AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 24 mar 2011, 21:28

Zadnji put kada smo bili svjetski prvaci Interovi igrači su uradili ovo po ulasku na stadion 8-)
[youtube][/youtube]

Da li ćemo mi uraditi isto ... ostaje da se vidi :mrgreen:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 mar 2011, 22:12

anton 1983 je napisao/la:Kaj vi procjenjujete koliko će para Milan imati za transfere, nakon kaj uzme Ibru i boatenga. Ne znam dal još koga od trenutačnih igrača mora otkupiti. Sad me to baš zanima kakva su predviđanja, koji će biti budžet za nove igraće?
to niko ne zna :D

imho taiwo, mexes, ganso (kaka???), i jedan razarač u napadu koji će pospremiti one centaršuteve aka borriello što je bio+poneki igrač iz omladinskog pogona i ne treba više. milan i sad ima veoma jaku ekipu i solidnu klupu. možda jednog mladog golmana da dovedu? samo brine me ovo za pirla, mnogo se priča da ga puštaju na kraju sezone. ne mogu da vjerujem da će nas napustiti igrač ovakvog kalibra i to bez ikakve naknade.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 mar 2011, 17:49

Ibri smanjena kazna na 2 utakmice...mislim da je ovako i najrealnije.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 mar 2011, 17:59

Interista di cuore je napisao/la:Ibri smanjena kazna na 2 utakmice...mislim da je ovako i najrealnije.
Jooj Ljubim te u čelo za taj info. 8-)

Vraćena mi je nada u Scudetto :mrgreen:

EDIT : http://translate.google.com/translate?j ... it&act=url

To je kad Tata' sredi 8-)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 mar 2011, 21:09

Izvini Bogati a kakve veze mi imamo s ovim ? :?

Bolje na temi Man.City da si stavio :roll:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 mar 2011, 21:30

robovi88 je napisao/la:
Izvini Bogati a kakve veze mi imamo s ovim ? :?

Bolje na temi Man.City da si stavio :roll:
Sa Gaddafijem imaju veze oni sa teme o Juventusu, a ovaj Retardelli je vasa glavna meta. :roll:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 mar 2011, 01:29

Savez smanjio kaznu Ibrahimoviću, ali za jedan meč, pa će Šveđanin u "Derbiju dela Madonina" samo navijati. Vraća se protiv "Viola".
IbrahimovicFudbalski savez Italije smanjio je danas igraču Milana Zlatanu Ibrahimoviću suspenziju sa tri na dve utakmice, ali i pored toga on neće nastupiti u gradskom derbiju protiv Intera.

Ibrahimović je dobio crveni karton protiv Barija zbog udaranja Marka Rosija, zbog čega ga je FS Italije suspendovao na tri utakmice.

Šveđanin je prvi meč suspenzije odradio u prošlom kolu protiv Palerma, a u timu će se naći u utakmici protiv Fiorentine 10. aprila.

Milan je prvi na tabeli Serije A sa dva boda više u odnosu na drugoplasirani Inter.

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 26 mar 2011, 14:40

Hocel bit vise đabnih igraća da ga kupimo na ljeto xD xD :D :D :lol: ;)
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 mar 2011, 14:55

Milan prati mladog Zadnjeg Veznog igrača Fluminensea, a ime mu je Gum :)
http://www.rossoneriblog.com/report-mil ... ender-gum/

Zambrotta večeras igra utakmicu s Primavercima, i bit će u prvoj :lol:
http://www.rossoneriblog.com/zambrotta- ... era-today/

Evo predobar tekst koji je jedan momak napisao o Patu a zove se Sve dok "Princ ne postane Kralj"
http://www.rossoneriblog.com/until-the- ... omes-king/

EDIT : Boateng nam "sređuje" Sahina 8-)
http://translate.google.com/translate?j ... it&act=url

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 mar 2011, 15:48

Omerovic je napisao/la:Kako javlja Daily Stars, u Manchester Cityju su se umorili od Marija Balotellija. Šeik Mansour i društvo su već počeli potragu za njegovom zamjenom, a zamjena se zove Zlatan Ibrahimović. Građani su već jednom pokušali dovesti Šveđanina, koji je na kraju ipak završio u Milanu. Ipak, ukoliko šeik odriješi kesu onako kako zna, onda ništa nije nemoguće, pa ni to da Zlatan zaigra u tandemu sa Edinom Džekom.

