ako nije bilo ovo sklanjanje radi nekog dila oko  Gulasa(to bi nekako razumioi) onda nek se prce i oni i  sklanjanje i ovakva igra(posebno prvo poliuvrijeme  

).Nikad mi mentalitetom iz kasabe necemo izaci ovakvim  nacinom  funkcionisanja.Sarajevo ima dobar roster i ono bi sigurno obezbjediulo evropu bez ikakvog sklanjanja,tako da mi je ovo bezveze  

.Igraje bola lopte ,dajte sve od sebe pa makar izgubili i 5:0  jeblo vas bola sklanjanje  

,gadi mi se ovo sve  kod nas  sta se radi u ligi (mada mi tu najmanje  ucestvujemo).Lijepi El Presidente ,nema kod njega nikakvih nedopustenih radja samo  igrati posteno pa makar ispali.  

zato ga volim i  zalim za njim  

.Sve mi se vise ovo gadi ,citav zivot sam uz Velez i fudbal ,puno me Velez kostao  svacega ali  me ove stvari smaraju da jednostavno sve  napustim  i  kupim sebi mlat i idem u ribu,**** bola ovo vise ,prcim ti ja ovo sve  

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo  radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog  etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA