Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
naravno da nije on taj centar.. valjdadeniso je napisao/la:Nadam se da ćemo ipak dovesti iskusnijeg, provjerenog centra.Ovaj Rašid je mlad nije valjda da je ovo centarsko pojačanje o kome se govorilo.
valjdaipsa je napisao/la:naravno da nije on taj centar.. valjdadeniso je napisao/la:Nadam se da ćemo ipak dovesti iskusnijeg, provjerenog centra.Ovaj Rašid je mlad nije valjda da je ovo centarsko pojačanje o kome se govorilo.
ipsa je napisao/la:dje zapelo sa pojacanjima..niko nista ne spominje...hajmo centar, drugi play, bek suter.....
HRT2, vrjeme kada sam se ja zaljubio u kosarku kada su za nas igrali radovanovic, sabit hadzic, benacek, mutapcic, .., a vodio pesic, mada sam se zaljubio u bosnu kada ju je vodio tanjevic, a igrali delibasic i varajictanzla je napisao/la:Na HRT-2 ili 1 nisam siguran, imate utakmicu Sibenka - Bosna, nekad davno prije rata,kad nas je Pesic vodio..
Pustili je valjda na godisnjicu Drazenove smrti.
I sad se naježim kad shvatim kakvu smo ekipu imali kada su igrali Delibašić i ostali. Kada je Bosna osvojila Euro ligu ili kako se već zvalo takmičenje. Onu finalnu tekmu sam gledao nekoliko puta na netu i svaki put sam zaplakao.nerminh74 je napisao/la:HRT2, vrjeme kada sam se ja zaljubio u kosarku kada su za nas igrali radovanovic, sabit hadzic, benacek, mutapcic, .., a vodio pesic, mada sam se zaljubio u bosnu kada ju je vodio tanjevic, a igrali delibasic i varajictanzla je napisao/la:Na HRT-2 ili 1 nisam siguran, imate utakmicu Sibenka - Bosna, nekad davno prije rata,kad nas je Pesic vodio..
Pustili je valjda na godisnjicu Drazenove smrti.
prije ce biti centar i igrac koji moze igrati 1 na 2ipsa je napisao/la:dje zapelo sa pojacanjima..niko nista ne spominje...hajmo centar, drugi play, bek suter.....
Mene stid u njihovo ime , a pogotovo u ime "TRENERA" Bosne , pa ko nam to radi s djecom , ne mogu da vjerujem da su djeca iz crne gore talentiranija toliko od djece iz Sarajevasamo naprijed je napisao/la:Memorijal "Haris Brkić"
Partizan je u polufinalu pobedio Podgoricu rezultatom 79:42 (21:9, 27:8, 18:13, 13:12), dok je Budućnsot savladala Bosnu sa 62:31.
Strasni omladinski pogon KK Bosne!!!!!!!!!
Sramota za nas. Pa ko nam ovo radi sa uzdanicama. Ovo treba sve otpustit.samo naprijed je napisao/la:Memorijal "Haris Brkić" Partizanu
Košarkaši Partizana osvojili su 9. kadetski memorijalni turnir „Haris Brkić“ pošto su u finalu pobedili Budućnost rezultatom 64:42 (20:7, 15:4, 20:18, 17:13).
Osim finalista, na turniru u Podgorici učestvovale su još ekipe sarajevske Bosne i Podgorice. Partizanovi kadeti su sedmi put pobedili na tom takmičenju, koje se održava u spomen na našeg bivšeg reprezentativca, koji je ubijen 15. decembra 2000. godine u Beogradu.
Partizan je u polufinalu pobedio Podgoricu rezultatom 79:42 (21:9, 27:8, 18:13, 13:12), dok je Budućnsot savladala Bosnu sa 62:31.
Najbolji strelac na turniru bio je Petar Dubljević iz Budućnosti, dok je za najboljeg igrača proglašen Nikola Rebić iz Partizana. Nagrade za najbolje obezbedili su nekdašnji saigrači Harisa Brkića – Miroslav Berić, Vlado Šćepanović i Predrag Drobnjak.
Strasni omladinski pogon KK Bosne!!!!!!!!!