Italijan od samog dolaska na Eastlands je napravio toliko kikseva, da se u ovoj kratkoj epizodi ne mogu ni nabrojiti. Posljednji gaf i crveni karton protiv Dynama iz Kijeva koštao je City ispadanja iz Evropske lige, a u prvom susretu je kasnio na početak drugog poluvremena. Italijan je zaradio čak devet žutih i dva crvena kartona, pa je ovaj kontraverzni Italijan izgubio povjerenje i kod šeika Mansoura.

Zlatan Ibrahimović je već igrao pod palicom Roberta Mancinija u Interu. Ibra je ove sezone u dresu rossonera postigao 14 golova u 25 utakmica. :D :D :D

ovo je smijurija od informacije, a narocito je smijesna rasprava navijaca milana dal bi trebali prodati ibrahimovica citiju ili ne.

Kako cete prodati bolan igraca koji nije vas hehe, Ibra je igrac barcelone na posudbi u Milanu i kao takvog Milan ga ne moze prodati. Sve sto Milan moze je platiti Barci 25 miliona na kraju sezone i tako kupiti Ibru, jer ima pravo da ga otkupi prema dogovoru, ali i ne mora ga kupiti ako nece ili ako nema tih 25 miliona, ali ako ga kupite, onda ne mozete odmah i prodati, mora proci najmanje pola godine mislim.

Jedini nacin da Ibra ode u City je da na kraju godine Milan ga ne otkupi, da ostane i dalje igrac Barcelone, pa da ga onda Barcelona proda Citiju

prema tome kristalno je jasno da po pravilima ne mozete prodati ibru nikome, i dzaba ste raspravljali
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 mar 2011, 15:53

patinho7 je napisao/la:Hocel bit vise đabnih igraća da ga kupimo na ljeto xD xD :D :D :lol: ;)
:D :D

stas ga kupovati ako je dzaba....
-RIVALDO-

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 mar 2011, 15:54

senad_flamin je napisao/la:
patinho7 je napisao/la:Hocel bit vise đabnih igraća da ga kupimo na ljeto xD xD :D :D :lol: ;)
:D :D

stas ga kupovati ako je dzaba....
mislio je na oko Po'kupimo nije mislio za pare nego ono skraćenica od Pokupimo ... valjda :P

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 26 mar 2011, 20:39

Allegri: Interu je derbiji važniji nego nama

Derbi della Madonnina, gradski nogometni obračun Milana i Intera, utakmica je koja bi mogla promijeniti vrh ljestvice. Hoće li, saznat će se 2. travnja...

Tada je, naime, na rasporedu susret 31. kola Serije A u kojem se susreću vodeći Milan i drugoplasirani Inter. Milanski klubovi udaljeni su samo dva boda na ljestvici i subota bi mogla donijeti promjenu. Unatoč tom saznanju, šef struke Milanove momčadi, Massimiliano Allegri, u derbiju ne vidi ništa značajno. Dapače, tvrdi da bi pobjeda u njemu trebala biti imperativ suparničkoj momčadi.

- Njima je u svakom slučaju važnija no nama. Mi smo slavili u posljednjem derbiju, remi bi za nas bio dovoljan - tvrdi.

Posljednji susret odigran je 14. studenoga prošle godine i završio je 1-0 pobjedom "gostujućeg" Milana. Strijelac gola odluke protiv svoje bivše momčadi bio je Zlatan Ibrahimović koji će nadolazeći ogled propustiti zbog udaranja suparničkog igrača, Barijeva Marca Rossija.

- Dobro bi nam došla njegova kvaliteta, šteta je što ga neće biti - kazao je Allegri, pa zaključio:

- Da mi netko ponudi poraz u derbiju i naslov talijanskih prvaka objeručke bih pristao na to.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 27 mar 2011, 11:39

Jooj sad na FTV bio dokumentarac o Paolu Maldiniju :cry:
Ancelotti,Mourinho,Ferguson,Van Gall,Inzaghi,Pirlo,Shevchenko pričali o njemu. Pustio sam suzu :cry: .

