evo već sve poziva na janjetinu na dan kad se ona porodi, pa ne možeš vjerovati...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prije nije bilo prijetnji za svjetski rat , nisi čuo za Hladni rat ?Judd je napisao/la: ↑28 apr 2024, 22:02Nisi ti dobar sa glavom nikako. Kakve činjenice?VensanKasel je napisao/la: ↑28 apr 2024, 21:55Zaobiđi me .
Rekao sam ti dva puta da napišeš činjenice , naravno da nisi . Ušutio si se , u svom stilu .
Ovako ispadaš patetičan ...![]()
Ljudi ti govore da je svijet na pragu svjetskog rata i da smo i mi u tom kolu a ti tvrdiš da je ovo sve isto kao i prije i da su glupi oni koji čitaju portale jer ih portali 'truju'. I treba te zaobići![]()
Prodisat će ovaj narod kad obojica napuste sfere djelovanja, a obojica su u sedmoj deceniji.AshburtonG je napisao/la: ↑29 apr 2024, 00:07Trebaju se Dodik i Senad dogovorit, da ovaj prvi proglasi nezavisnost i tako zapocne neki sukob. Senad bi konacno mogao sv.rsit nakon tridesetogodisnjeg drk.anja kitumbasa na najavu novog rata ili po njemu odjavu zapocetog, dok bi ovaj konacno dobio po usima i napustio politiku. Taman obojice da ih se rijesi raja iz medijskog prostora.
U knjigama ce nas izucavat za 100 godina, nema tu dileme
Objavljujemo Sky prepiske Edina Gačanina Tita: “Braćo, ako se ovako nastavi, mi ćemo cijelu Specijalnu jedinicu FUP-a zaposliti
gdje se on spominjenumanumaye22 je napisao/la: ↑29 apr 2024, 02:25Objavljujemo Sky prepiske Edina Gačanina Tita: “Braćo, ako se ovako nastavi, mi ćemo cijelu Specijalnu jedinicu FUP-a zaposlitiIzletilo izgleda i ime Ajdina Brkovica![]()
Jaro koji sataraš od države smo mi![]()
![]()
Konaković - naša budućnostNismo mogli da završimo da dođu iz NiP-a ovamo. Jedva sam završio da dođe predsjednik te stranke kako bi s njima vidjeli šta i kako. Ako žele, neka kažu, ako ne žele mi idemo svojim putem. Ne vjerujem da neće biti s nama jer nemaju finansije.
Ljudi poveli bricu na sluzbeni put, jednostavno razvaljuje lik nema konkurenciju koliko se pis.a po narodu.Rusmir Isak, direktor Kazneno-popravnog zavoda Zenica i sin ministra unutrašnjih poslova FBiH, objavio je jutros "video uredak" o posjeti Srebrenici, te nani Fati Orlović.
Vidi se i da su na ovo putovanje išli i s pet službenih automobila.
Na snimku Rusmira vidimo u pratnji oca Rame, potpredsjednika RS Ćamila Durakovića, ali i četvrtog, manje poznatog lica za koji je uočljivo kako se na snimku tokom posjete Potočarima sve vrijeme smije.
Riječ je o Irfanu Tepiću, majstoru za šišanje, uređivanje i brijanje muške brade. Na otvaranju berberske radnje na Ilidži 7. marta ove godine Tepiću su, između ostalih, došli Ramo, Arnel i Rusmir Isak, a Arnel se tom prilikom pohvalio i slikom s Tepićem.
Naravno, ne treba spominjati da je apsolutno skandalozno i nedopustivo da Isaci u svoje službene posjete sa sobom vode jarane i izvrću ruglu državu i njene institucije te posebno da se na ovakav način tretira posjeta simbolu najvećeg bošnjačkog stradanja u posljednjem ratu, komentira Avaz.
Ramo vam je onaj tip kojeg niste zgazili na vakat, pa je na kraju narastao i sada vam grebe mater
Paddy Asgdown ga istjerao iz policije zbog marifetluka.
Umjesto da ga se tada smirilo i sredilo, drzava mu sve pustila...
Pa lik osnovao zastitarsku agenciju, pa pucacine po Zenici, maltretiranja, a krivicnih nigdje...onda ga malo u politiku, mic po mic i hop, Ramo i sinovi vazda tas na vagi.
Svi su isli linijom manjeg otpora, da nema konfrontacije sa njim i lik ih sve nazitigu
Sada pogledajte slike sa dzume njegovih bolida, pola ekipe ima krivicne i prekrsajne prijave.
Sreca u nesreci je da u ovoj nakaradnoj drzavi imas i druga dva naroda koja ga 'institucionalno' mogu smiriti, inace bi Ramo 'svoje' šutao nogama po ulici za komentar na internetu.
rijetko vidjena glupost na ovom pdf
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denimen99, Giuseppe1 i 18 gostiju.