
Josip Brezovec 90 minuta
Jakub Sylvestr 90 minuta
Ante Rukavina 90 minuta
OK, sorry.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.