I uz ovo sam suzu pustio, ono muzika tužna, predobar klip :cry:
[youtube][/youtube]

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 27 mar 2011, 11:48

Ibra sad i Wilhemssona izudaro :lol:

[youtube][/youtube]

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 27 mar 2011, 15:19

Nepodopštinama talijanskog napadača Manchester Cityja kraj se očito ne nazire. Mario Balotelli ponovno je osvanuo u engleskom medijskom prostoru i ponovno ne na račun svog nogometa.

U klubu su odlučili organizovati sastanak sa samo jednom temom, ponašanjem tamnoputog Talijana koji se ponovno ogriješio o klupski pravilnik svojom glupošću. Najnoviji u njegovom nizu ekscesa dogodio se u nedjelju ujutro iz, kako je sam objasnio, "dosade", a radi se o tome da je s prozora na prvom spratu zgrade trening-centra svoje ekipe bacao pikado-strelice prema Cityjevom nogometnom pomlatku.

Balotelli pritom nikoga nije pogodio i u klubu su spremni njegovu glupost shvatiti baš tako, kao glupost, a ne kao ozbiljnu povredu pravila. Uprkos tome, čelništvu kluba dosta je njegovih ispada izvan i na terenu stoga je i dogovoren sastanak na kojem će se razgovarati o njemu.

"Situaciju ćemo riješiti interno", oglasio se klupski glasnogovornik :D :D :D :D

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 27 mar 2011, 18:00

Romariooo je napisao/la:

ovo je smijurija od informacije, a narocito je smijesna rasprava navijaca milana dal bi trebali prodati ibrahimovica citiju ili ne.

Kako cete prodati bolan igraca koji nije vas hehe, Ibra je igrac barcelone na posudbi u Milanu i kao takvog Milan ga ne moze prodati. Sve sto Milan moze je platiti Barci 25 miliona na kraju sezone i tako kupiti Ibru, jer ima pravo da ga otkupi prema dogovoru, ali i ne mora ga kupiti ako nece ili ako nema tih 25 miliona, ali ako ga kupite, onda ne mozete odmah i prodati, mora proci najmanje pola godine mislim.

Jedini nacin da Ibra ode u City je da na kraju godine Milan ga ne otkupi, da ostane i dalje igrac Barcelone, pa da ga onda Barcelona proda Citiju

prema tome kristalno je jasno da po pravilima ne mozete prodati ibru nikome, i dzaba ste raspravljali
koliko je meni poznato ibra je trenutno na posudbi u milanu sa pravom otkupa. kada se to desi u junu postat će službeno igrač milana a italijani će plaćati barci 8m po sezoni naredne 3 godine. ukoliko u milanu žele da ga prodaju ovo ljeto oni to i mogu i ovo što si ti spomenu nema nikakve veze s njegovim mogućim transferom u city ili negdje 3, tu je barca nebitan faktor. on je registrovan prošle sezone u milanu i može na ljeto otići gdje god hoće. realno teško je povjerovati da bi se nešto slično moglo desiti jedino ako baš ponuda ne bude izdašna.

spominje se da bi nuri sahin mogao na ljeto u milan, navodno blizak je prijatelj sa boatengom a ovaj mu je pričao lijepe stvari o milanu a spominje se da bi italija mogla biti njegova sljedeća destinacija. ukoliko pirlo ode trebat će ovakav jedan igrač. doduše na ljeto će se otimati pola europe za turčinom a postoji klauzula u ugovoru da napusti dortmund za samo 5m odštete što za milan predstavlja sitnicu.
čak se i bale spominje, diarra iz bordeauxa itd. uglavnom kad završi sezona bit će to duuuugo ljeto i mnogo ovakvih bombastičnih vijesti.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 mar 2011, 20:52

robovi88 je napisao/la:Ibra sad i Wilhemssona izudaro :lol:

[youtube][/youtube]
Ibrahimović definitivno ima psihički problema nakon što je dobio šut kartu iz Barcelone..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 mar 2011, 20:53

@robovi88
Da puknes od smijeha.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.