Madridism je napisao/la:Za razliku od tebe, on je invalid koji barem nesto vrijedi
To ne kažem ja, to kaže anonymous stari fan Reala...ja samo protvrđujem njegove izjave...ATEST
Pa zar ti nije dosadilo da svaki put kad dođeš na ovu temu ti potvrđuješ ono što sam ja napisao. Da, ja stojim iza toga da je on invalid, ipak sezonu ipo, fulao je nemoguće, ništa nije pokazao. Trebat' će mu puno vremena da se dokaže, par golova ništa ne mjenja. Eh, jesi zadovoljan? Sad prošetaj sa teme. Veoma si borin'.
legenda reala je napisao/la:Izo nego jesi ti dao glas Raulu ,pošto ti imaš više profila ,možeš bar sa jednog mu dati glas
Bojkotujem onu presmiješnu anketu do daljnjeg.
Izbrišite onu bruku
@Anonymous rekao si šta si rekao, cijenim tvoje mišljenje, vazda si bi realan ali neka me još malo.
Sviđa mi se da ti ne bude prijatno.
E jbg lose je to pravo za Real...taman covjek u formu uso...
Btw..X.Alonso je vala ispo iz forme...evo sad gledam Spanija-Ceska...zamijeni ga na poluvremenu...
Prenos imate na TVE...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
@sarajlija89.
kakve forme? odlično je odigrao, ali ga je zamjenio, jer gube, jer ima žuti i onaj villa ne može pogoditi ništa, kako god da mu pošalju loptu.
ma vala ne igra kako zna ni u Realu u posljednje vrijeme...ne osjeti se toliko, jer Real stvarno dobro igra..al moze on i bolje ,
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
sarajlija89 je napisao/la:Bjezi ba portillo Zao mi bi benzeme
@anonymousHD
ma vala ne igra kako zna ni u Realu u posljednje vrijeme...ne osjeti se toliko, jer Real stvarno dobro igra..al moze on i bolje ,
Ja stvarno nisam ništa primjetio, meni je odigrao standardno kao i uvek. U repki je više u sjeni Xavia i Inieste, jer u Realu on povuče loptu, dok ovdje primi je i doda Xaviu.
I ja jbt 5 minuta sam gledao u portillov post onda sam scrollo i vidio da se zajebava
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nail for Real je napisao/la:Doslo vrijeme da se brinemo za fizicko stanje Benzeme .
Jbg mada je bitnije kakav je mentalno Samo da ostane normalan
Ne ko onu godinu i po
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nail for Real je napisao/la:Doslo vrijeme da se brinemo za fizicko stanje Benzeme .
Jbg mada je bitnije kakav je mentalno Samo da ostane normalan
Ne ko onu godinu i po
Vise ga nista ne moze zaustaviti na putu ka zagarantovanom mjestu........osim jednog covjeka .
Koje li je zagarantovano mjesto Jedva čekam da vidim trojac Ronaldo-Benz-Higuain Još Ozil iza njih kojeće to perverzije bit
Evo ko razumije koliko toliko spanjolski, malo blize Benzemi..
Punto Pelota gost Karim Benzema napomena interv.radjen u 10m, prosle godine..i cesto je ponovio tokom emisije samo zelim vise vremena na terenu, da bih pokazao svoj talenat..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
@sarajlija89.
kakve forme? odlično je odigrao, ali ga je zamjenio, jer gube, jer ima žuti i onaj villa ne može pogoditi ništa, kako god da mu pošalju loptu.
Pogodit ce on kad bude trebalo
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Toxicity je napisao/la:Ne znam jeli se meni čini ali Španjolska ne igra ni približno dobro kao na WC - u.. Nije zar da je došlo do zasićenja nakon osvojena 2 prvenstva
More bit bidne,more bit nebidne
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !